Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Joji

0 bejegyzést írt és 156 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Túl nagy meglepetés nincs benne, vagyis csak az van, na, csak az nem meglepő, hogy van. Úgysem kapunk választ minden kérdésre, de az milyen már, hogy Maeve, a madám lesz a robotlázadás (feltételezett) vezetője???..
A Comedy Central Tömény történelem című sorozata tökéletesen alkalmas arra, hogy aki a Magyar Történelmet nagybetűvel írja, és eleink tetteit szentírásnak tekinti, vajas pirítóssal hajigálja a tévét, és habzó szájjal üvöltözzön, hogy megszentségtelenítik Koppányt és Mátyás királyt, HÁT EZEKNEK MÁR…..
Folytatódik az HBO-n a Trónok Harca, ezúttal is kibeszéljük az epizód legfontosabb témáit. Ha még nem látta az epizódot az ne kattintson a tovább mögé...
Joji 2016.05.10 13:30:06
@paráznabillegető: hamegnézed a szemnek kivágott részt láthatod, hogy egyáltalán nem takarja a látoteret a sisak...
Cats Meok Bang címen fut egy új online csatorna Dél-Koreában, amit várakozásokkal ellentétben rengetegen követnek élőben, pedig az adásban néha órákon át nem történik semmi. Aztán egyszer csak megjelennek a műsor sztárjai, akiknek fogalmunk sincsen arról, hogy ezrek figyelik őket, és kényelmesen…..
Joji 2016.05.06 12:58:34
Kezdjük azzal, hogy ez a poszt most egy Showtime Hajdú Péterrel című műsorról fog szólni, aminek a házigazdája és egyben gyártója is az a Hajdú Péter, akinél megosztóbb médiaszemélyiséget nehezen lehetne találni ebben az országban, talán ha Sebestyén Balázs és Berki Krisztián szerelemgyermeke…..
Itt a csaja, Tulip. Ezt tudja: Tulip makes quite the first impression. #PREACHER is coming Sunday, May 22.https://t.co/O5KpPRfk3l — PREACHER (@PreacherAMC) April 11, 2016 Fasza, mi? Ennél keményebb sorozat sima kábeladón még nem volt...
Joji 2016.04.13 15:43:32
Mivel a hatodik évad még a könyveket is megelőzi, így minden apró részlet rendkívül fontos lehet George R.R. Martin mesterművével kapcsolatban. Nemrég kijött az új trailer, ami az előzőhöz hasonlóan tele van kombinálásra abszolút alkalmas részlettel és jelekkel, ezért gyorsan kiszedtük belőle a…..
Joji 2016.04.12 13:36:54
Amikor a tavalyi, elképsztően jól sikerült harmadik évad után az HBO kistestvére, a Cinemax bejelentette, hogy a negyedik etappal vége a Banshee-nek, a rajongók kiborultak, mert nem értették a döntés hátterét. Nem anyagi volt, és nem a nézettséggel volt baj - a sorozat alkotói úgy érezték, hogy az…..
Sértődötten kivonult Fridi műsorából Árpa Attila - harsogja a nyomtatott hétfői Bors, és naná, hogy a mai Blikk címlapján is ott virít, hogy Árpa nem bírta ki összezárva Friderikusszal, félbeszakadt a forgatás!  A Borsnak egy bennfentes Tv2-dolgozó így mesélte el a…..
Joji 2015.10.26 11:39:36
@Szabinho: hát én még azt olvastam sok sok évvel ezelőtt - talán árpa önéletrajzi könyvében, már nem emlékszem- , hogy árpa épp a börtönből szabadult, az rtl-meg akkor költözött be. az ember besétált öltönyben a félig kész irodaházba, ahol még senki nem ismert senkit és befoglalt egy irodát majd azt kamuzta, h ő a kreativ igazgató. majd az első pár nap bejárt meetingekre és bele bele szolt meg igazgatta a képeket a falon :DDD
Bakizni emberi dolog, bénázni is, a technikának meg megvan a maga ördöge, mint tudjuk, de mindez így egyszerre sem menti az M4 Sport tévé (mostantól: Nemzeti Sportadó) első hetét, mert ha már 5,4 milliárd forintot rászántak egy tévéadó indulására, akkor legalább ésszel…..
Nagyon hangulatos és elképesztően hatásvadász trailert mutattak be a Comic Conon a Hannibal hátralevő epizódjaihoz, amiben Richard Armitrage, azaz a Vörös sárkány is megjelenik, nyúlszájjal, tetkóval, kötegelt izmokkal és csuromvér felsőtesttel, ahogy kell. A zene és a kép…..
