Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xboxer

0 bejegyzést írt és 358 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem fogunk mozizni és pattogatott kukoricát majszolni a KÖKI Terminálban, habár sokáig úgy volt, hogy a bérlők között egy multiplex is lesz, ami magyarul annyit jelentett volna, hogy Kispesten 10 év után megint nyílt volna mozi (2000-ben zárt be a Hunyadi). Szóval mozi, az mégsem.…..
A Nemzetgazdasági Minisztérium honlapjára múlt héten került fel az Otthonteremtési Stratégia címet viselő "Szakmai vitairat", amelynek egyik melléklete tartalmazza a kormány terveit a devizahitelesek megmentésére. Az mfor.hu szép alaposan átrágta magát ezen, szombaton…..
xboxer 2011.05.16 14:06:25
@Joebacsi70: igazad van nálunk is hasonló a sztori. felvettünk egy 10m-s hitelt, akkor volt a törlesztője havi 70. Azóta, havi 100-120. Mi (még) bírjuk fizetni de mit csinál az (a tanár, rendőr, tűzoltó, titkárnő, földműves, buszvezető, bányász stb) akinek forintra be van osztva a havi 120-150 e forintos fizuja? Ja és nem luxusból vett lakást hanem szükségből.
Az albárletes dumát meg hagyjuk, mert havi 50-100 e forint egy albérlet + a rezsi, tehát nem nagy okosság az sem. A bankhitelesek (ha megélik) legalább 20 és után elmondhatják magukról, hogy van egy lakásuk :-)
xboxer 2011.05.16 14:10:40
@Tedat: oké pénzügyi analfabéta valaki. és nincs senkije aki tud tanácsot adni. akkor mit tegyen? írjon levelet az állambácsinak? kérdezze meg a bankban a (nyilván pártatlan) tanácsadót? vagy iratkozzon be gyorsan a közgázra. a pénzügyek, hitelek, kamatok ismerete valljuk be nem alapszintű ismeret manapság, szóval nem kell feltétlenül leugatni azt aki nem találja fel magát. egy bankárt ha beteszek a műtőbe akkor nem fogja tudni mi az az aorta, de nem is várom el tőle, tehát nem is fogom leugatni, hogy analfabéta.
ProgBlog Ki védi a Véderőt? 2011.04.27 02:19:00
Az elmúlt hetek szervezett romaellenes akciói kérdéseket vetnek fel, olyan kérdéseket, amelyek – és a rájuk adható válaszok – megvilágítják a radikális jobboldal mibenlétét és „kapcsolati hálóját”.Nyilvánvaló, hogy azokat a…..
xboxer 2011.04.27 11:13:45
@Kőmíves Kelemen: 1. oké, akkor az a cspat akik cigókat öltek honnan és miből vett több tízmillió forintot érő fegyvereket?
2. megvan a véleményem azokról a felnőtt férfiakról, akik szabadidejükben katonaruhába bújva kommandósat játszanak, sátorban alszanak,nemzetet mentenek.
xboxer 2011.04.27 11:27:10
@Kőmíves Kelemen: 1. ok. 2. játszani kell pc-n meg konzolokon :-)
Nem hagyott nyugodni az előző bejegyzésben már tárgyalt állítás, ezért ma utánanéztem néhány helyen annak, hogy Orbán Viktor (aki a napokban Fodor Gábornak címezve azt írta, hogy „(…) az 1989-es alkotmányt, amelyet mi együtt utasítottunk el, amelyet Te is…..
w Szent szar 2011.04.26 06:50:00
Ha volna Orbán Viktor környezetében csak egyetlen mélyen vallásos ember, már szájon kapta volna. A szentségnek nem az a legfőbb ellensége, aki nem hisz benne, hanem aki a krumplilevesét melegíti rajta. Krisztus feltámadt! Ugyanott Wartburg eladó.   Én például legfeljebb…..
