Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kicsitian

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Milyen zene szóljon a huligánok mp3-lejátszójában? Milyen számokat hallgassunk, ha rohamrendőrökkel szeretnénk összecsapni, illetve utána a mentőautóban? Keressük a tökéletes playlistet. Slayer – Raining Blood Ez a klasszikus darab tökéletes arra a pillanatra, amikor…..
kicsitian 2006.09.20 10:17:49
Slipknot - Duality (marcsak a klip miatt is):

www.youtube.com/watch?v=anZI4l-DHsU

Vagy Surfacing, szinten toluk:

www.youtube.com/watch?v=RhJJjDNRrUE&mode=related&search=

Zavargos klipek meg:

Linkin Park - From The Inside

(bar ez tul lirai tomegverekedeshez, de a kolyok tuti a HirTV-t nezi a klipben):

www.youtube.com/watch?v=1A42U-pKP0U

Chemical Brothers - Out of Control:

www.youtube.com/watch?v=oMXFoUvpcyo
Engem minden együttesben más fog meg először. Nem is feltétlenül a zenéjük. Három-öt formás férfiseggre például sokkal szívesebben rávetném magam, mint Freddy Fresh „The Last True Family Man” című albumára, pedig szerintem az a modern tánczene csúcsa. Hallottak már…..
Mindenki emlékszik az öt évvel ezelőtti eseményekre, utóhatásukra, a sokkra, ami a támadást követte, de milyen hatással voltak az események arra a médiumra, ami oly nagymértékben meghatározza mindennapjainkat és még inkább az amerikaiak mindennapjait? Az persze nyilvánvaló,…..
Tombol a wikipediaklón-láz, ami nem görnyedt testtartást okozó trópusi fertőzést, hanem egy újabb olyan szájtot jelent, ami egyszerre parodizálja a wikipedia közösségi enciklopédiát és használja fel annak lényegét. Mai versenyzőnk, a Sickipedia a világ legbetegebb vicceinek…..
comment:com Rókabőr 2006.04.26 00:08:00
Amikor egy szekér úgy istenigazából beindul, és már van bögre, póló és lepedő is kedvenc karaktereink arcképével, nos, ekkor következik a játékpiac meghódítása, és jelennek meg hőseink a monitorokon is. A 24 már megtette az első lépéseket, a már  megjelent játékban a…..
comment:com Örömhír reggelre 2006.04.07 07:00:00
Gondolom mindenki lélegzevisszafojtva várta már a hírt, hát tessék: a Hollywood Reporter csütörtökön hivatalosan is bejelentette, hogy a Damon Lindelof és Carlton Cuse producer-atyaúristen-kreátor páros továbbra is marad az Emmy díjas Lost kormányrúdjánál, és feltehetően…..
comment:com Gondban a Lost? 2006.04.07 00:18:00
A múlt heti amerikai nézettségi adatok elég meglepőre sikerültek, hiszen annak ellenére, hogy nagyon ütősre sikerült a legutóbbi Lost epizód, mégsem sikerült nézettségileg az első tízbe belekerülnie. Nem kell aggódni, a 3. szezon már megkapta a megrendelést, és ha minden…..