Regisztráció Blogot indítok
Adatok
panki83

0 bejegyzést írt és 220 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Jobbik kritikáját elviselni nem képes olvasóinkat kérem, hogy lépjenek ide egyből, nem kell a "tovább" gombra kattintani. A Jobbik 2003 őszi párttá alakulása óta egyszer sem közölte mérlegét, holott ez évente kötelező. A törvény szerint. Az Állami Számvevőszék…..
panki83 2010.01.22 14:43:12
@zero: te mennyi fizetést kapsz azért, hogy ide a blog-ra írsz?
panki83 2010.01.22 14:48:06
@zero: Aha akkor ezek szerint csak te dolgozhatsz ingyen, mástól ez teljesen elképzelhetetlen cselekedet lenne.

Amúgy nem hiszem, hogy az apeh,pszáf akármelyik hatóság nem vágta volna meg már régen a jobbikot, ha tudtak volna valamit felhozni ellenük.
panki83 2010.01.22 14:57:55
@-Goldman-: nem azért kérdeztem, mintha fizetést kapna, csak példaként, hogy mégiscsak létezik, hogy valaki ingyen is csinál valamit, amiben hisz
Vastagbőr Hajdú Pét leigazolták 2010.01.22 13:11:00
Tudjátok van az az eset, amikor egy tv leigazol valakit a konkurenciától, mert a statisztikák alapján tudják, hogy sikeres, tehetséges. Kb. olyan ez, mint a sportban elcsábítani egy gyengébb csapat játékosát. Nagyobb klub vagy, több pénzt ígérsz, több játéklehetőséget, nagyobb…..
panki83 2010.01.22 14:49:44
Akkor most nem használunk jelzőket, tessenek megnézni a 4-1-es Ottawa–Chicago alábbi jelenetét, aztán lehet hozsannázni. Persze, hogy Brian Elliott kapus és védője hibázott a kapu mögött, persze, hogy utána mázlija is volt, de hát ez mind nem fontos. Marian Hossa amúgy…..
panki83 2010.01.20 13:11:43
@hzzs: szerintem a palánkon megpattant a korong, azért bénázta el, bár azt a részt nem lassították le
Nyílt levelem az SZDSZ-hez: "Tisztelt Szabad Demokraták Szövetsége! Megdöbbenve hallgattam a zuhanyhíradót, amely szerint Önök, a Szabad Demokraták Szövetsége, a volt kormánypárt, országunk egyik irányítója nem kíván élni azon jogával, hogy önállóan megmérettesse…..
Ma estére nem találtam túl sok érdekességet Hofin, Michael Palinéken meg egy rakás ismétlésen kívül, úgyhogy az ajánló is rövedebb lesz, mint az előző napokban. Este 8-ig még nyugodtan legózhatunk a gyerekkel, nyúzhatjuk a World of Warcraftot a haverokkal, na meg ugye a hétfői…..
Vastagbőr Jobbik és a gazdaság 2010.01.14 12:01:00
"Lehetséges, hogy a Jobbik lesz a második legnagyobb párt Magyarországon" - jósolta a madarak röptéből a Nagy Dakota Törzsfőnök. Nos, lehetséges ... Az MSZP éppen a 128-ik kötőtűt döfi bele a saját golyójába, most éppen  Hagyó Miklós előkelő listás (meg…..
panki83 2010.01.14 15:08:02
@Szpáhi: Ja, mert olyan nem létezik, hogy valaki egyik kérdésben egyetért a fidesszl másikban pedig más az álláspontja.
Egy baromság ez, nem a fidesz ellen-mellett, a maszoposok ellen-mellett fog szavazni, hanem a saját pártja mellett.

Amúgy meg betiltani az összes pártot, és legyenek csak területi képviselők, utálatos egy dolog ez az egész ebben a formában, eddig csak két részre szakadt az ország, most majd háromra fog?
Egyszerűen Magyarországnak nem való ez a demokráciás marhaság.
panki83 2010.01.14 16:22:54
@hoplita: Ilyen felmérés hol volt? Mert választáson ugye nem lehet kideríteni ki mire x-el, a "komoly" magyar véleménykutatók meg az ezer fős felmérésükkel nem hiszem, hogy csináltak ilyet.

