Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zubov

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ki játszik a Sapa Fehérvár AV19-cel?  2011.03.10. 17:03 F. Kapus..
zubov 2011.03.11 09:47:34
@budaijegesmedve:
Nem fog olyan jó csapatot látni Miskolc, mert egy lebutított csapatnak kell játszani,ugye? 38 pont?
Először verte meg a Sapa Fehérvár AV19-et a Medvescak Zagreb. A hazai jégen játszó horvátok a 11. percben 3-0-ra vezettek, ebben az időszakban ment el a meccs. A játék képe alapján a második menet is a zágrábiaké volt, egy szerencsés góllal mégis közelebb kerültünk. A harmadik…..
Az EBEL-szünetet kihasználva a mezőny alsóbb régióiba szorult csapatoknak adódott egy kis idejük elemezni a gyenge szezonkezdés okait. Az Olimpija Ljubljana és az Acroni Jesenice is változásokra szánta el magát a válogatottakra irányuló figyelem árnyékában. Sejteni lehetett,…..
Külföldi játékosaink utolsó lehetőséget kapnak a bizonyításra ezen a héten. Légiósaink kudarcot vallottak, emiatt nem sikerült jól szerepelnünk a Kontinentális Kupán, értékelte Pék György UTE-vezetőedző az előző hétvégét. Pihenésre nincs idő, szerdán hat órakor máris…..
Lement tíz forduló az EBEL-ből, érdemes értékelni az eddig látottakat. A Sapa Fehérvár AV19 egyik legfontosabb nyári igazolását, Ladányi Balázst kérdeztük tapasztalatairól. A válogatott csatár több sorban is megfordult, játszott a két Vassal, Peterdivel, az első sor…..
zubov 2009.10.09 13:18:13
@csatoimi: Nem baj megbírom! Köszi az infót!
A Sapa Fehérvár AV19 nem szerződteti az egész szezonra a finn Teemu Elomót, jelent meg a klub hivatalos honlapján. A center érkezésekor mi is megírtuk, egy hónapos próbaidő kikötése mellett kívánják foglalkoztatni. Elomo az első sorban kapott helyet, hét mérkőzésen mindössze…..
A Magyar Jégkorongszövetség (MJSZ) elnöksége elfogadta a 2009-10. évi bajnokságok versenykiírását. Korosztályonként ismertetjük a legfontosabb tudnivalókat, az aktuális dokumentumokat pedig linkelve nézhetik meg olvasóink. Az első részben az OB I. jön.Az OB I.-ben az e heti…..
zubov 2009.08.25 15:05:03
@OliBLOOD:
Semmi extra 5 sor a nemzetisport.hu lapon.
Lényeg: 3éven belül bajnokok akarnak lenni!
A Hannover Scorpions kapusa lesz Szuper Levente. A válogatott hokis sajtótájékoztatón ismertette szerződésének hátterét. Új csapata a német profibajnokságban, a DEL-ben a második helyen zárt az alapszakaszban, de a rájátszás elődöntőjében elbukott a DEG Metro Starsszal szemben.…..
Ha az Alba Volán 19-nél megfogalmazott tervek teljesülnek, jó csapat játszhat jó meccseket a következő EBEL-szezonban Fehérváron. Ocskay Gábor sajtótájékoztatón jelentett be fontos dolgokat a mai napon. Úgy gondoltuk, olvasóink szívesen vennék, ha elmélyednénk a részletekben,…..
Az Alba Volán játékosai délelőtt találkoztak a pályánál, hogy búcsút vegyenek a hajnalban elhunyt Ocskay Gábortól, írja a klub hivatalos honlapja. A pálya zarándokhellyé változott, a szurkolók mécseseket gyújtottak, együtt gyászolják az elhunyt játékost. Többen is…..
Olyan klub következik sorozatunkban, amely minden korosztályban indít csapatot a hazai bajnokságokban. A felnőtt bajnoki címvédő fehérvári egyesület utánpótlásáról is híres.Az Alba Volán SC-t 1977-ben alapították, a jégkorongszakosztály a Bp. Volán SC-től költözött le…..
