Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gyuree

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyre kevesebb az esélye, hogy Magyarországon már jövőre 16%-os egykulcsos adó legyen: mást mond a miniszterelnök, a gazdasági miniszter és államtitkára. (Fotó: fidesz.hu) Teljes a káosz a 16%-os egykulcsos adó ígérete körül: mást mond a miniszterelnök, a gazdasági miniszter…..
Gyuree 2010.09.23 10:32:11
@Samott: végső soron még a választás előtt másfél héttel megcáfolta ígéretét. Szóval, ha úgy vesszük, nem esett az "öszödi" hibába. Persze teheti ezt nyugodt szívvel, hisz jelen helyzetben nem tud akkorát véteni, ami megingathatná a biztos önkormányzati választási győzelmet. Tehát az őszínteség volt most a kifizetődő lépés. Persze ennek ellenére roppant mód zavar, hogy a távlati, emberek jelentős részét érintő kérdések látszólag ad hoc módon születnek, és változnak is meg...
Subba Subba Records: Mr. Busta 2010.08.19 10:29:00
Csöcsök, ugráló csöcsök, pancsoló csöcsök, ja meg komótos ütemek és Mr. Busta. A klip végére majdnem bedepyztünk, igazán szerencse, hogy tele van csöcsökkel, mert az a beborult pocsolya, meg ez a rettenetes bít tényleg megbasz.    ..
Subba Subba szív iWiW: Lóvágás 2010.07.09 10:07:00
Na, induljon a banzáj!BuliLóvágásAlaposan dokumentált egyiptomi vakációKapcsolatbanFotosop ArtistaUgye milyen szépFeltört adatlapEdy és a kommentelőkHeti TortásVégülis MilfMind olyan jó lett..
A válogatást ezen a héten az Orgazmustojás támogatja! Nyerj te is!A három grácia beindulÁrpival és ZsoltivalOkkernéMelózomFotosop ArtistaAlaposan dokumentált NellyAlaposan dokumentált Erik atHeti MILFAnya azt mondja azonnal vedd le!!!Hawaii szigetén egy táncos csajjalHeti ILFHeti…..
Mindig is vonzott az ötlet, hogy szállodában lakjak, mint valami ősbohém. Jól csinálta annak idején Deák Ferenc az Angol Királynőben vagy Hunyady Sándor író (Bródy Sándor törvénytelen fia) a körúti Grand Hotel Royalban. Csakhogy egy igazi burzsuj ma kicsinyelné a pesti…..
Habár tudjuk, hogyan fejezzük ki tehetősségünket és átlag feletti ízlésünket a hóbuckákon, az Aspen óramárka megoldása előtt mégis fejet kell hajtanunk. A nevének megfelelően leginkább a síelni kedvelő amerikai milliomosok igényeit kiszolgáló svájci márka ugyanis…..
Elsöprő szenvedély itatja át Zoltán levelét. Sajnos teljesen hétköznapi, a BKV gyakorlatában inkább gyermeteg csínynek minősíthető dolog történt az anyjával a Nyugatinál: az ellenőr kikapta a bérletet az utas kezéből, majd belekötött abba, hogy lejárt a hátulján…..
Megvettük. Nemsoká lesz kulcs is, állítólag. Aztán indul a felújítás, mi pedig dokumentáljuk lépésről lépésre, a magunk és mások okulására (nekünk persze már késő bánat addigra). Ha érdekel, itt majd elolvashatod-megnézegetheted...
Reklám a javából Snuggie-kultusz 2010.01.11 13:13:00
Élje át Ön is a Snuggie-kultuszt! - szugerál minket mostanság a topshop. Nem mondod, hogy te nem tudod mi az a Snuggie? Hogy lesz ebből így nálunk is kultusz? Elárulom, ez egy hétköznapi pléd, pokróc karokkal. De az ő bemutatójukban valahogy jobban hangzik:  "Amerikában…..
Ibolya nem gondolta komolyan a Celldorado IQ-tesztjét, ezért beírta a felugró ablakba a telefonszámát:Egy évvel ezelőtt vettem észre a Fillér utcában sétálgatva, hogy egy álomszépen csillogó hatalmasnál is hatalmasabb vadonat új mesebeli terepjáró parkol a II.ker.Fillér utcai…..
A levélíró a sztori végén felteszi a kérdést, hogy mi mit tettünk volna, ha a kiválasztott 2 db süteményt nem adják el nekünk, mert már kinézték maguknak a pofánkba vigyorgó eladók, de egyelőre nem tudunk okosat válaszolni, mert nem látunk a pipától. Péksüteményes pult…..
Karácsonyi netes szívás sorozatunk újabb darabjában Blondpearl Segafredo kávés szetteket rendel, amikben a készletenként 3 kávécsomag egyike lejárt szavatossságú kávéra van kicserélve. Kaland alant: Levelem célja, hogy kifejezzem csalódottságomat az internetes vásárlással…..
Nem mondja a Homár, hogy az OKJ-s tanfolyamoknak nincs semmi értelmük, de érdemes körültekintően választani, ha nincs más megoldás, mert a 2F "iskolában" például elfelejtettek vizsgáztatni az amúgy sem túl aktív oktatók: A 2F iskolával kapcsolatos bosszúságaimat…..
Gyuree 2009.10.06 11:48:50
@punpa: Én gyanítom, hogy a f*szfejre gondoltál :DDD
A múlt heti, 10x-es tarifaemelés után újabb brutális vodás anomália bukkant fel. Zsolt egyszercsk arra lett figyelmes, hogy lekapcsolták a mobilnetét, mert állítólag áprilisban 70 ezer forintot kattintott össze ötgigás csomagján túl. A technikai elhárító kollégának nem volt…..
A Panka által a Bank center mellett fotózott backdoor rávilágít a nagyvárosi tömegember mélyen gyökerező vágyára, hogy az aszfatdzsungel bármilyen kis darabkáját lekerítse, és a sajátjának mondhassa. A nagyvárosi elidegenedés emlékműve mégsem lett torokszorító, mert a…..
Egy kívülálló számára nehezen megfejthető backdoor-t küldött nekünk Viktor a XII. kerületből. Valami durva történhetett a házban, ahol mindenki átkozott. Éppen a pécsi házmester tábláinak elolvasása után mentem ki egy Szilágyi Erzsébet fasorban lévő házba, ahol a…..
Ki az, aki feladatkártyákon szeret dugni? Kevesen lehetnek és fura alakok, ezért különleges árengedményt érdemelnek. HL találta, és nagyon reménykedem benne, hogy a HL monogrammú, igen komoly volt újságírókollégámról van szó. ..
A forint-euró árfolyam miatt aggódó devizahitelesek százezrével költözhetnek a kellemes kisvárosba, ahol egy osztrák betanított munkás egész havi bére lenne elég két kávéra. Ezt RA vette észre, véletlenül: Ezt a nyugtát ma kaptam Gödöllőn. Ha elsőre nem derülne ki, miért…..
A borzalmas logó sok helyen szed áldozatokat, az előző poszt késztette levélírásra Károlyt, aki egy görög szigeten találkozott a randa Danubius-arccal:Még a nyáron Görögország Zakynthos nevű szigetén fotóztuk ezt a kis boltot. Maga a bolt nem is érdekes, inkább a logoja.…..
A rák tudja már követni, hogy akkor most a fakoffolás után mit kell csinálni az újult erővel fantomtartozásokat követelő Intrum Justitiával. Ha nincs a közelben elköthető tank, be lehet adni ellenkövetelést a zaklatás miatt felmerült költségeiről és a Homár azon se lepődne…..