Amúgy szerintem is a jobbik szavazóinak nagy része az utóbbi 8 évben belépő szavazókból áll, legalábbis az ismerettségi körömből ezt szűrnöm le.
Angliában, Belgiumban, az USA-ban (és még ki tudja hol) évek óta működik az önkiszolgáló vásárlás. Vagyis bemész a boltba, telepakolod a kosarad, majd lehúzod a szkenerrel a cuccokat, és fizetsz az automatának. Nem ülnek alkalmazottak a pénztárakban, csak a rendre figyelnek. A…..
panki83 2010.01.08 09:28:50
@mókusfüles bukósisak: angliában 1807-ben még voltak rabszolgák, ennyit a hatalmas 500 éves polgári gondolkodásról.

Nálunk lopnak a politikusok, lopnak a cigányok, lopnak a magyarok (maximum nem úgy, mint a cigányok), lop itt az egész ország sajnos, ha meg ilyen kassza lenne ne feltételezzük már, hogy minden második ember nem sumákolná el a kosár felét legalább...

Az elmúlt x*100 évben nem azt tanultuk meg, hogy milyen a jólét, hanem azt, hogy hogyan lehet megélni a jég hátán is, akkor meg mit várunk.
Csúcsott döntött a munkanélküliség, sajnos ... Tavaly ősszel 3 millió 788 ezer volt a foglalkoztatottak száma, míg a munkanélkülieké 445 ezer fő, ami 10,5 százalékos munkanélküliségi rátának felel meg. És ne feledjük, ez csak a regisztrált munkanélküliek száma, arról…..
panki83 2010.01.07 16:30:50
@Nyomdász:
Ez nagyjából minden multinál hasonló modon történik.
1, Munkanélküli felvesz közvetítőn keresztül 3 hónapra
2, hónap után egy hét munkanélkülire küld
3, majd újra felvesz három hónapra

A dolog lényege, hogy a közvetítő ezáltal kevesebb adót fizet, mivel munkanélkülit alkalmazott, így az anyacégnek is kevesebb bért kell fizetni az embereknek(ugye ha ott dolgozna folyamatosan, akkor egy idő után végleges szerződést kellene adnia)
És akkor így szüljön valaki gyereket, tervezze a jövőjét stb...

