Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Noname Cowboy

0 bejegyzést írt és 3800 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Könnyű arról beszélni, hogy másokban milyen komplexusokat vélek felfedezni. És nyilván sokkal kényelmetlenebb arról, hogy bennem milyenek vannak, milyen érzések uralkodnak akkor, amikor - bár nem lenne muszáj -, mégis jó benyomást szeretnék kelteni. Vagy, amikor a dolgok nem várt fordulatot vesznek,…..
Tavaly több posztban is megemlítettem, hogy nem véletlenül írok ennyi retró kütyüről (például a széteső Jedi-bábukról, a kamu G.I. Joe-król, a George Michael-bicskáról, az Executor csipogóról és a trafikos csontvázról): idén mindenképp szeretnék összehozni egy tematikus retrólexikont, a…..
"Rémregény, amelyhez fogható Magyarországon az utóbbi évtizedekben nem történt" - így minősítette a Magyar Nemzet 1980. február 26-án a Soós Lajos és társai által elkövetett gyilkosságsorozatot. A nyomozás méretei egyedülállóak és elképesztőek voltak. Soós kivégzése után 13 évvel árulta el Valenta…..
Noname Cowboy 2018.11.22 09:30:15
@Kelly és a szexi dög: Jaja. Pont akartam írni, hogy ugyanúgy tróger maradt.
Noname Cowboy 2018.11.22 11:53:19
@Etniez: Pontosan. Ha nem annyi idős akkor lógott volna
A szurkolók azon rétege, aki a meccsek és a színházi előadások között különbséget tesz tudja, hogy egy mérkőzésen kifejezetten jó valami apró genyóság. Egy-egy bírói hiba, egy alattomos szabálytalanság, egy beintés a szurkolók felé mind-mind olyan apró disznóság, ami valójában jó a meccs…..
Noname Cowboy 2018.10.25 09:01:08
Noname Cowboy 2018.10.25 09:02:18
@Szakértő? az nem volt: a legnagyobb király.
Noname Cowboy 2018.10.25 10:13:07
@Szakértő? az nem volt: sokáig tartotta a leggyorsabb sárva rekordot kb 3 másodperccel. Azért ez mindent elmond róla :D
Az X Faktor vasárnap esti műsorában ment le az a jelenet, amelyben egy saját bevallása szerint Amerikában már befutott és ismert, de Magyarországon még nem annyira ismert Miriam nevű énekesnő megdobta mikrofonnal a zsűrit, mert nem tetszett neki, hogy a zsűrinek nem tetszett a produkciója. Azóta a…..
Noname Cowboy 2018.10.15 11:43:39
Gyakran éri az a kritika a Hollywoodot, hogy híján van az eredeti ötleteknek, és a kockázatmentes haszonszerzés érdekében inkább adaptációkat és folytatásokat ont ki magából. Egy júniusi cikk szerint az amerikai filmesek jelenleg több mint 130 folytatáson és előzményfilmen dolgoznak, amelyek…..
A Nemzeti Kommunikációs Hivatal megmondta: ha a Mikulásünnepségen nincs catering és apu öltözik be Mikulásnak, nem kell közbeszerzés...
Péntek délután. Araszolás a Balaton felé. Jön a hír, hogy Martonvásárnál baleset, torlódás. Na, így legyen lottó ötösöm! Minden nyári péntek délután Martonvásár térségében van valami baleset. Vasárnap kora este pedig Budapest felé Szabadbattyánnál. Ez a két helyszín az M7-es Bermuda háromszöge.…..
Noname Cowboy 2018.07.27 14:50:40
@zord íjász: 130 igen. De valójában kb 145 körültől megy a csekk
Noname Cowboy 2018.07.27 16:11:24
@Rocky2: Jogos! Felcserélődött a két szám :)
Noname Cowboy 2018.07.27 17:47:48
@Barkalot: Mesélj még! Ha beáll a M7-es akkor röviddel utánna a 7-es is. Mert oda menekülnek meg oda terelnek :D
Az M4 Sport gyerekekről és gyerekeknek szóló, Kisbajnok című műsorának több riportjába is sikerült belecsempészni némi reklámot a 2Rule-nak, Mészáros Lőrinc vadiúj sportmárkájának, szúrta ki a hvg.hu. A műsorban először a felcsúti fociakadémia keretein belül működő RealTanoda növendékei kaptak…..
Noname Cowboy 2018.07.26 14:53:36
@slowMotion: Nagyar szájba magyar lófasz!
Akadnak színészek, akik zenekart alapítva is megállják a helyüket, és ugyanígy létezik a fordított átjárás, amikor befutott zenészek a mozivásznon is megcsillogtatják tehetségüket. Híres zenészek emlékezetes filmes szerepeit gyűjtötte csokorba. ..
Noname Cowboy 2018.05.09 11:02:25
@Postnomad: ott van az is, hogy egészítsük ki! Olvasni nem szégyen
Deit, Traubiszóda, Olympos – hogy csak párat említsünk a 70-es évek kedvenc üdítőiből. Valójában szinte mind a hanyatló nyugat ópiumai voltak.   A hatvanas években, Magyarországon az üdítőital kiválasztása egy büfében nem állította bonyolult feladat elé a gyermekeket. Az itallapon a Bambi és az…..
Noname Cowboy 2018.04.18 14:07:46
@Dikusz: A Róna nem balatoni. Az csak az alföldön volt jelen.
