Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dynojet

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha valaki volt már tagja csapatnak, tudja, milyen tehetetlenül vergődni egy rossz taktikai felállásban. A franciák önmegsemmisülése pontos példája annak, miért van szükség edzőre. Anelka nyerni akart, higgye el mindenki, ahogy azt is, nem az a baj, hogy egy rúgott góllal estek ki,…..
Összefogott a hazai művészvilág Stohl Buckó megmentésére. A katasztrófaturisták mellett állítólag az ertéeles kollégák is ott ülnek estéről estére a Nemzeti Színházban Buci Maci előadásain szolidaritásukat kifejezve. Alföldi Róbert nyilatkozata szerint minden Stohl…..
"Monacóban nehéz az utolsó helyről, de a futam hosszú, 2006-ban Schumacher utolsóként indult, és ötödik lett, vagyis célom a pontszerzés. Meglátjuk, lesz-e elég szerencsém" - nyilatkozta Fernando Alonso szombati balesete után. A spanyol a harmadik szabadedzésen verte a…..
Dynojet 2010.05.16 12:58:10
@Tegee: Tegee! Azért van ebben a cikben IS helye az üldözésnek , mert már ennyire elege van mindenkinek ebből a hihetetlenül elszállt, folyamatosan hibázó, lekezelő , nagyképű , személyiségzavaros valakiből. Aki mellesleg még vezetni sem tud, csak a pénzével benevezget mindeféle versenyre , továbbá a műszaki dolgokhoz is egy nulla. Mindez tisztán lejön minden jóérzésű , minimálisan hozzáértő ember számára azokból a közvetítésnek csúfolt nyávogásból, artikulátlan idióta ordibálásból , amit ez levág. Ennyi és kész, betelt a pohár !!
A Bors információi szerint az RTL Klub meghallotta a rajongók sirámait, és visszaveszi a tiltott reklám miatt ideiglenesen kiírt Rékasi Károlyt a Barátok köztbe. A bulvárlap úgy tudja, hogy Bartha Zsolt megformálója már újra forgat, és annyira betartja a titoktartási…..
Vettelnek nagyon kell a találmány, a Ferrari próbálkozik, a Mercedesnek már lehet, hogy megvan.A Kínai GP szabadedzésein a Merci állítólag végig használta a csatornarendszert Schumacher kocsijában, bár ez sem a gépen, sem a német köridőin nem látszott – Nico…..
A két nagy kereskedelmi tévé idén is viccesen kezeli a választásokat. Az RTL Klub bloggereket vet be, a TV2 pedig Hajdú Pétert. Az RTL-en a Híradó után (18:55) kezdődik egy 15 perces blokk, amiben a csatorna és az Origo megrendelésére készített Median-közvéleménykutatást…..
Az idényzáró abu-dzabi futam előtt  összeállította a 2009-es kereseti listát az arabianbusiness.com: a finn a másodiknál is 27 millió dollárral többet kaszált.Kimi Raikkönen 45 millió dollárt, vagyis 30 millió eurót, vagyis 8,3 milliárd forintot kaszált csak azzal,…..
A tévés vetélkedő nehéz műfaj, statikus, és unalmas, hiszen általában egy játékos küzd a játékvezetővel, szabályokkal, akadályokkal, és ezt kell egy műsor keretén belül szórakoztatóvá tenni, tessék csak elképzelni, milyen nehéz lenne mondjuk abból az ötletből érdekes,…..
Rendben, az RTL Klub lelopta Britain’s Got Talentet. Nem csak úgy felskiccelték emlékezetből, hanem lemásolták beállításról beállításra, jelentről jelenetre a szabályokkal, a látvánnyal és a zsűrivel együtt. Még jó, hogy a műsorvezetőket nem kell feliratozni. Csakhogy…..
Kedden már nem került adásba A tévé ügyvédje és a port.hu szerint két hétig még nem is fog. Az ok az lehet, hogy a köztévétől a jövő évi költségvetés tervezete elvonna 7 milliárd forintot, azaz a büdzsé egynegyedét, továbbá meghiúsult a tervezett beruházási…..
A lábadozó Felipe Massa egy brazil újságnak elmondta, miért nem tér vissza a Forma-1-be a volt hétszeres bajnok.Schumacher a brazil Ferrari-pilóta kidőlése után fogadta el az istálló felkérését, de két hét múlva lemondta februári motorbalesetében szenvedett…..
comment:com A fal adta a másikat 2009.05.05 08:01:00
Nagyon úgy tűnik, hogy a hazai tévézés beállt a külföldi sikersorozatok vagy éppen a bukott ótvarok átdolgozására, ennyivel is kevesebb pénzt kell kihajítani a kreatívok üvegasztalára felcsíkozott kokóra, vagy mittudomén, lehet az ötlet fogyott ki a magyar fejekből, mindesetre…..
Nagy Zsolt, alias Leo úgy szerepelt a TV2 főzőműsorban, hogy közben szerződése volt az RTL Klub főzőműsorával, ezért magas kötbért kell fizetnie a Vacsoracsatát gyártó IKO Kft.-nek – tájékoztatta Rényi Ádám a Blikket. A pontos összeget ugyan nem árulta el nekik, de a…..
Van ez a több milliárd dolláros, mozgó reklámfelület, amit ugyebár száguldó cirkusznak hívnak azok, akik hálóőrt mondanak kapus helyett. A forma-1. Most vasárnap például csak azért nem állt le a közvetítés, mert ugye vannak az aláírt szponzori szerződések, és ha már nem a…..