Az OB I.-döntő összes mérkőzését közvetíti a Sport 1 vagy a Sport 2, akárhány lesz is. A Magyar Jégkorong Szövetség összegyűjtött jó néhány érdekes adatot, közleményt adott ki, ennek fontosabb pontjait ismertetjük, amelyekről még nem esett szó nálunk. Az Alba Volán és…..
zubov 2009.03.10 15:48:25
@uprmedia: Most esik le ahogy olvasom a hozzászólásodat, hogy ha söprünk, ismétlem ha söprünk (én azért nem vagyok ebben biztos) nem itthon lesz a bajnokavatás. Sebaj megyünk Újpestre! Az a vasárnap kora délutáni kezdés nem semmi! Tudja valaki miért? Szervez a Volán buszos utazást az idegenbeli meccsekre?
zubov 2009.03.10 16:03:23
@Video Tóni: Kösz, OK ez is egy megoldás!
zubov 2009.03.11 09:09:18
@viola 22: "Nagyon egyszerű a képlet Pénz kérdés az egész mivel az határoza meg a csapat keretét.Engem inkább az agaszt hogy a vállogatotaink egy része nagyon gyenge tejesitményt nyujt."

Teljesen igazad van!
A korábbi tervekkel ellentétben mégsem érkeznek kanadai bírók az EBEL-döntőre. Helyettük NHL-es supervisor jött a rájátszásra, akinek nem más a dolga, mint hogy kiválassza a döntők vezetésére alkalmas játékvezetőket. Lance Roberts vasárnap a Linz–Klagenfurt mérkőzést…..
Jégkorong Hazai–Vendég 9-2 2009.03.06 01:42:00
Az érintettek az OB I.-elődöntők mindkét helyszínén kihasználták a hazai pálya előnyét. Olvasóink tudósításaiból-kommentjeiből és helyszíni embereink jelentéseiből egyaránt úgy tudjuk, Újpesten szorosabb volt a meccs, mint amit az eredmény mutat, Fehérváron viszont…..
zubov 2009.03.06 11:14:50
@TURCO0814:
Azt azért mégse mondhatja hogy annyi az esélyünk mint a trójai falónak az epsoni derbin!
De egyébként meg ez az egészséges hozzáállás!
Én üdvözlöm!
zubov 2009.03.06 11:28:24
@ljob:
Igazad van, lehet hogy rossz felfogás hátha a fiúk nem így gondolkodnak!
A "megkérés" is erős, de a tény attól még tény!
zubov 2009.03.06 12:04:08
@ferrri: Ámen!!
Miután az Innsbruck visszalépett az EBEL-től, más csapatok háza tájáról is pénzügyi problémákról szóló hírek szivárogtak ki. Ezzel együtt beindultak a találgatások is, vajon ki lesz a liga tizedik résztvevője jövőre. Egyelőre két jelöltről tudunk beszámolni.…..
Jégkorong Az első három nyert 2009.02.27 21:34:00
A negyeddöntők első mérkőzésein két sima és egy szoros győzelmet arattak a középdöntőben pályaelőnyt kiharcoló csapatok. Figyelemre méltó az újpesti Dubek és Sikorcin hét pontja, előbb öt gól és két assziszt formájában, utóbbi ugyanezt fordítva szerezte. A Dab az első…..
A hétközi csíkszeredai jubileumi tornán az Alba Volán előbb 9-0-ra verte az SC Csíkszeredát, majd 4-3-ra kikapott a HC-tól. Ez utóbbi mérkőzés komoly utórezgéseket váltott ki a székesfehérváriaknál. Mind a két mérkőzés összefoglalóját megtekinthetik, ha a továbbra…..
Pék György csapata 7-3-ra nyert Miskolcon, így a nap másik mérkőzésének eredményétől függetlenül is az élen végzett a második fázis után. Az NZ-Stars nem szakadt bele a tét nélküli dunaújvárosi kirándulásba, de a hazaiakat dicséret illeti: komolyan vették az…..
