Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wakondok

0 bejegyzést írt és 187 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem szoktam szubjektív lenni kicsit sem a bejegyzések készítésekor, de valamiért el kell mondanom, hogy a mai válogatásban négy személyes kedvencem is van. Ha kíváncsiak vagytok rá, a poszt végén elárulom... 1870 körül. Ágyszekrény cselédlányoknak a viktoriánus Angliában..
Régen volt már magyar tematikus poszt, itt az ideje bepótolni a hiányosságot. Kivételesen 30 fotót nézhettek meg országunk múltjából. Ígérem a jövőben sokkal több magyar képet nézhettek meg. SOKKAL többet. Csak meg ne unjátok :) "Szerecsen honvéd a körúton, arab betűs transzparensek május elsején,…..
Trollokkal háborúzni nem okos dolog, de kiröhögni őket annál viccesebb. Pumped Gabó és Pumpedné Ági reagál a Pumpedék című realityre érkezett kommentekre. Már amiket fel tudnak olvasni hibátlanul. Vagy bárhogy. ..
wakondok 2017.05.21 20:19:57
Az előző résznek ott lett vége, hogy Pumped az anyjától pumpolt utolsó ötezresből nem csirkét, hanem fehérjeport vett, bár az is lehet, csirkés ízesítésűt, nem értek a mesterséges testtömegnöveléshez, én organikusan lettem akkora, mint egy kispolski. Pumpednek maradt még 500 forintja, remélem, nem…..
Nincsen azzal semmi baj, ha egy miniszterelnök gyerekeket fogad az irodájában, sőt, nyilván nekik tök nagy élmény, Orbán tovább nyomhatja a jóságos és szigorú atyai képet magáról, lesz mit posztolni az államfői Facebookra, win-win, sőt, win-win-win. Az igazán furcsa az, ahogy végighullámzott ez az…..
wakondok 2017.03.18 06:03:21
@Hőre lágyuló agyhalott: Matyinál Kirgizisztán volt =D
A 2015 -ös Rögbi Világbajnokság szinte csak róla és a csapatáról, az új-zélandi All Blacks fantasztikus teljesítményéről és aranyérméről szólt. 23 évesen, alig néhány válogatottsággal a lábában, magabiztosan és nagyszerűen játszva lett a torna legígéretesebb játékosa és a döntő egyik hőse, mivel…..
A Big Bang Theory/Agymenők főszereplője, Sheldon Cooper (Jim Parsons játssza a BBT-ben), akinek a gyerekkorát mutatná be a Sheldon című új sitcom, mely stílusában a Már megint Malcolmot (Malcolm in the Middle) idézné. A 12 éves csodagyerekről szóló sorozathoz a CBS a Deadline információja szerint…..
wakondok 2016.11.09 12:31:32
@szociál: Penny lesz az.
Ma, azaz március 1-jén jeles ünnep van Wales-ben, ezért gondoltam aktuális egy kicsit erről is írnom. De mielőtt rátérek a lényegre, elmesélem mi is ez az ünnep. Minden évben március 1-jén ünneplik a walesiek védőszentjük Szent Dávid napját. A walesi emberek hazájukban és szerte a világon óriási…..
Na, erre sem nagyon gondoltam volna, de mindegy most már. Tavasszal indul az RTL vadonatúj realityje, és ha már új műsor, új arcokra is bízták, mármint ebben a műfajban: a Való Világban megismert, majd az Éjjel-nappal Budapestben befutott Nádai Anikóra, valamint a Konyhafőnök és a Street Kitchen…..
wakondok 2016.02.16 09:13:48
@psmith: a faszija fejes az rtl klubnál, sima protekció
Ma este, az RTL Klubon...
wakondok 2016.01.28 19:33:57
@bovorac: azért mert valaki szakmunkás, nem biztos, hogy egy tájékozatlan tahó, miért, a szivarozó hóbagollyal milyen közös témája lehetett anno egy huszonéves nőnek?
A Baljós árnyak okozta csalódottság következtében már jóval kisebb volt a hype A klónok támadása körül, én mégis nagyon vártam. Nagy szerencsémre a Baljós árnyak is az én akkori korosztályomat szólította meg, és három év múlva, 13 évesen A klónok támadása is a legjobb…..
1986. Az Örmény Titkos Hadsereg nevű (ASALA) marxista-leninsta, szélsőbaloldali terrorszervezet sajtótájékoztatója Bejrútban, Libanonban  ..