xboxer 2011.04.26 11:52:48
@Kismac: igazad van. Az a baj, hogy szegény fideszesek ezt nem látják, nem értik és ez a helyzet sajnos nem is fog változni. Én pont ezért gondolom azt, hogy aki ma képes komolyan venni az orbáni tanokat, az egyszerűen nem rendelkezik az elvárható minimális politikai intelligenciával. Láttuk már, hogy a (Horty-féle) nacionalista, populista politika hova vezet. És most látjuk, ahogy a történelem ismétli magát és kevesek pillantnyi, önös érdeke miatt a romlás szélére kerül a hazánk. És a legszebb az, hogy ők merik hazafinak nevezni magukat. A kis senkik.
xboxer 2011.04.26 13:00:04
@Neel Armstrong: istenem, ezek a jelzős szerkezetek. a Magyar Nemzet online kiadását idézik meg bennem. Annyira stílustalan és béna...
Most már tényleg kijár egy vállveregetés a Országos Magyar Vadászati Védegyletnek, a kormányváltást követően tényleg nagyot húztak. Felkérték Semjén Zsoltot elnöknek. Így nem kell holmi lóti-futi lobbistákat fizetni, hiszen maga az Elnök úr / Miniszterelnök-helyettes úr…..
Idén is a Vodafone lesz a Sziget Fesztivál főszponzora. A tavalyi újítások, úgy mint sms-es kávéautomata, percalapú jegy stb., megtartása mellett idén elsősorban a mobilnetezésre helyezik majd a hangsúlyt, így a Sziget területén 21 mbit/sec sebességre képes „mobilinternetes…..
xboxer 2011.04.09 09:03:59
@csakafény.hu:
1. nem választhatok hanem rámeröltetik
2. akkor most valahol sorba kell majd állni több tízezer embernek a kártyáért illetve azért, hogy arra alkalmanként újabb összegeket feltegyen. Mert nem mindenkinek van egyszerre annyi pénz a zsebében amennyit egy hét alatt el fog költeni.
3. a Sziget fizetési tranzakciónként és gondolom feltöltésenként is hozzáad egy kellemes (kb) 3-5%-os "kezelési költséget".
4. A vendéglátósok a piaci ár sokszorosáért kénytelenek megvennei a Gerendai féle nagykertől mindent és azt utána értékesíteni és ezért kevesebb profittal beérni, mostmár a derék pultosok sem fognak tudni eleget lopni.
5. több ott üzletelő kereskedővel beszéltem és már tavaly is hánytak ettől a kártyás megoldástól, nem véletlenül. És hagyjuk egymást ezzel a high-tech, meg gyorsabb fizetés dumával, mert ez csak pr bullshit.
Subba Buli van: Lemmy 2011.04.08 08:00:00
w Troll a pályán 2011.04.05 06:30:00
Hogy Lázár János mikor kel fel és vonul vissza, azt inkább nem méricskélném, még az is lehet, hogy sose. Következmények nélkülibb ez az ország, mint valaha. (Pedig vonz a csábítás, hogy leírhassam: Lázárnak mennie kell!) Viszont a sztori már nemcsak az ő sorsáról szól, ez…..
xboxer 2011.04.05 11:56:57
Lázárnak vagyonnyilatkozatai alapján valóban nincs szégyellnivalója, 36 éves korára jelentõs vagyont halmozott fel. Legfontosabb befektetése az több mint 40 hektár termõföld, amelyet 1994, vagyis 19 éves kora óta folyamatosan vásárolt. A vagyonszerzésben kiemelkedõ év volt 2009, amikor négy darabban több mint 15 hektárt vásárolt. Lázár emellett felerészben tulajdonosa egy hódmezõvásárhelyi, 160 négyzetméteres háznak, amelyet 2001-ben, polgármesterré és képviselõvé választása elõtt vásárolt. Saját vagyonnyilatkozatában más ingatlan nem szerepel, viszont 2006-ban - amikor szintén vagyoni helyzete miatt támadták - nyilvánosságra hozta felesége és kisfia vagyonnyilatkozatát is. Ebbõl kiderült, hogy a család tulajdonában van még egy 160 négyzetméteres révfülöpi üdülõ és a hozzá tartozó 1100 négyzetméteres telek is. Polgármesterként Lázár havonta bruttó 545 ezer forintot keres. Képviselõi tiszteletdíja 510 ezer forint, amihez 556 ezer forint választókerületi pótlék járul. Összesen tehát - a földbérletbõl származó bevételén kívül - bruttó 1,69 millió forint a havi jövedelme. Legfrissebb vagyonnyilatkozata szerint 18 millió forintja van kötvényekben, 1,6 millió forintja készpénzben. Van ezen kívül egy 6,8 millió forintos életbiztosítása és 1,1 milliós követelése is.

