Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bénabéla

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Update: Sajnos úgy látom nem igazán jött be az új dizájn, ezért visszaállítottam a régit. Ötleteket szívesen fogadok, hogy mit és hogyan kellene változtatni, illetve mi volt a legnagyobb baj a már látott külalakkal. Nyuszisz is szeret fejéceket gyártani - nagyon buzgón…..
Rozi a moziban A gyilkos póthaj 2009.07.30 10:21:16
Amikor az ember azt hitte volna, hogy nem lehet fokozni az állatságot, tehát abban a pillanatban, amikor egy cápa kiugrik az óceánból, és kajakra kettéharap egy repülőt bazmeg, na szóval valahol itt gondoltam az, hogy a filmekben már tényleg mindent megcsináltak, ennyi volt. Erre a…..
Filmdroid Brüno 2009.07.30 01:05:00
 Cohen a vizuálkurvaSacha Baron Cohen (Ali G, Borat) új filmjét/karakterét, a Brünót senkinek nem szükséges bemutatni, aki kicsit is online volt az elmúlt hónapokban. Cohen minden csatornát kihasználva kampányolt egészen agresszíven - egyeseknél már valószínűleg csömört…..
Ha a Barátok közt a TV2-n menne, akkor már réges régen tudnánk, hogy mi lesz a Fodor Zsóka által megformált Magdi anyus sorsa. A Jóban Rosszban karaktereiről ugyanis már hetekkel a terrortámadás előtt kiderült, hogy melyik nem fogja túlélni. Az RTL Klub ennél profibb, így ma…..
Filmdroid Valami Amerika 2 2009.01.20 21:28:00
A Csinibaba óta személy szerint én nem láttam fergeteges magyar vígjátékot, pedig próbálkoztak ám rendesen a honi filmesek, csak hát 12 év alatt nem sikerült még egy ilyen produkciót összehozni. Ami megközelítette az talán az Üvegtigris és a Csak szex és más semmi volt, ezek…..