Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Billy_Bright

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Betörő. Eleve nem szeretem ezt a kifejezést, de mindegy, sajnos így hívjuk, jogtalanul. Szóval a betörő kisebbségben van, ezért légy rá tekintettel! Kénytelen rejtőzködő életvitelt folytatni, mert a társadalom nagy része még ma sem tudott megbékélni a betörővel. Miért…..
 Mielőtt belecsapnánk a lecsóba, engedtessék meg nekem, hogy a szerzőről - a sokak számára ismerősen csengő nevű Gorilláról - ejtsek egy-két szót. A Nagybetűs Élet az internet aranykorában csodált személyiségek közül többel is összeboronált már (ld. ÁSÉS…..
Billy_Bright 2011.04.20 17:30:21
@Styxx:
"Az a szép a modorosban, hogy teli van geci okos kommentelővel ,mint miNK. Szerintem a NASA-nál simén felvettek egy magyarul beszélőt, aki elolvassa minden reggel a modorost kommentestől, és készít egy jelentést:
- Uraim, jelenleg itt tart a tudomány, technika, kortárs filozófia! :-) "

Ez ütött :D
 -Ez kész, ez már a vicc kategória - kár, hogy sírni volna kedvem. A dilettánskormány már megint Lukasenkó és Kádár szellemét idézte meg.Államosítás! Már akkor tudtam, hogy valami nincs rendben, amikor a választások másnapján kiömlött a vörösiszap. Sokan…..
Billy_Bright 2010.10.15 14:34:12
@Csirke72:
"Figyejjé'! Dustin Hoffman, Rain Man. Kreténnek tűnt, kretént játszott, nem vót kretén. Fogpiszkáló, kártyatrükkök. Autista. Naná! De nem kretén. Aztán gyütt Tom Hanks. Forrest Gump. Lassú igen. Kretén talán. Járógép a lábán, de Nixon behugyozott tőle és megnyert egy ping pong versenyt. Tehát nem kretén. Peter Sellers, Isten hozta, Mr.. Infantilis igen, de nem kretén. Te meg full kretént nyomtá'. Sose nyomjá' full kretén!Nem hiszed el? Kérdezd Sean Pennt! 2001, Nevem Sam. Rémlik? Full kretén vót, Oscar bácsi meg nem gyütt."

Sose nyomassad fullba' a kretént!
Modorosblog A modoros dagadt 2010.08.02 06:30:00
A modoros dagadt nem dagadt. Erős csontozatú, és az izom különben is nehezebb, mint a zsír, azért nyom 112 kilót. A modoros dagadtra folyadékban és interneten is hat a kiszorított folyadék súlyának megfelelő felhajtóerő, ezért társkereső oldalon csak 98-at nyom. Ugyanolyan…..
Modorosblog Az expasim 2010.06.15 07:00:00
-Na nézzenek oda - mit eszünk ma, Bazsi? -Karbonárát, én csináltam. -Komolyan? De ügyi vagy. Carbonara... e una Coca-Cola... A volt barátom is állandóan a konyhában sertepertélt - mondjuk ő szakács végzettségű is volt. Ennél azért egy fokkal bonyolultabb dolgokat főzött…..
Billy_Bright 2010.06.15 13:36:08
@dex.ion: szálkás, hegymászó-alkat, gondolom...
Már várom azt a kommentet, hogy nem illik ajándékot leszarozni, mert azt valaki gonddal és szeretettel választotta ki. Az alábbiakban pont arról lesz szó, amikor éppenhogy nem. Kegyetlenség szeretteink körében karácsonykor "ajándék-lúzerségi versenyt" rendezni, ezért ezt…..
Paranoid Android Holtak hajnala 2010.04.29 10:29:54
     Talán be lehet tudni bölcs mértéktartásomnak, de a még vagy húsz napig nem létező Orbán-kormány tobzódást még nem látom indokoltnak bírálni, viszont szeretett baloldalunk újdonatúj metamorfózisa felserkentette érdeklődésemet. Elmúlt nyolc évünk…..
-Én csalódtam az összesben, nem megyek én már idén választani. Egyik se jobb a deákné vásznánál. Eddig mindig bepaliztak, de most nem, elég volt. Marad a Kétfarkú Kutya Párt vagy a Magyar Sörpárt, Pató Pál Párt, esetleg a Magyar Pinapárt, azok legalább jófejek meg…..
Billy_Bright 2010.04.09 17:05:51
@Modor Tibi: LMP-s Esztert kúrnám.
Az ugyan erősen valószínűtlen, hogy valaha is imígyen kelljen verbálisan utalnunk a 777-ik (bármilyen) évfordulónkra, de ha úgy éreznénk, hogy kifogytunk a kifejezésekből, akár a tanulók sikereit fennhangon elemezendő (Fényes vagy, mint egy gomb, kisfiam!), akár csak az aznapi…..
Ezt a listát egy handouton például be lehet dobni a nagy közös órai csámcsogásba, hogy mindenki válassza ki a kedvenc 5-6 kifejezését, köztük nyilván akár olyanokat is, melyeket már amúgy is használ, aztán ezzel utána mehet a dícséretek kiosztása oda-vissza, tanuló-tanuló…..
Modorosblog A Balek 2009.08.23 17:30:00
Nem szeretem azt a szót, hogy "balek", kicsit ódivatú és modoros is... eredetileg a Vesztesen gondolkoztam, de talán mégis ez fejezi ki legjobban a ma tárgyalt emberfajtát, aki az Ingyenélő tökéletes párja (a lúzer műszó nálam tiltólistán van). A Balek sosem tud…..
Billy_Bright 2009.08.24 17:17:03
Nagyon OFF leszek, bocs, de most beugrott valami , mivel ti nyilván sokfelé megfordultok a neten, gondoltam hátha van itt valaki aki tán emlékszik még raba mester-re? Az indexen voltak saját fórumai 99-2000 környékén (akkor még nem voltak blogok, basszátok meg) és néhanapján a matula-n is vendégszerepelt. Az indexről persze állandóan kitiltották hetekre-hónapokra, végül örök időkre, elmebeteg, nem egészen pc, fordulatos történetei miatt. Valami mégiscsak volt benne, mert annak idején elég komoly kultusza volt. Érdekelne, hogy tud-e valaki róla, hogy máshol, esetleg más néven nem irogatott-e később hasonló faszságokat, meg úgy általában hallott-e róla valaki?