Az alapszakasz-második és -harmadik együttes idegenben nyert, így a két párharc során először nem tudott az aktuális pályaválasztó élni helyzeti előnyével. Ez azt is jelenti, hogy csütörtökön az egyik elődöntő párosa kialakulhat, amennyiben Bécsben és Salzburgban…..
Az OB I./B-döntő első mérkőzését vasárnap rendezték. A Debreceni HK a Dab.Docler–Jégtörőket fogadta. 0-0-s első harmad után 6-1-es hazai siker született az első keretes játékosaik zömét nélkülöző vendégekkel szemben. A párharc három nyert meccsig tart. Az…..
zubov 2009.02.24 15:17:39
@Fugeute: Úgy legyen!
zubov 2009.02.25 08:25:12
Üdv!
@Fugeute: " Vagy legyen megint junior bajnokság.Mert ami most van az a Volánnak kedvez."

Igen a junior bajnokság úgy kéne mint egy falat kenyér, mivel ez a korosztály gyakorlatilag nincs.
Azt nem tudom hogy a következő szezonban hány ifista lép a junior korosztályba,de remélem ez megoldódik a jövőben.
Ami a Volánnak kedvezést illeti, hát igy is felfoghatjuk! De közelíthetünk arról az oldalról is hogy a többi klub mit tesz a fiatal játékosainak a megtartásáért. Csak hogy a Volán házatáján maradjunk,annak ellenére hogy van a farm még így is sok tehetséges játékos hagyja abba évről-évre a hokit.Ha nem lenne, a junior kort meghaladó játékosokat szélnek kéne ereszteni, ugyanis a zömének esélye se lenne a felnőttek keretbe kerülésre.
Üdv. Hajrá jégkorong!
zubov 2009.02.25 08:57:52
Szia!
@Stommy: "nyűg...,nincs benne kihívás...,az Ob1 résztvevői ellazsálják a farm elleni meccseket...,nincs elvárás a fiatalokkal szemben...,nincs keresni valójuk a bajnokságban..., "

A teljesség igénye nélkül kiemeltem néhány gondolatot az általad leírt kommentből.
Kezdjük a végéről:
Nem hiszem hogy a bajnokság színvonalasabb lenne a Farm nélkül! Az igaz hogy vele sem.
Bár mennyire is felfoghatatlan az a célkitűzés hogy elsődleges a fiatalok fejlődése, hiszen a visszajátszókon és Rajzon kivűl a többi még gyerek! Nem tűzhetik ki célul számukra hogy mindenkitől kötelező pontot rabolni ,különben ki lesztek rugva. Ugye senki nem gondolja hogy ezek a gyerekek fizetésért játszanak! Azért játszanak mert szeretik ezt a sportot ,és nem akarják abba hagyni!
Azt a csapatot és azt az edzőt amely bármely ellenfél ellen nem találja meg a mérkőzésben a kihívást és ennek következtében ellazsálja vagy félvállról veszi az aktuális mérkőzést és ellenfelet az én szerény véleményem szerint szét kell zavarni!
Az hogy az ellenfelem gyengébb az nem azt jelenti hogy félgőzzel kell kiállni ellenük, mert az számomra egyenlő az ellenfél lebecsülésével.Ez a sportban nem érték! Az ellenfél szerényebb képessége nem ad felmentést arra ha nem találom a kihívást!!
Üdv. Hajrá jégkorong!!
Kedden utazik, meccset néz, majd szerdán 18.00 és csütörtök 15.30 órától játszik a két csíkszeredai csapattal a magyar EBEL-résztvevő. Az Alba Volán teljes kerettel utazik. Két találkozóját a Sportklub Tv élő adásban közvetíti. Szombaton a HC 4-3-ra verte az SC-t egy téttel…..
Az EBEL-negyeddöntőkben egy nem osztrák csapat maradt talpon, de az igyekszik: a Jesenice 6-2-re páholta el sokak nagy kedvencét, a bajnok Salzburgot. A mérkőzésen legalább két magyar volt, Gebei Péter játékvezető meg F. Kapus kolléga – és aki szintén, kommenteljen…..