Regisztráció Blogot indítok
Adatok
☺Lili☺

0 bejegyzést írt és 452 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyilván nem fogja befolyásolni a januári lyoni óriási szakácsvilágverseny, a Bocuse d'Or végeredményét, ha az Onyx-os Széll Tamás nyeri meg a versenyplakátokra kiírt szavazást, de azért igazán megmutathatnánk, hogy milyen energiákat tudunk mozgósítani!Azért kommentben (és/vagy…..
☺Lili☺ 2012.11.07 11:43:53
@Before: mert ilyen kis naiva vagyok, hogy biztos örülne ha nyerne a plakátja. nekem az észt a belga meg a finn jön be.
OurFashion Mámoros maxiruhák 2012.06.19 10:50:00
Hőség van, olvad a műanyag az irodában (nyilván ilyenkor kell a légkondit szerelni). Nálunk liberálisan lehet öltözködni (azaz nem gond a flip-flop, a rövidnadrág és a pántos top sem), de azért vannak alkalmak, amikor már unja ezeket ez ember, vagy egy fontos megbeszélés miatt nem…..
Art of Powder: a három púderből álló kollekciót a modern művészeti mozgalmak inspirálták. Az op-art optikai bronzosító napcsókolta bőrszínt kölcsönöz. A színe bronz arany csillámokkal és neonrózsaszín arany csillámokkal. Ára 12.000 Ft.A graffitis street art szemhéjpúder…..
☺Lili☺ 2011.09.22 16:11:40
A spanyolok különösen szeretik a függőkerteket, és bár a barcelonaiak katalánok, mégis akad a k ét nép között hasonlóság. A barcelonai Replay üzlete a Vertical Garden Design tájépítészeinek köszönhetően függőleges dzsungellé változott, minden…..
Tim Walker soha, de soha nem nyúl mellé, szerintem még egy darab papírt is úgy tudna lefotózni, hogy mindenki a legszebb dolgot lássa a fényképen, amit valaha is a világon volt. Tilda Swinton azonban már önmagában is különleges jelenség, hiszen fiús, jeges szépségét…..
☺Lili☺ 2011.07.20 14:41:21
Őszinte leszek. Összeszorított foggal és félig meddig behunyt szemmel sandítottam rá a Christian Dior Haute Couture bemutató képeire. Féltem attól, hogy mit sikerült összehoznia a Bill Gaytten által vezetett dizájner csapatnak. A pozitív csalódás mindig jó érzés, hát még most.…..
☺Lili☺ 2011.07.05 12:44:54
Már sokan rebesgették azok közül, akik a képek készítésében részt vettek, hogy meg fogok lepődni, hogy milyen hihetetlenül színes és élénk világot vizionált Tomcsányi Dóri a 2011-es Color Project névre keresztelt kampányképeihez.Talán azért meglepő ez, mert a Kepp Showroom…..
☺Lili☺ 2011.06.15 11:10:04
Nyáron hajlamosak vagyunk egy fehér vagy valamilyen világos pasztell színű táskát beszerezni és azzal ellavírozni a szezont, hiszen az mindenhez passzol és valljuk be, hogy merőben költséghatékony. Egy-egy szettet azonban egy színes vagy netán rikító táska hihetetlenül…..
☺Lili☺ 2011.06.10 14:20:02
A Kate Spade táskákat egyre jobban kedvelem tervezőjük humorral és iróniával fűszerezett stílusa és elegáns kidolgozása miatt. A lent látható Pocomoto Gwen darab egy eldugott nantucketi tengerpartról kapta a nevét, így azonnal parti sétákhoz képzelem el, fehér ruhával és…..
Kate -azaz Catherine- szintén egy Sarah Burton által tervezett Alexander McQueen darabot választott az esti fogadáshoz: a vállpánt nélküli, A-vonalú szoknyás darabot csillogó övrész díszítette, hozzá pedig egy kabátkát viselt.Pippa egy elképesztő smaragdzöld Alice Temperley…..
Helyesbítek a címen: Tegnap "éjjel" zárás előtt két perccel végre eljutottam az egyik Zarába, ahol eddig nem megszokott módon több cipőbe is azonnal beleszerettem. Végül csak egyet vettem meg, bár egy fehér telitalpú raffiás még mindig nagyon hívogat és csábítgat, de…..