A Fear The Walking Dead előzetese pont azt nyújtja, amit várunk a sorozattól: megmutatja hogyan omlik össze a társadalom miközben Rick Grimes kómában fetreng Atlantában. Családi dráma zombikkal, mindez magyar idő szerint augusztus 24-án hajnal 3-kor az AMC műsorán, ugyanis a csatorna…..
Nézed. És olvasod a hogyvoltot. ..
A Sikoly-franchise többek között azért működött, mert nem vette magát komolyan. Nemcsak meta volt, és folyamatosan kikacsintott a nézőkre, hanem teli szájjal röhögte szembe önmagát, amitől mi megbocsátottuk minden gyengeségét, és szívesen néztük a hentelést, közben meg…..
- Az interneten olvastam, hogy már öt államban terjed a járvány! - Kevesebbet kellene internetezned. ..
Az NBC az a csatorna, ami a Hannibalt az USA-ban vetíti, és a licenszdíjba beszállva a gyártási költség egy részét is biztosítja, így elég nagy érvágásnak tűnik a gyártó AXN-nek és Gaumontnak, hogy tegnap este bejelentették: a harmadik évad után nem kérnek Lecter…..
Deres alatt Ramsay és húszfős szabadcsapata eredményes volt, annak ellenére, hogy a logika és az észérvek (na jó, a Trónok harcán belül uralkodók nem) azt diktálják, hogy egy maroknyi partizán nem tud nagy kárt tenni egy kibaszott hadseregben, de igen, tud, felgyújtanak pár…..
Joji 2015.06.09 11:37:38
@Littlewood: kinéz 9nek
Joji 2015.06.09 15:58:15
@Pandacsöki: még a tenyere nem fertőz jonasnak
A zene, a kép, a kibontakozó történetszálak, ez kell nekem MOST azonnal, a második évad is odabaszott alaposan, de a harmadik, a megtört, irányt vesztett, aztán szépen magára találó Ray Donovannel olyan lesz, mint egy atombomba az agynak.   ..
Joji 2015.06.03 16:24:31
Meereen Dany ugyan a harci veremből kihozatta Ser Jorah-t, a titkos vírusgazda/hősszerelmes lovagot, és kistermetű kísérőjét, Tyriont, a nagyszájút, de ez egyelőre csak azt jelenti, hogy nem egy poros gladiátorarénában fejezik le őket, hanem mondjuk egy piramis belsejében. Jorah…..
Joji 2015.06.02 15:08:29
@aysak: ird már oda, h spoiler bazd meg!
De inkább egymás után betoljuk a képeket, mert jól néznek ki. Egyet az ugrás elé, a többit utána.  ..
Joji 2015.05.18 13:07:39
Sokadjára bizonyosodott be, hogy a villába bezártan, mindenféle visszajelzés és impulzus nélkül élő villalakók teljesen elveszítik realitásérzéküket, és saját maguk szerepet, fontosságát tök másként értékelik, mint a tévénézők. VV Reni például az utolsó pillanatig…..
Pár perccel ezelőtt jelentették be a jövő januárban kiosztásra kerülő Aranyglóbusz-díj jelöltjeit, és ami a tévés kategóriákat illeti, első blikkre is feltűnő az HBO, a kábeltévék és az alternatív sorozatszolgáltatók (Netflix, Amazon) fölénye, valamit az, hogy a…..
A tavalyi évad egyik legkellemesebb meglepetése volt a Hannibal, az első perctől az utolsóig imádtuk, mert amikor a sztori bicegett (a heti egy ügy megoldása nagyon béna volt néha), a színészi játék, a zene és főleg a látvány mindenért kárpótolta a nézőt. Aztán jött a…..
A Trónok harca eőző epizódjának a végén a Tyrion Lannistert alakító Peter Dinklage olyan monológot mondott, amivel igen közel került a legjobb férfi mellékszereplőnek járó Emmy-díjhoz. Ilyet: Persze az internetes népművészeknek is megtetszett a dolog:  ..
Beindultak a dolgok szépen a hétfőn kezdődő Upfronts-hét előtt, berendelt és kaszált az ABC, dettó a Fox is, ahol lassan már csak pár újonckérdés maradt. A legóvatosabb duhaj a CBS, de ami késik nem múlik. Ez itten csak a gyorshír, részletesen az adott tévék Upfronts napján…..
Joji 2014.05.09 13:38:15