Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mn2

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Konzervatórium Az amerikai rendőr 2009.06.10 10:03:00
Az amerikai rendőr határozott, udvarias, remek helyzetfelismerő, és mindig azt keresi, hol tehet valamit a közösségért, melynek a szolgálatára esküdött fel. Magasan képzett, profi szakember, nem egy nyolc általánost végzett bunkó, akit még vagyonőrnek sem vettek fel.KépzésAz…..
mn2 2009.06.10 15:30:32
@similarthings: Pedig pont a Shield alapsztorija valós, lásd LAPD Rampart Division
Előljáróban leszögezem: nem szoktam aukciós oldalakat használni. Sem venni, sem eladni nem szoktam azokon. Mivel úgy egyébként nem szoktam eladni a használt dolgaimat és venni sem szoktam használt dolgokat. Kivéve az autót, de azt meg nem árverési oldalon...Ugyanakkor tudom, mennyire…..
mn2 2009.03.18 15:57:16
@Konrad: Én nem mondtam, hogy a listázási díj rossz gondolat, vannak előnyei, és hátrányai is, de ezzel feladták a piac nagy szeletét.

A feltett áruk nagy részét egyszerűen nem lehet eladni egy hét alatt, nem feltétlenül azért mert gagyi, hanem mert annyira kevés embert érdekel, hogy nem fog pörögni, és olyan olcsó, hogy nem éri meg ezentúl (az eladónak) a vaterán árulni. Biztos számolgattak a Vateránál, és kijött, hogy ez _nekik_ nem éri meg, de meg fogja érni másnak.

Pl. az előbb említett gyűjtői oldal (delcampe.net) specializálódott, sokkal jobb a keresés mint az ebay-en, könnyebb eligazodni egy sokkal nagyobb kínálatban is - vígan megélnek ők is, mert ennek a modellnek is van egy nagy vonzereje, a bőséges választék, a ritkaságok.

Ez szemléletbeli különbség, engem pl. nem érdekelnek a kamionról leesett műszaki cikkek, meg az egyéb "kedvezményes" ajánlatok, gondolom ezek pörögnek a legjobban a vaterán, inkább az olyan termékek érdekelnek, amik most nyilvánvalóan el fognak tűnni a kínálatból a vaterán.

A listázási díjjal pont azoknak fogja megérni a vaterán maradni, akik üzletszerűen űzik a dolgot (és ezzel nyilván a vatera és ők is jól fognak járni - ez nem kérdés).
8ker pÓÓÓsta 2009.01.21 09:20:00
Olvasom a Homáron, hogy Szily ismét hasznosan tölti el az idejét Brüsszelben, tesz a fogyasztókért a maga módján: felnyomta a Postát, mert csak. Igen, a Magyar Posta megérdemli.Erre egyik reggel mi fogad a postaládámban? Egy levél a Magyar Postától. Na, mondom, ez szép, megint…..