Regisztráció Blogot indítok
Adatok
saskamacska

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elindulok futni, rövid és sima aerob edzés, megyek a patakpartra. Megnézem, hogy mennyire jeges, semennyire, akkor marad az aszfaltos cipő és indulok is. Figyelem az érzeteket, mert 6 napja nem futottam egy fájdalom miatt, és ma próbálom először újra a futólépést. Pulzus a szokásos, lassabban…..
Úgy érzem, mostanra nem hogy kihevertük az év végi hajrát, de kicsit túl is punnyadtuk. Nem bírok hétfőig várni, úgy döntöttem, ma egy picit már dolgozok... jó, épp csak egy rövidke írásnyit, ebben viszont nektek szegezek egy cseppet sem lényegtelen kérdést:Mely napotok…..
saskamacska 2016.01.02 21:41:56
Piroska és Farkas Lámpafrász 2009.01.27 08:00:00
Egyszerű, fehér, bájos falilámpára vágytunk a babaszobába. Csak semmi cicó. Bemegyünk egy lámpaboltba, és biztosan rögtön szembejön öt ilyen is, s a bőség zavarában majd viatkozhatunk, hogy melyiket is válasszuk.Mindamellet, hogy még csak hasonló sem akadt a horgunkra sokáig,…..
Ezekben a napokban a tanulással voltam elfoglalva. Ennek ellenére megbuktam matekból. Majd javítok.Azóta se láttam Icát. Szerintem azt hiszi kerülöm...
KóborKin(c) semmi kül. 2009.01.19 22:22:00
ma nem igazán történt semmi különös, de igyekszem rendszeresíteni a blogírást...ma vtam vezetni... egy fokkal jobban ment mint múltkor mmint a parkolás (a többivel nincs gondom)... de nem csúcs...és most ismét tanulok, vagy vmi olyasmi, csak olvasom, és olvasom...de semmi nem marad…..