Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mopi

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy tűnik, csúnyán kiszúrtak azokkal is, akik abban reménykedtek, hogy végre fél-fél napra lehúzza a rolót az RTL és a TV2, és így a teljes lakosság át fog állni a Mezzo operaközvetítéseire, vagy legalább felraknak otthon egy Latinovits-lemezt. És szomorkodhatnak azok is, akik…..
Hitlert éltette a hétvégén, majd bocsánatot kért “idiótaságáért” Bernie Ecclestone F1-főnök a Német Nagydíj előtt. Félreértelmezték, állította, de azért még egyszer elnézést kért a német Express című lapban. Néhány pilótája kiállt…..
Mopi 2009.07.11 21:14:46
Kedves Zahal! Érthető, ha felháborodsz azon, hogy egyes általad csak kisnácinak nevezett emberek tagadják a holokausztot. Nincs ezen semmi kivetni való, de az, hogy a 2008 decemberében az Izraeli hadsereg által elkövetett szándékos (izraeli katonák bevallották 2009 áprilisában, hogy szándékosan öltek fegyvertelen férfiakat és nőket, csupán bosszúvágyból) és brutális mészárlást is megpróbálod megindokolni, na ez az amin minden békepárti ember teljesen jogosan felháborodik. Több mint 300 gyerek halálára milyen indokot kreálsz? Írásaidból csak az látszik, hogy mindenkit gyűlölsz és a bosszú a lételemed. Mindenki hibás és büdös náci aki más véleményt mond. (és nem a holokauszt tagadásra gondolok), de kérdeném: miért véded azokat akik hasonló bűnöket követnek el mint a nácik? Mert Izrael jelenleg ezen az úton jár és ezekre a tettekre nincs mentség, ugyanúgy ahogy a náci bűnökre se. De te csak folytasd a köpködést és az anyázást, hisz itt mindenki tudatlan köcsög náci, aki semmit nem tudd a történelemről és védd csak Izraelt, mert a Hamasz által kilőtt rakétákért úgy tűnik, hogy minden Palesztin felelős. Indokold csak a halált és a pusztítást az egyik oldalon, de ne feletkezz meg a gyűlöletről a zsidóság hóhéraival szemben. Mindig is lesznek háborúk amíg a hozzád hasonló gondolkodású, ijesztő mértékű gyűlöletet felhalmozó emberek születnek. Legyen az az ember bármely vallás követője...
Mopi 2009.07.12 20:44:51
@Legelő Őse: szép napot!
kerestem egy forrást, nem is messziről, hogy valami alátámasztást is kapjál. a Háárec izraeli napilapból idéz az Index.

index.hu/kulfold/2009/03/19/vedtelen_civileket_gyilkolt_az_izraeli_hadsereg_/

és teljesen igazad van, Magyarországgal kell foglalkoznunk, de bántó, ha valaki a tömeges mészárlást igazolni próbálja, és közben bűnösöket keres és vádol 60 év után. Számomra furcsa, hogy a hasonló gyalázat az egyik oldalon helytelen a másikon pedig igazolható. Az pedig, hogy az arab tömb mit gondol a Palesztinokról, szerintem lényegtelen, hisz ők is emberek, akiknek nemrég még volt hazájuk. Most viszont már csak menekültek. Megmagyaráznád nekem, mit értesz azon, hogy: "Ha tudnád hogy mennyi energiába és pénzbe kerül a zsidó államnak eltartani azokat, akik több éven keresztül merénylőket, és rakétákat szórtak rájuk"
szeretnék tájékozódni.
Szeretném kérni, hogy egy picit gondolj bele az ott élő Palesztinok helyzetébe is, hogy mit éltek át a II. világháború óta. Mi történt velük, mi lett a földeikkel, a történelmükkel, a hazájukkal.
Bár szerintem nem hiszed, de megértem Izraelt is, de a módszereit elítélem, még ha páran ezért kisnáciznak is.

Nekem a zsidókkal nincs semmi bajom, van is zsidó barátom, de a szélsőséges, kompromisszumokra képtelen rétegüket elítélem, de ez így van a vallás mögé bújó terroristákkal is. A cigányságról pedig csak annyit, hogy amíg a vezetőik (Pl.: Kolompár Orbán) olyan példát mutatnak amilyet, addig nem igazán lesz változás.

Remélem válaszoltam pár kérdésedre.

Üdvözlettel:

Mopi
Mopi 2009.07.12 20:51:57
Bocsánatot kért a Forma-1-főnök Bernie Ecclestone, amiért a hétvégén a The Timesnak adott interjújában Adolf Hitlert dicsérte. Hétfőn azzal védekezett, félreértelmezték, de miután több szervezet is felszólította és egy német politikus lemondta találkozójukat, elnézést…..
Ugye megértik, hogy ezt meg kellett osztanunk önökkel? Ugye megértik, hogy ezek után sírva vonul a sarokba Grandmaster Flash és az egész Furious Five, de meghunyászkodik még a Sugarhill Gang is és a Public Enemy leteszi a fegyvert? Ugye megértik, hogy ebben a pár percben egy valódi,…..
Magyarbűnözők agyonütik Szent Viborádát A zsidót még a hülye fasiszták is kultúrnépnek fogadják el, sőt a legtöbb hülye fasiszta pont azért utálja őket, féltékenységből. Viszont hagyomány és örökség ide, genetika oda, egy ilyen kultúrnép is lopni, rabolni fog, sőt…..