Regisztráció Blogot indítok
Adatok
P. A.

0 bejegyzést írt és 129 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy vihart kavart a magyar határzár nem csak a külföldön nyaraló vagy határátkelő magyarok körében, de politikusi szinten is. A Németországban élő Dév szerint azonban nem a határzár a legnagyobb gond...
P. A. 2020.09.05 02:10:25
@Csodabogár: Így néz ki nálunk is így van már, mert ma én is 10 nap karantént kaptam a határozatban. A vicc az, hogy a szüleim, mint kontaktok (velük élek) 14 napot.
Szeptember elején a MÁV 150. születésnapja alkalmából több külföldi jármű is tiszteletét tette Magyarországon. A programsorozatot egyéb elfoglaltságaim miatt nem tudtam követni, de ezt a tapolcai különvonatot el sikerült kapnom: A képen elöl látható, 1958-as gyártású,…..
aeon flux magyar box office: halál 2014.09.08 18:44:00
Az ősz a magyar mozikba is beköszöntött, de távolról sem olyan vészes a helyzet, mint a tengerentúlon. A premierek köre ugyanakkor itt sem bizonyult kielégítőnek: egyedül a Szerelem a végzetem verekedte be magát a top 10-be, erőtlen eredménnyel. A továbbiak közül A nyolcadik utas: a halál rendezői…..
Mint ahogy azt bő egy hónappal ezelőtt megírtuk, Ridley Scott klasszikus sci-fi/horrorja, az Alien - A nyolcadik utas: a Halál szeptemberben visszatér a magyar mozikba, méghozzá most először rendezői változatban. A bejelentést kisebb fajta néphisztéria övezte: minket is meglepett, milyen…..
P. A. 2014.09.03 19:44:59
Igazán kár, hogy idegennek kell érezzük magunkat a saját fürdőnkben, ami ráadásul a világ egyik legszebbje.  Már most jelzem, hogy a következő sorok törvénybe ütköznek, mivel, mint fürdés után kiderült, én sajtósként a Budapest Essentials keretén belül, csak külön…..
A "Budapesten minden rossz" típusú morgolódók egyik állandó témája volt, hogy miért nem képesek megtanulni nálunk az emberek, hogy jobboldalon állunk a mozgólépcsőn, hogy baloldalt gyorsabban  lehessen haladni (vesd össze autópályák leálló-, külső és belősávja). Nos a…..
P. A. 2013.04.20 17:30:33
@freddiffi: Időben el kell indulni, ennyi. Én így csinálom, ráadásul Máv-ot is naponta igénybe veszem. Tégy te is így, és akkor nem kell másokat felöklelve rohanni. Jóval kevesebb az idegeskedés, így nem fog elvinni 40 évesen az agyvérzés, ami az írásodból ítélve téged erősen fenyeget.
Ma az egyetem és a hallgatók alkujával véget ért az egyetemfoglalás az ELTE-n és az eddigi teremet tovább használhatják immár legálisan a hallgatók. Erről tartottak sajtótájékoztatót a teremben ahol a Hír Tv riportere Császár Attila tett fel kérdéseket. Az ember azt gondolná,…..
P. A. 2013.03.28 12:24:35
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Az 50 legnézettebb adó 2012-ben. a Hír Tv nincs köztük:

sorozatwiki.hu/news.php?readmore=75381
Tipp:Ha folyamatosan összeomlik az Operád, szerkeszd az operaprefs.ini-t (ha nem tudod, hol található az opera:about oldalon megnézheted) bezárt Opera mellett. Keresd meg benne a [User Prefs] szekciót és illeszd be alá a Level Of Update Automation=0 sort, vagy ha már létezik, akkor az…..
Pont úgy vagyunk ezzel, mint az országos kereskedelmi televíziók. Nem arról van szó, hogy mi is hiszünk az emelt díjas sms-ekkel megtámogatott tehetségkutatókban, vagy rákapnánk az amatőr színészekkel eljátszatott családi drámákra. Viszont nekünk is túl sok a tartalmunk, és…..
Olvasóink jelezték: ma reggel óta, minden további nélkül bekapcsolták az RTL II-t a UPC kábelhálózatán is, lehet hullámozni. Vélhetően tesztadásról van szó egyébként, és hivatalosan csak holnaptól lenne elérhető az RTL kistesója, de ne hasogassunk szőrt a kákán, jó ez…..
P. A. 2012.12.31 18:02:28
@pástétom: T-home analóg kiosztásába több helyen januártól kerül be az rtl2. Nézd meg az alábbi linken hogy a te körzeted közéjük tartozik-e.

www.t-home.hu/t-home_vilaga/sajtokapcsolatok/kozerdeku_informaciok/201301_valtozasok