☺Lili☺ 2011.04.06 10:47:03
A brit Harper's Bazaar májusi címlapján Kate Moss Alexander McQueent visel. Ez még önmagában nem is lenne nagyon különös, de a topmodell abban a fodros organzaruhában pózol, amelyben 2006-ban, a lenyűgöző és divattörténetileg is kiemelkedő Widows of Culloden fantázianevű…..
Az élénk színek őrülete nem tompul, sőt! Korábban már olvashattatok nálunk egy posztot arról, hogyan öltözzünk fel talpig vörösbe. De nem csak ez az egy szín trendi, a legjobb hogy idén bármilyen vibráló színt levehettek a polcról.A Self Service magazin Paint it…..
A Ford Models elvileg plus size modellje, Crystal Renn a mexikói Vogue címlapján tündüköl egy szűk, élénk narancssárga ruhában, vibráló kék szemekkel és kicsit vékonyabban mint megszokhattuk. Nekem nagyon tetszik a styling (Sarah Gore-Reeves) és a fotó (David Roemer) is, de a ti…..
☺Lili☺ 2011.03.25 15:13:26
Percekig nézegettem a képet, és éreztem, hogy itt valami furcsaság van. Igen, a photoshop aránytalanná tette a képen szereplő nő arcát, kétség sem fér ahhoz, hogy túlzásba vitték a javítgatást. Aztán elolvastam a képhez tartozó cikket is és jött a 'na neeeeeeeeee' érzés,…..
OurFashion Biztos alapok 2011.03.18 13:33:00
A MAC mindig is híres volt a primereiről, azaz a bőrt felkészítő sminkalapjairól, és most még tovább bővítik a Prep+Prime termékcsaládjukat a Primed for Perfection nevű kollekciójukkal. A Prep+Prime Vibrancy Eye kihangsúlyozza a szemet, könnyen és gyorsan kezeli a táskákat és a…..
Szemfüles olvasónk küldte az alábbi képet, amelyet az Intimissimi kirakatában látott. A környezetvédelmi kampány lényege az, hogy azokat a melltartókat, amelyektől már megválna az ember lánya, a kukába dobás helyette az Intimissimi üzletekbe kell vinni, ahol 1000 Ft értékben…..
Egy narancsos szájfény, a körömlakk és a szemhéjpaletta jöhet. Köszönöm...
OurFashion Unalmas Oscar 2011.02.28 10:55:00
UPDATE: Igazatok van, Mandy Moore Monique Lhuillier ruhája valóban lélegzetelállító volt!De Halle Berry Marchesája sem volt rossz!Sokkal több kép a tovább után...Valahogy halovány volt ez az Oscar. A gála közepesre sikerült, a díjazottak azok lettek, akikre mindenki számított, és…..
OurFashion 3 2011.02.25 14:19:00
Pontosan 3 éve született meg az OurFashion blog, és vele együtt az első bejegyzés. Azóta rengeteg minden történt a bloggal (dizájnt váltottunk, levelekre válaszoltunk, kaptunk kritikát, dícséretet és közben rendületlenül írtunk) és persze velünk is.Érzelgős számvetés…..
Lássuk, hogy mit tartogatnak a divattervezők a következő télre nekünk táska ügyben. Elég valószínű, hogy Marc Jacobs tervezés közben sokszor nézte a 101 kiskutyát, mert egyszerűen pötty mániás lett, mint Szörnyella de Frász. Marc by Marc Jacobs nevű márkájánál azonban…..
Az alakformáló fehérneműk hallatán nincs az a 25-35 év közötti nő, akinek ne jutna eszébe az a kínos Bridget Jones jelenet, amikor egy óriási bugyi volt a főszereplőn, és emiatt kínosan alakult a pillanat, amikor a Hugh Grant által megszemélyesített karakter benyúlt a ruha alá.…..
Az elmúlt napokban a tavasz csalóka ígérete miatt már nem kötöttem sálat, de ma újra fel kellett vennem egyet. Ennek apropóján jutott eszembe, hogy a Celapiu kínálata mennyire vegyes ebből a szempontból. Imádom a fonott, kötött sáljaikat, boleróikat és kámzsáikat, de…..