Április 11. a magyar költészet napja, a jeles alkalomból a Fülesbagoly szerzői a legszebb, a költészet határait súroló dalszövegeket gyűjtötték csokorba. Ízletes menü, olyan nemes fűszerekkel, mint az Európa Kiadó, Tankcsapda, Hiperkarma...
Noname Cowboy 2018.04.11 12:02:22
Hamarosan Húsvét és ilyenkor nagyon sokan készítünk tormás sonkatekercset. Ehhez jó minőségű sonkaszeletekre van szükség, ennek apropóján teszteljük most a szeletelt sonkákat. 16 terméket kóstoltunk vakon és bizony találtunk olyan sonkát, amit a csomagolásán feltüntetett prémium sonka helyett…..
Noname Cowboy 2018.03.23 12:18:21
Mióta hazaköltöztem, keresem az igazi olasz pizzát, a nápolyiról meg már álmodni sem merek. Voltak már különböző próbálkozásaim, például Szatmárnémetiben sikerül belebotlanom egy francia tulajdonú trattoria/pizzéria kettősébe. Betérve és megkóstolva egy cinque formaggit,…..
A rockzene, ezen belül a heavy metal és társtílusai, például a punk, a lázadásból születtek. Ez a lázadás szólhatott a fennálló társadalmi rend, a szülők középosztálybeli életstílusa, a vallás, az oktatás, azaz bármilyen bevett, intézményesült szokás vagy berendezkedés ellen. A gitáralapú…..
A közelmúlt egymást érő szexuális zaklatási botrányai nélkül is jól tudjuk, a színésznők élete nem egyszerű az álomgyárban. Amíg fiatalok és szépek, addig van a legtöbb esélyük, hogy befussanak, ám elég egyetlen rossz döntés, hogy mindaz, amit addig felépíttettek, kártyavárként omoljon össze. A…..
Kevés dologtól retteg úgy egy tévécsatorna, mint az elsötétítés, amikor nemhogy műsorokat, de ami a nagyobb baj, reklámokat sem lehet sugározni, úgyhogy az ilyesmi kemény büntetésnek számít. A Nickelodeon mégis maga döntött úgy, hogy szeptember 10-én, vasárnap két órán keresztül csak a feketeséget…..
Noname Cowboy 2017.09.05 16:18:44
@RTB: Szintén :D
Többször írtunk már nektek a Budapest és a Balaton között pont félúton található Albaparkról, egyrészt mert tök mindegy, milyen messze megy az ember, egy megállót mindig útba kell ejteni pont félúton, másrészt mert tetszik nekünk a sztori: több évtizedes családi vállalkozásról van szó, ami a szemünk…..
Minden (op)rendszernek van előnye és hátránya. Előbbit a tulajok szeretik hangoztatni, de ha valaki az utóbbira hívja fel a figyelmet, akkor a hardcore fanok kitérnek a hitükből. Pedig most épp ez történik. Barnabás végigvett minden rendszert, amit az elmúlt években használt, és elmondta az…..
Noname Cowboy 2017.05.31 20:55:38
Van nekünk egy nagyszerű podcast-szériánk az Indexen, amiben hol filmekkel, hol sorozatokkal, hol meg zenével foglalkozunk, és aminek legutóbbi adásában pont azokról a sorozatokról beszélgettünk, amikről amúgy is mindenki szokott, mert jó a sajtójuk és, nagyon nem mellesleg, tényleg jók is (oké., a…..
Noname Cowboy 2017.05.04 22:03:58
Akár "Ki talál több fogyasztóvédelmi kihágást?" versenyt is hirdethetnénk az alábbi sztori kapcsán. Az Auchan nézzen magába, és szét a Savoya parki üzletében! Március 11-én a Savoya Parki Auchanban a kosaramba helyeztem többek között egy Domet Nedves Törlőkendő csomagot, az árut tároló polcra…..
Noname Cowboy 2017.03.18 14:41:09
@Dikusz: Az átrendezgetés sima marketing fogás. Mire megszokod az áruk helyét akkor nem járkálsz feleslegesen. Nem veszel feleslegesen. De ha mindig átpakolásszák akkor bemész számodra felesleges sorba és vásárolsz!!! Ez a lényeg.
1939 őszén a photoshop még nem volt népi sport. Szeptember 20-án Manhattan közepén 11 ember  valóban felmászott  260 méteres magasságba, a befejezéséhez közeledő Rockefeller Plaza 69. emeletén levő gerendára, hogy ott fotózkodjon. ..
Noname Cowboy 2017.01.22 20:15:11
@Az igazi Török Szultán: Megnézted a képet? Ahol a tag a gerendára rakja a lábát ás a cipő meghajlani látszik a mellete ülő faszinak érdekes de kb 15-20 cm-rel lejebb van a lába! Hogyis???
Amúgy lehet hamisítvány ettől függetlenül. Csak az érveled szar.
Jacob Benjamin Gyllenhaal néven született 1980. december 19-én Los Angelesben. Apja rendező, anyja forgatókönyvíró volt, nővére pedig szintén színész. Első szerepe az Irány Colorado!-ban volt 1991-ben, majd 10 évvel később sikerült feltűnnie, mikor eljátszotta a címszereplőt a Donnie Darkoban. A…..
A legjobb kémfilmek a hírszerző-ügynökségek, kémek világába visznek el bennünket, ahol minden rejtélyes és titokzatos. Akciók, szövevényes sztorik, verekedések, autósüldözések, nagy taktikázások, a másik fél ügynökeinek kijátszása, megtévesztése és persze a világ megmentése van napirenden…..