Az alábbi linken pedig a pontos csatornakiosztást találod, ami januártól érvényes:

www.telekom.hu/static/sw/download/Tv_aszf_hird121130_hatalyba130101_es_130109.zip
Remélhetőleg a negyedik előzetes - egészen pontosan kiadásra jelölt verzió - már célba ér. A fejlesztők állítása szerint már valóban nagyon közel van a stabil változat. Erre utal az is, hogy a ma megjelent kiadás összesen három hibajavítást kapott. Ebből talán a…..
Magára haragította egy rendezvényszervező csapat a lakókat és a döntéshozókat, ami miatt idén nem lesz Fridge. A Városligeti Műjégpályán tartható rendezvények körül kialakult bizonytalanságok miatt így a Fridge Fesztiválnak egy évet ki kell hagynia. Viszont a szervezők…..
Vasárnap reggel Tihanyban ébredtünk, a reggeli mellett gyorsan végignyálaztam telefonon a hireket. 8:54-es keltezéssel kint volt egy hír: kamion felborult az M7-esen, teljes útzár Budapest felé. Fasza. 11-kor elindultunk hazafelé, rádióban mondták, hogy a pályazár még mindig tart.…..
Mindannyian tudjuk; a parkolási szabályozás kaotikus, különösen igaz ez a kerékbilincs alkalmazási lehetőségeire. Volt időszak, amikor csak a KRESZ-t megsértőkkel szemben jártak el ily módon, míg egy időben (és a tapasztalatok szerint mostanában is) lejárt parkolójegyért is…..
Holnap meg a hogyvolt, bizony. A magyar feliratos premier (de szigorúan csak az, a többi epizód NEM) kódolatlan lesz az HBO műsorán, az alábbi szolgáltatóknál: DIGI kábel és műholdHello Digital - 53-as csatornahelyHello HD - 22-es csatornahelyInvitel digitális kábel…..
P. A. 2012.04.02 13:45:19
@Jimmy McBibby: El kéne olvasni a cikket, abból mindent megtudsz.
P. A. 2012.04.02 13:52:47
@sixx: @Jimmy McBibby: Akkor sztornó a hozzászólásom, én már csak a módosított cikket láttam.
A National Geographic Channel az elmúlt tizennégy év során mindig igyekezett a legújabb trendeknek megfelelni. Hol a logóját újította meg, hol izgalmasabb szlogennel állt elő, hol pedig a filmjeit igazította a fiatalok igényeihez. A csatorna ennek jegyében 2012 áprilisában egy…..
Ahhoz képest, hogy a logóért egy "Budapest Turisztikai Desztináció Menedzsment Nonprofit Kft." elnevezésű szervezet felel, nem is olyan rossz. Csak egyszerűen unalmas és jellegtelen. Lehet, hogy bennem van a hiba, mert a régi arculatért sem tudtam lelkesedni. Hivatalosan az…..
Az HBO-n magyar idő szerint február 26-án éjjel 1 órától élőben látható a vörös szőnyeges bevonulás, majd 2:30-tól egyenes adásban közvetítik az Oscar-gálát. Az esemény házigazdája a műfajban veteránnak számító Billy Crystal lesz. A vörös szőnyeges bevonulást,…..
Hajcsatok Ilyen öngól nincs! 2012.02.19 20:34:00
A Brighton védője bedekázta saját kapujába a labdát. 6-1-re nyert a Liverpool...
Az HBO közzétette a Trónok harca második évadának premierdátumát, amire a várakozásoknak és jó szokásuknak megfelelően egy nappal az amerikai premier után, április 2-án kerül sor, így akinek van HBO-ja, és kibír cirka 14 órát, az nem a gép előtt görnyedve, hanem full…..
P. A. 2012.02.17 16:44:07
@vincere: Mivel a Borgiák nem HBO sorozat, nem valószínű.
Hogyan vesztettük el majdnem, majd szereztük vissza az Alstom metrókat? Mikor jöhetnek végre a 2-es metróvonalra új szerelvények? 2011 kronológiája Alstom Metropolis ügyben. (A 2010-es év története itt olvasható.) Tudtad, hogy az eredeti szerződést 2006 május 30-án, azaz jó 6…..
P. A. 2012.01.21 21:46:12
@NeBántsdAMacit: Az új szerelvények a 2-es vonalra kerülnek, nem a 3-asra. A 2-es vonalát néhány éve teljesen felújították.
Megint egy mamut méretű oldal következik, a Margit híd felújításának folytatásáról (mert ugye korábban is volt egy oldal, a kezdetekről). Terelt villamosok, pótlóbuszok és építési képek százvalahány képen, illetve pár videón, plusz néhány panorámakép az…..
P. A. 2012.01.21 17:31:36
@Rocko-: Tavasszal a Jászainál is betömik az aluljárót és zebra lesz helyette.
Jó hír a rettegőknek, hogy az ATV hírigazgatója kérdésünkre azt válaszolta, hogy a T-Home csatornakiosztásának megváltoztatása után nem esett vissza a nézettségük. Mint Németh Szilárd elmondta, a Híradó egész héten 9-10 százalékos kábeles közönségarányt ért el, és ez…..
P. A. 2012.01.08 21:13:01
Az alábbi linken elérhető az összes terület analóg csatornakiosztása, én elég hamar megtaláltam:

www.telekom.hu/static/sw/download/TV_aszf_hird111201_hatalyba120101.zip

A legutóbbi számlán (ami december közepén jött) mindenki kapott értesítést a csatronaváltozásokról, de már dec. 1-én lehetett tudni a változásokról. Innen látszik, hogy az emberek mennyire nem tájékozódnak az emberek, még a saját számlájukat sem olvassák el. A T nekem már jópárszor magasabb számlát küldött, mint amennyit fizetnem kell. (Reklamálás után persze korrigálták.) Bele sem merek gondolni, mennyit kereshet így másokon a cég, akik meg sem nézik a számlájukat.