Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Solimo

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Hazahoztam a Mercit 2012.01.22 08:00:00
Tudják, az elmúlt négy hónapban – hogy is mondjam, hogy ne tűnjek teljesen őrültnek – afféle küldetéstudatom lett. Lehetetlen dolgot készülök megvalósítani: oldtimerrel szeretnék járni. Persze nem minden nap, hiszen hűséges és szintén öreg Honda Spacy robogóm az…..
Solimo 2012.01.22 12:49:01
Belsőség Strandolni pufajkában? 2011.07.21 17:00:00
Pistának idén kijárt a jóból: többet tudhatott meg a kaucsukszakma kaviárjáról két nap alatt, mint amit egy vasárnapi autós valaha tapasztalni fog, ráadásul nem reszelősen száraz szófosásként, hanem saját érzékszervei segítségével. Nehogy ismételjük magunkat, most nem…..
Ma délben belém hasított valami. Negyed órával később már komoly lelkifurdalásom volt. Tudom, most az lenne a legegyszerűbb, ha elsunnyognám az egészet, úgy legalább kevesebb szemrehányást kaphatnék. Ez nem a valóság. Illetve az, csak méretarányosan lekicsinyítve De kemény…..
Belsőség Úgyis az autó dönt 2010.07.21 05:00:00
Hogy milyen jármű hozza ki belőlem a legellenszenvesebb köcsögöt? Na, vajon mi? Vélemények az azonos című írásunkról...
Véget ért a saga, megvan az ítélet, illetve egy vádalku: Charlie Sheen, a televízió jelenleg legjobban fizetett sztárja és egyik ügyeletes botrányhőse bűnösnek vallotta magát az ellene felhozott vádak közül a legenyhébbekben, és ártatlannak a súlyosabbakban (életellenes…..
604 a francia Mercedes, puha, óriási, hívogató, csodaszép. Milyen kár, hogy egy se maradt belőle. Vélemények az azonos című írásunkról...
Szépen csorogtunk dél felé, csodásan purrogott a Merci motorja, jöttek egymás után a falvak városok, közeledett az evés hely és ideje. Mi mentünk hátul az Insigniával, Zsolték elöl, hogy lássuk ha van valami baj, ne kelljen tolatgatni. Egyszer csak mögénk került egy tartálykocsi, elég közel volt, az…..
És kis mandulaműtét után végre egészséges krahácsolás hangzik a motortérből.   A sztori eddig: 1.rész, 2.rész, 3.rész, 4.rész, 5.rész, 6.rész, 7.rész, 8.rész, 9. rész, 10.rész, 11.rész, 12.rész, 13.rész, 14.rész, 15.rész, 16.rész, 17.rész, 18.rész, 19.rész, 20.rész, 21.rész,…..
Belsőség Nem kérsz kávét g..i? 2010.03.03 15:38:00
Puttgardenbe már elég megkínzottan érkeztünk. Még Hamburg után találtunk egy Burger Kinget, ott kajáltunk, majd megírtam még egy esti posztot, és ott ledobta az agyam a gépszíjat, Tibby látta is, hogy nem vagyok már nagyon jelen, ezért átvette a vezetést. Ő se volt az a hamvas szűz, hihetik, kevés…..
A rendezvényt beharangozó plakát szerint ötszáz autót vártak a felsőtárkányi V. USA autós fesztiválra, ám ottjártunkkor, péntek délután ötvennél is kevesebb amerikai vas ácsorgott a mezőn. A helyszín, a Bükkbe ékelődő falu melletti gondozott zöldterület tágas és…..
Vagy a világ üzlete, vagy pedig egy óriási bukás lehetősége rajzolódik ki egy internetes aukción, amely pár napon belül véget ér. Minden reggel kapom a levelet kedvenc netes aukciós portálomtól, a vatera.hu-tól, benne a nekem érdekes témakörökben előző nap, frissen feldobott…..
Solimo 2009.06.25 00:20:45
@Putyur:
Csikos urnak tenyleg nem feladata az ar felnyomasa. Szandeka sem volt. Pont azert volt furcsa, mert olvasom az irasait. Akaratlanul is reklamot csinalt egy aukcionak.

A gondolat nem a sajatom, de valosnak velem. A nemzeti ikonjaink moge felsorakozunk: nincs orszagunkban, aki ne kivanna sikert Talmacsinak, Szavaynak, Kovacsnak, Janicsnak, Erdeinek ... , hogy csak a sportot nezzuk. A sikereiket a sajatunknak erezzuk.
De ez nem mukodik kicsiben.
"Viszont nekem egybol az ugrott be, hogy a T. reklamalonak "koptel a levesebe"; azaz esetleg O akarta jo nyomott aron megvenni a Merciket. S ez most nem jott be."
Itt van a kutya elasva. Ha a gyalogembernek lehet egy cseppnyi elonye, azt mar nem szeretjuk. Miert? Mert esetleg szeretne megvenni azt a ketes eredetu Mergat? Mert van penze ra? (Ezert ebben az orszagban mar eleg sok embert utalnak. Lehet utalni a bmw-st, a mercist ...) Mert nem orul a konkurencianak?
Tessek mondani, miert nem orul, hogy van aki meg tudaja vasarolni ezt a gepet? Miert nem orul, hogy gazdagodhat ebben az orszagban az ipari muemlekek szama?
...
Erre a problemara probaltam reflektalni, de nem eleg pontosan.
Solimo 2009.06.27 12:06:54
@Putyur:
Össze tetszik keverni az újságírást egy baráti beszélgetéssel.
"...hogy felkalapálták a kocsi árát, pedig olcsón is meg lehetett volna venni, dehát a fránya reklám..."
A fenti idézet nem tudom kitől származik.
Hogy mi a menő, már néhány évtizede nem izgat.
De bizony bejött, mert a megszólított nem reagál.
Solimo 2009.06.27 21:52:37
@Putyur:
Ha egy írás az Index címlapján jelenik meg a Totalcarban, az nem blog.
Csirkecombbal mélységesen egyetértek.
A legjobbakat kedves Putyur!
Tekintsünk most el attól a belső vívódástól, ami ahhoz vezetett, hogy ez legyen a mindennapi autóm. Az azóta eltelt három év alatt nem egyszer megbántam, de tán még többször virtuálisan hátba veregettem magam, hogy nem ugrottam bele valamibe, amit sokkal jobban szerettem volna,…..
Solimo 2009.03.18 09:37:06
  Csöbörből vödörbe, vagy káoszból a rendbe? Budapesti közlekedés friss szemmel. Vélemények az azonos című cikkünkről...