Ja ugye azt mondanom sem kell, ha elküldik, akkor hiába dolgozott már ott tulajdonképpen 15 éve akkor sem kap semmi végkielégítést vagy akármit (nem hogy titoktartási pénzt ugyebár)
Plusz, ha véletlenül elkap valami 2-3 napnál tartósabb betegséget akkor ne is számítson rá, hogy meghosszabbítják a szerződését.
Mellesleg az összes munkaközvetítőt úgy ahogy van a jelenlegi formájában meg kellene szütetni.
Elég nehezen térünk vissza a "munka világába", kell még pár nap, amíg újra felpörgünk ... Jöhet a Nagy Szavazás: Ki volt "A" Vastagbőr? Ki volt a legpofátlanabb, legarcátlanabb 2009-ben? Már a tavalyi 12+1 jelölt is válogatott csapat volt (Tasnádi Péter,…..
panki83 2010.01.04 12:34:36
@csabapayne:
tavaly gaskó nyert
idén úgy látom a drazsé - mohácsivész páros szoros küzdelme várható.
Én hosszú gondolkodás után végül is mohácsira nyomtam, leginkább a kukluxklánozása miatt, de úgy egyben is ingerlő számomra, ahogy van.
comment:com Az utolsó nagy hurrá 2009.12.26 16:32:00
Hálistennek úgy jött ki idén az ünnep, hogy holnap nem kell melózni, fent lehet maradni inni, zabálni, társasjátékozni meg persze tévézni, aki éppen azt akar december 26-án. Mi nekik akarunk segíteni, a többiek ne olvassák el a posztot.  A délutáni filmtermésből reggel…..
panki83 2009.12.26 17:28:55
Egy darab Horch-kulcstartó keresi a gazdáját. Igényes, varrott bőr, nehéz, krómozott karika, súly a bőr végén, kiválóan passzol, mondjuk egy fekete 853-as modell kulcsához.   A kérdés: Mi volt az a világújdonság, amit a Horch vezetett be, és autóinkat ma már el sem…..
panki83 2009.12.12 16:10:04
Ahogy a mondás tartja, nincs egy nyugodt hétvége.... Tegnap este őrizetbe vették a Budapest Airport jogi igazgatójával együtt, mindkettőjüket bűnszövetségben elkövetett vesztegetéssel, csalással és hűtlen kezeléssel gyanúsítják. "A két gyanúsított korábban a Budapest…..
Ez az exkluzív Sztojka Iván interjú már nagyon kellett, eddig még sehol sem tudtak mosakodni a Marian Cozma meggyilkolásának ügyében letartóztatottak. Az RTL megadta a lehetőséget Sztojka Ivánnak, ő pedig élt vele. Vastagon.   "én nem kábítószerezem már…..
Mindenki tudja, hogy az USA lobbija bármilyen szervezetet és bárkit kikezd. Olyan ez mint mikor a kromofág ráborul a politúrra. A harc hosszas, kemény, és a csata eleve el van rendelve.Így van ez természetesen a milliárdos befektetésekkel is. Mert ugye az egész EU lényege, hogy…..
Hát megtörtént. Bekövetkezett a rémálom! A barna veszedelem becsattogott ormótlan bakancsával az Országgyűlésbe! Az EP képviselőknek joguk van felszólalni a Parlamentben. Tegnap szépen be is ültek a patkóba, Bokrostól Morvai Krisztináig, és a költségvetés általános…..
Folytatódik a kiválasztás. Ez most a Hajdúszoboszlói forduló, de akik innen továbbjutnak, felkerülnek Miskolcra a harmadik körbe. Tehát B-oldal álomzenekar. Először augusztus 3-án Baján a tornacsarnokban az énekest választottuk ki, a szavazataitok 28%-a alapján Freddie Mercury…..
 A Spiró-probléma valójában közéletünk problémája, ezen belül is – fájdalom - elsősorban a magyar jobboldalé. Tegnap Spiró egyik esszéjéből vett idézet volt az érettségin vitaindítónak szánva, érvelni kellett álláspontja mellett vagy ellen. Ma a Magyar Hírlap…..
Reszkess Los Angeles!!! Jason Statham a kib*szott házban!!!!  Egy olyan moziról lesz most szó ebben a néhány sorban, amit kétségkívül már az egész világ lélegzet visszafojtva vár. A finoman adagolt hírek, hosszabb-rövidebb trailerek után, 2009. április 17.-én megérkezett az…..
Az AXN hamarosan bemutatja a So You Think You Can Dance című amerikai táncos-reality-t, azt, aminek egy vadhajtása már nálunk is ment Megatánc címmel a TV2 jóvoltából. A műsort az American Idolt (is) jegyző Simon Fuller készíti, és célja, hogy felfedezzenek olyan táncos…..
James A. FitzPatricks 8 perces rövidfilmje Budapestről, 1938-ból. Egyszerűen csodaszép ...  Ami különlegessé teszi, hogy színes kisfilm. Nem is emlékszem, van ennél korábbi színes film Budapestről? És a vidék, 1939-ben:  ..
A várbéli Igazság menete néven ismert megmozdulással kapcsolatban a Magyar Gárda kifejtette, hogy a mozgalom nem fogadja el, ha bárkit is alapvető jogaiban, így a szólás és véleménynyilvánítás szabadságában korlátoznak. Ezért ellenzi azt is, hogy "bármely történelmi…..
panki83 2009.04.28 20:12:11
Ez a fajta szurkolás, és ez a légkör, amit a magyar drukkerek teremtettek, a legjobb promóció a 2014-es világbajnokság megrendezésére beadott pályázathoz – jelentette ki Kovács Zoltán MJSZ-főtitkár a 0-9-es magyar–kanadai meccs után. Az MTI jóvoltából azon melegében…..
panki83 2009.04.27 07:38:17
@RCH: Nagyjából 2000 hokis van hazánkban, de ez 5-50 éves korosztály, amatőrökkel meg mindennel együtt, míg náluk kb akkora arányban játszanak hokit, mint nálunk focit (150ezer igazolt labdarúgónk van kb plusz akik csak ugye kedvtelésből játszanak vagy kispályán...).