Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sr

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ATV sajtóközleménye szerint Bagi Iván és Nacsa Olivér nem ment el saját showműsoruk hétfői forgatására, ezzel megszegve az ATV-vel kötött szerződésüket. A Comment:com információi szerint az ATV-nek nem tetszett, hogy Nacsa Olivér mostanában többet foglalkozik a jégtánccal,…..
Még szerencse, hogy Vágó István a Reggeliben bejelentette, hogy ezentúl nagyon nehéz lesz bekerülni a Legyen Ön is milliomosba, mert a műveltségi vetélkedőben ezúttal szinte leküzdhetetlen akadályok elé állítják a játékosokat: négy rossz megoldás közül kell kiválasztani azt…..
w Postabontó - A tehetetlen halott 2006.11.07 04:14:00
Gondoltam, 1956 majd biztos kiveri megint a balhét, jön ezer mail, hogy jaj de mekkora nemmagyar maga, rohattkomonista, ávósgyurcsányista, apróantal, 'raus. Ehhez képest roppant meglepetés, hogy a valóban rengeteg levél legalább nyolcvan százaléka pozitív és egyetértő. Ilyen még…..
comment:com A Tv2 ráfaragott 2006.11.04 20:54:00
A rettegés arénája megy a Tv2-n. Nem a Vörösmarty térről mentek át a tüntetők randalírozni a BS-be (bruhaha), csak elindult az amerikai akciófilm. Tom Clancy poszthidegháborús kémsztorija a budapesti zavargások, és még inkább a Megatánc helyett. A csatorna utcai harcokra…..
Tegnap este Fábry Sándor a HírTv-ben járt, és kinyilatkoztatott. Megmondta a frankót, hogy Ókovács Szilveszter, a nemzeti oldal legjobb Bundesliga-feje meg sem tudott szólalni áhítatában. Egyrészt jó hír, hogy Fábry, például Hajós Andrással ellentétben jól látja a saját…..
Végül is ahhoz képest, hogy valamelyik értelmi fogyatékos egy országos napilapban azt is kifejtette, hogy az olaszliszkai lincseléshez Orbán hülyeségei vezettek, már az apróbb Orbán-démonizálások nem is olyan durvák. Sőt, egyből védelmembe is venném Fridit! Hiszen ő még el sem…..
A Tv2 Rém rendes remake-je a második adás után orbitális buktának tűnik. Persze nincs még vége, akár még rá is szokhatunk Bándi Sanyi Amerikából importál tahóságaira, de a tegnapi nézettségi adatokat azért biztos remegve vitte be a titkárnő a vezetőségi meetingre. Nem én…..
comment:com Ferencközelben 2006.10.12 01:27:00
Mindig rá kell csodálkoznom, mekkora ribanc tud lenni a Magyar Televízió. Ha hagyják. Meg lehetett volna szokni már, de ha megszoknánk, akkor nem háborodnánk fel például azon, hogy leadnak egy félórás Gyurcsány-balladát, aminek se a miértje, se a műfaja nem fogható fel, csak…..
Ijfúkorom egyik meghatározó zenekara volt a Mötley Crüe, (gondolom nehéz kitalálni, hogy melyik tagjuk az abszolút kedvencem) és a mai napig szívesen hallgatom a lemezeiket - igazság szerint itt is két anyag között vacilláltam, a John Corabi féle 94-es, és a végül listára…..
A magyar tévécsatornák közül gyakorlatilag csak a Hír Tv viselkedett rendes tévécsatorna módjára, amikor a tömeg tegnap éjjel megostromolta és kis híján felégette az MTV székházát, majd szolid fosztogatást követően hazament. A remek teljesítményt azonban, hogy is…..
Élő adásban hagyta el Pokorni Zoltán az ATV stúdióját Kálmán Olga műsorában. A kegyetlen műsorvezető előbb azzal kedvetlenítette el az egyébként galamblelkű Pokornit, hogy mindenáron reagáltatni akarta Orbán Viktor nyilatkozatára, miszerint megindulunk, hujhuj, lóramagyar. Hát ő meg nem akart…..
Szombaton megjelent posztunkra reagált az egyik érintett, Farkasházy Tivadar: 1268 leütés. Lassan ennyiszer üt le az index, egy éve a születésnapi Faludy-est miatt, pedig kizárólag a család kéréseit teljesítettem, akkor nem válaszoltam, nehogy bármily izgalmat okozzak a költőnek.…..
Eleinte értetlenkedve álltunk, hogy mi történt a Kispál és a Borzzal és a körülötte kialakult kultusszal, mivel a közönséggel együtt mi is unatkozni kezdtünk, végül megtudtuk, a Kispál azért játszott ramatyul, mert nem működtek normálisan a fülmonitorok. Az idei…..
comment:com A szopás szabadsága 2006.06.12 10:00:00
Lehet Gyurcsány Ferencet szeretni, én meg nem tilthatom senkinek; lehet lobogtatni a piros táblákat, sőt be is lehet lépni a pártba. Lehet Gyurcsány Ferencet porban csúszva tisztelni, mert mégiscsak miniszterelnök, akár lehet őt orákulumnak tekinteni is; sőt az valószínűleg segít…..