Az amerikai szesztilalomról az átlagember is sokat tud, hiszen megannyi könyv, film és sorozat választotta témájául. Elég a Capone-filmekre gondolnunk, a Volt egyszer egy Amerikára, vagy a Gengszterkorzó sorozatra. Azért talán még így is tudok újat mondani a témában, vagy ha nem legalábbis érdekes…..
wakondok 2015.11.29 21:32:33
@zombigyilkos: a fèrfiak talán azèrt szeretnek annyira a nők kedvère tenni, mert a hölgyek rendelkeznek a világ puncikèszletènek 100 szászalèkával =D
Úgy örülök, mint Mike Milligan és a Kitchen-fivérek ("Micsoda zenekarnév!") a fenti képen, mert az FX berendelte a következő évadot a csodálatos Fargóból. Ha valaki nem nézné Noah Hawley sorozatát: az egész inkább egy kulturális remix a Coen testvérek világából, mint a…..
A Sztárban sztár idei évada is a harmadik adásra állt bele abba a mederbe, amiben innentől kényelmesen érzi majd magát a műsor, és ugyan az első két (de főleg az első) varázsát nekem nem tudja egyelőre visszahozni, de stabilan a legszórakoztatóbb műsor a tévében a Gyertek át…..
Alig kezdte el az Aktívot, máris újabb műsor kapott a volt szépségkirálynő: Vámos Erikával közösen fogja vezetni a TestŐr-t."Én leszek a TestŐr másik műsorvezetője Vámos Erika mellett! Erika most az életének egy olyan szakaszához ért, hogy mérlegelnie kellett. Arra jutott,…..
wakondok 2015.10.06 10:01:04
@cukkmukk: oda van írva a melleire
 A tavalyi év nagy meglepetése volt a minden romantikus komédiát kigúnyoló, sárba tipró You're the Worst. Adva van két kiállhatatlan, de tényleg full tahó ember, Jimmy és Gretchen, találkoznak, összejönnek és jé, milyen jól illenek egymáshoz! Csak hát mindketten irtóznak a…..
wakondok 2015.09.16 09:20:00
@cukkmukk: csak ők nem dugtak :)
A punk egy rendszerellenes zenei mozgalomként indult, amelynek alapjait az amerikai Ramones rakta le ugyan 1974-ben,de igazán akkor kezdte meg hódítását, amikor a Ramones angliai turnéja utánra megalakult az angol Sex Pistols. Ekkor kezdte Jonny Lydon/Rotten és zenekara rázúdítani…..
A napokban olvastam egy vicces cikket arról, hogy Stuart Parry, 43 éves pizza futár és két barátja egy Plymouth-i kocsmában kitalálta, hogy 2016-ra szerveznek egy Ginger Pride felvonulást a dél-nyugati angoloknak, hogy hirdessék, vörösnek lenni menő. Egy Facebook csoportot is…..
Sokan talán még szépnek sem találják a leghíresebb ausztrál épületet. története azonban nekik is érdekes lehet...
wakondok 2015.09.08 22:20:51
@efi: ha a magyar nyelvtan szabàlyait vesszük, akkor nem kell kimondani a melléknévi -i képzőt, csak íràsban kell jelezni
Az Index a Balaton Soundon felfedezte, a TV2 pedig most szerződtette Pumped Gabót. A Bors információi szerint Gabó az Ezek megőrültek! című műsorban mutathatja meg képességeit, lényét, és persze az izmait.…..
wakondok 2015.08.12 12:36:56
@Dr. Fotos: akkor valszeg az ózdi prolin fog cuppogni
Az FX párkapcsolati komédiája az egyik legviccesebb sorozat a tévében jelenleg, aki nem nézte az első évadot, sürgősen pótolja. Az alapsztori: két borzalmas alaptermészetű ember kerül össze, akiket mondjuk az élet is meggyötört már, és szívtak eleget, de úgy vannak vele, hogy…..
comment:com 159 2015.07.20 08:14:27
Naszóval nem akarunk mi itten a bohócligával napi szinten foglalkozni, az M4 műsorát meg majd kielemezzük, ha nem lesz 40 fok (ebben az időben nem lehet ilyet nézni, a mazochizmusnak is van határa), de az MLSZ pompás elgondolása, a "ha nem közvetítünk olyan sok meccset, akkor majd…..
wakondok 2015.07.20 09:04:56
@Komojtalan: meglökte őket ez a hétvégi kánikula, csak ez lehet a magyarázat arra, hogy kimentek egy ilyen vacak "meccsre"
Mokka ma reggel, Dingdong by Peter Sramek, torta, helyi pontentátok, vendégek és műsorvezetők feszengve táncolnak és zabálnak tortát egyszerre. A tévés pokol egyik bugyra valami ilyesmi lehet. ..
A múltkor Spencer leszerződtette a pénzügyeit kezelni képtelen NFL-sztárt, Vernont az ügynökséghez, úgyhogy végre találkozhat a főgóréval a kikötőben. Egy csillagromboló nagyságú jachthoz gyalogolnak ki éppen Joe-val, a felettesével. Spencer még gyorsan meg akarja tudni,…..
wakondok 2015.07.08 20:16:04
@apro_marosan_petergabor: oda van írva, hogy 1x03, akkor szerinted mégis mi a fasz?