A képlet egyszerű: ki kell számolni, hogy egy zember aki 1999-ben diplomázott és azóta politikusként dolgozott (tehát látható, hogy mennyit keresett) a megélhetésre fordított pénzmennyiség mellett LEGÁLISAN "összespórolhatott-e" ennyi mindent.
Persze a 18 milliós költségtérítés és az "ajándékba kapott" szántóföldek biztos megkönnyítették a dolgát.

De persze nem ő az egyetlen. A Parlament tele van az ilyen férgekkel.
Vastagbőr Dajcstomi reagálása 2011.03.31 10:40:00
Hivatalos állásfoglalás természetesen nincs, talán meg se próbálták elmagyarázni a kommunikációs szakik Viktornak, hogy mi is az a Twitter, ahol a 23. szülinapon köszöntőt mondó kedvence ámokot fut. Tamás viszont jó udvari bolondhoz méltóan élvezi a kitüntetett figyelmet,…..
Tegnap már utaltunk rá, ma azonban valósággá vált, hogy 2011-ben végre nem csak a drogbotrányai miatt lesz aktuális Amy Winehouse, hanem zenei teljesítményt is fel fog tudni nekünk mutatni, ugyanis ő lesz az idei Sziget egyik headlinere. Ezzel persze nincs vége a listának:…..
Deutsch Tamás twitterel. Ez önmagában nem lenne hír nálam, főleg nem jelentené azt, hogy írok is róla, de fent nevezett politikus olyan módon írja a csiripeket, ami mellett nem akarok szó nélkül elmenni. Volt már eddig is több politikusnak twitteres jelenléte, meg ugye blog,…..
xboxer 2011.03.29 11:55:58
@Konrad: Milyen is a DT image?: hosszú haj, farmerdzseki, Prága, Vikor gyorsan rákényszeríti hogy tanuljon - ha már minisztert csinált a régi cimbiből, beléptetőrendszerre elbaszott milliárdok, kurvázás, titkárnő felcsinálása, válás, kokain. Ennyi. Majd a többi vállalhatatlan fideszes arccal együtt (Mikola, Kövér) háttérbe tolják egy kamupozícióval.
Viszont profi politikushoz (aki ker-konz értékeket vall ráadásul) aki a mi adóforintjainkból képvisel minket külföldön VÁLLALHATATLAN hogy ilyen stílusban nyilatkozzon politikai ellenfeléről. Van vajon még 1 olyan politikus a világon aki nyilvánosan kimondta, leírta a GECI szót?? Másrészt egy EP képviselőnek tényleg nincs aktuálisabb témája (munkanélküliség, gazdaság, EU elnökség, rasszizmus, frankhitelesek - a sor végtelen ugye) mint egy évek óta leváltott miniszterelnököt gecizni a Twitteren? Mit ért el ezzel a 15 perc hírnéven túl? Lefutott a Lázár ügy, mindennap beég valamelyik politikus a költségtérítéseivel és akkor pont ezzel a témával kell a címlapra kerülnie? Ostoba nímand.
xboxer 2011.03.29 12:15:43
@El Visco Stello: két dolg: az elkúrtuk nem nyilvánosan hangzott el.(egyébként az öszödi beszéd a legőszintébb politikusi beszéd amit eddig hallottam itthon)
A DT csiripelése, Bayer, Kövér zsidózásai nem hiszem, hogy tudatos stratégia részei lennének. Inkább elzabadult hajóágyúk durrogtatnak, mert elhiszik, hogy nekik most tényleg mindent lehet. És tényleg.
