Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Flashi

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gábor fiam meghalt éjfélkor szívinfarktusban! – írta blogunknak sms-ben id. Ocskay Gábor, az Alba Volán ügyvezetője. A klub válogatott hokisa harmincnégy éves volt. Az MTI hírösszefoglalója szerint a játékosokat és a vezetőedzőt sokkolta a halálhír."Gábor éjfélkor…..
Indul a kívánságműsor! Ezúttal arra kérjük kedves olvasóinkat, írják meg nekünk alant, milyen zenéket szeretnének hallani a döntő hazai mérkőzésein. A kikötés annyi, hogy legyen pörgős szám (nehogy elaludjanak közben a játékosok). A beérkező javaslatokat továbbítjuk az…..
Több cikket írtunk már a magyar utánpótlásról. Ezek általában nagy vihart kavartak. Áttekintő jelleggel még nem foglalkoztunk a helyzettel. Ezúttal foglalkozunk.A jégkorong utánpótlás-nevelés kérdése blogunkon markánsan először a Hári János svédországi sikereiről…..
Flashi 2009.01.21 21:14:29
@canadien: Nagyon jól látod, hogy a levél apropóját nem a szabálytalanság, hanem annak - az edző részéről történő - kezelése adta. Továbbá, hogy a mai világban vannak emberek, akik azt gondolják, hogy törvényeken, szabályokon kívül, felül gyakorolhatják hatalmukat. Szomorúnak tartom, hogy Neked fontosabb Barótit elővenni, mint azt a személyt, akiről a levél szól. Az "ultrabrutál" jelzőt, főképp a zárójeles Stars társaságában furcsának tartom. Ne essünk abba a hibába, hogy példákat, ellenpéldákat keresgélünk, mert ezzel a konkrét ügyről és személyről vonjuk el a figyelmet! A legfontosabb az üggyel kapcsolatban, és ezen MINDENKI gondolkozzon el, hogy egy ilyen jellemű ember alkalmas-e arra a posztra, amit szántak rá (vagy szánt magának) az utánpótlásnevelésben! Részemről a válasz egyértelmű.
Flashi 2009.01.22 12:20:55
@canadien: Aki Barótit ismeri, az tudja, hogy milyen vérmérsékletű ember, biztos vagyok benne, hogy minden körülmények között óvja, védelmezi játékosait a támadásokkal szemben. Azt is tudjuk, hogy KÁ az ő nevelőedzője volt. Bár - főleg az utóbbi időben - voltak egymással szemben nézeteltérésük, BZS mindig "mestereként" tekintett rá. Az ő viszonyuk - nem kis mértékben - különbözik az átlagostól. Az, hogy az öltözőbe berontó KÁ-t nem dobta ki, még mielőtt az megnyilvánult volna, az előbb említett okok miatt érthető és elfogadható. Viszont, a dühkitörést követően azonnal kitessékelte az öltözőből a magáról megfeledkező edzőt. Tehát, szerintem BZS reagálása (a provokációra) a lehető legésszerűbb megoldás volt. Ha nem ez történt volna, akkor most ő lenne az első számú célpont. Szal mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy BZS nem megfelelően járt el.
Flashi 2009.01.24 22:07:37
@D. Gromov: Ajaj, felborulunk, pakolj a másik oldalra is!