Végül egy rövid szösszenet ízelítőként raba mestertől:

"
"Alföldi Róbert kapta idén a Huszár Ferenc emlékplaketet." Adta hírűl az MTI hírszolgáltató Intézménye.
Alföldi Róbert a díjkiosztón malév-galléros, fekete színű ingben, leokádott zakóban, és bepálott műbőrnadrágban jelent meg. A vészhelyzet Carter doktorának magyarhangja elmondta mennyire boldog, hogy idén övé lehet Huszár Ferenc (ívhegesztő) nevével fémjelzett emlékplakett, és a hozzájáró 13ezer Forintos anyagi jutatás.
Az emlékplaket átvétele után elénekelte a "Hej, de figura a guriga" című magyarnótát, majd rögtönzött, egy közel 3 órás stepp-előadást.
Alföldi Róbert ezekután elköszönt a pusztaisépi település művházában megjelent 34 érdeklődőtől, majd hangos ováció közepette elhagyta az intézményt.
Róbert később nyilatkozott a TV2-nek, hogy számára igen sokat jelent ez a díj, mert Pusztaisép igenis a művészet fellegvára, a színjátszás Mekkája.
A TV2-vel folytatott beszélgetésből kiderült az is, hogy a Praktikerbe megérkeztek a 48LE-ős, Husiquara benzinmotoros, professzionális láncfűrészek (tartalékláncal, 80cm-es vágóéllel, illetve újra lehet kapni az aknafedélfelszedő kampókészletet. Ezekről a "tényekről" Svábi Pici úgy nyilatkozott, hogy szeretne mérlegelni:
Vegyen egy 48LE-ős Husiquara benzines lácfűrészt, vagy cserélje le elkoptatott Diesel farmerjét.
Akkor Svábi nem tudott mérlegelni, mert iszonyatosan be vót baszva!
"

Még egyszer bocs, nyilván nem ide kellett volna írni, de akkor hova?
Billy_Bright 2009.08.25 16:22:10
@doszy, @sóskatáska:
Köszönöm, egy részét már ismertem, a többit lecsekkolom most!
Jancsi bácsiék végre beszerezték a gyeplevegőztetőt meg a kerti zuhanyt, erre Kurtz ezredes barátunkon keresztül olyan anyagot kaptunk, amin azonnal besírtunk. Korábban ÁSÉS-éknál volt még két csodálatosan részletes komment AgentOtól (ez és ez) a témában, úgyhogy bízom a…..
A mai leletet K-nak köszönhetjük meg hálás szemekkel, én nem is kommentálnám, annyira szép. Ha már úgyis elkezdtünk a többiekkel vendéglátózni, az új koncepció szempontjából is szerencsés a mostani poszt. Aki a klasszikus, nyelvi bravúrokat hiányolta, annak ma…..
Másnéven A havernőd idegesítő pasija - reagálva a legutóbbi olvasói levélre, vagyis a nemek ádáz harcának margójára. A beküldő bloggerína, HRita jellemzését átolvasva tényleg csak remélni tudjuk, hogy az itt felvázolt férfifajtát egy személyben nem ismerte. Az előző…..
Billy_Bright 2009.08.18 10:39:03
@El Topo (Sgt. Elias):

Ja, igazad van. Volt itt pár napja (hete?) egy felmérés arról, hogy jellemzően melyik társadalmi réteg olvassa és kommenteli a blogot - vágjátok. Senki nem volt meglepődve az eredményen, és hát a posztok is kurvára rólunk és legközelebbi ismerőseinkről szólnak. Ki olvasna el egy írást a modoros csövesről, vagy a modoros kisegítő-iskolásról? Arról nem beszélve hogy mekkora patkányság lenne ilyesmiről írni.
Én is rengetegszer magamra ismertem már itt, és ez felkúrja az agyam, de a blog ettől még fasza.
Azon se lennék meglepődve, ha a kommentező férfitársaim fele konkrétan ilyen lenne.
Na és? Ilyenek vagyunk, basszameg.

@Modor Tibi
Amúgy nem értem, miért szeditek dőltbetűvel a modoros szófordulatokat, kicsit zavar, hogy még mindig nem meritek ránk bízni hogy magunktól eldöntsük mi a gázos :)
Modorosblog Bezzeg... 2009.06.28 16:49:00
-Ez a BKV egy vicc. 300 forintos buszjegy? Ennyiért Berlinben meg Bécsben apám tudod, milyen szolgáltatást kapsz? Hajszálpontos csatlakozások, tiszta szerelvények, udvarias sofőrök meg ellenőrök, ezzel szemben itthon meg köszönni nem tudó, nyolc általánost végzett…..
Modor Tibor [Tibi, der Manierkőnig] (517) ÜzenekKöszönöm mindenkinek a névnapi megemlékezéseket! Imádnivalóak vagytok! ;-)február 18., 11:34Lejárt és elcsépelt témának tűnhet elsőre a wiwes, facebookos profilok kielemzése, de talán mi is tudunk újat mondani. Az évek óta…..