Charlie Sheen új rekordot állított be a Twitteren, amikor 1 nap alatt 1 millió követőt szerzett. A mi Deutsch Tamásunknak egyelőre még csak 25 követője van a Twitteren, de biztos vagyok benne, hogy nem sokáig lesz ez így ... ha annyi nőt nem is fektetett meg, mint Charlie Sheen…..
xboxer 2011.03.29 12:11:20
Reckl Amál blogja Es gibt 2011.03.28 19:46:36
Vannak hasznavehetetlen pártemberek messzi kiküldetésben. Vannak negyvenes naplopók, akik még egy napot sem dolgoztak életükben. Vannak, akik még sportminiszternek is csak leendőek voltak. Vannak magukkal nem bíró szoknyapecérek. És van D. Tamás.A pillanatképet köszönjük a…..
xboxer 2011.03.29 11:26:13
@midnight coder: ahhoz képest Gyurcsány:
1. még mindíg a politikában van
2. Viktor is "elismerően" nyilatkozott róla anno
3. szétalázta Viktort a nyilvános vitákon
4. Viktor soha nem mer többé vele leülni vitázni mert tudja, hogy ismét megszívja

Deutsch:
Alkoholista, kokainfüggő kurvapecér, aki Viktor barátságának köszönhetően egyetemista kora óta az adófizetők pénzén éli jelentéktelen életét.
Egyébként meg stílus az ember. Wittner Máriák és Dajcstomik, álamfők, Mikoladoktorok híven, köteles Kövérlászlók, antiszemita Bayerzsoltik jellemzik a fideszes embertípust, azaz a magyar nép legalját.
Wittner Máriának végképp elgurult a gyógyszere. Vagy a józan ész menekült el a fejéből az agyrágó bogarak inváziója elől, ki tudja. Az viszont tény, hogy az egykor két lábon járó nemzeti jelképnek számító Wittner megbotlott saját nagyságában, elhasalt, és jól érzi…..
w Igazolt hiányzás 2011.03.24 23:45:00
Meccset például sosem nézek, háború viszont olyan ritkán van, hogy olyankor sajnálnám elszalasztani a műsort. Ezért mostanában inkább a líbiai karitatív expedícióval foglalkozom, így sajnos kimaradnak olyan poénok, mint Lázár János sikereinek titka vagy Schmit Páll úgy…..
Kettős Mérce Wittner és Horn 2011.03.26 15:37:00
Wittner Mária olyat mondott, amit egy ember nem mond, gyakorlatilag a halálát kívánta egy haldoklónak, a 3 éve kómában fekvő Horn Gyulának, és ezzel újra beindította, a mi kommunistánk, te fasisztád, mi fasisztánk, te kommunistád játékot. Ennek a játéknak annyi a lényege, hogy…..
Aggódva szemléltem egy ideje, hogy az előzetes várakozásokkal szemben Kovács Koko István kimaradni látszott a Nemzeti Posztosztásból. Pedig kormányváltás után a legkisebb királyfi még nagy terveket szövögetett MOB elnökségről, sőt, egyenesen SkiccPalihoz járt " hogy…..
Minden állítása hírlapi kacsa! – Egy hete Matolcsy minisztériuma pellengérre állított egy újságírót és letagadta az értesülését, miszerint elszállt volna a 2010-es hiány. Tegnap mégis beismerték. (Fotó: Pelsőczy Csaba/fidesz.hu) Úgy tűnik, a Nemzetgazdasági…..
A játék, ami nekem egészen addig egy vicc lesz, amíg a kezembe nem vehetem, elméletileg hosszú, mármint rekordhosszú (14 év, azért az már lassan egy teljes játékosgeneráció) fejlesztési idő végén elméletileg május elején jelent volna meg. Nos, Randy Pitchford, a Gearbox…..
A KDNP és az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) honlapot és kampányt indított annak érdekében, hogy "szemben a 2002 és 2010 közötti évek fiatalokat elüldöző politikájával- praktikus információval, tanácsokkal és erkölcsi támogatással lássa el azokat a…..