Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Haile

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hétvégére csodás időt jósoltak a hozzáértők, így családostul érkeztünk a Normafa mellett található, egykor jobb napokat megélt, öregek otthonához, mely egyben futócentrumként is üzemel. Itt bárki (500 ft befizetése után) igénybe veheti az öltözőt, és mehet is futni, majd…..
Szekszárd Magyarország legjobb borvidéke, szerintem! Többször jártam már ott, ismerem borait, borászait, feküdtem a kórházában (jellemző módon sportsérülés miatt: porcműtét) de futni még soha nem futottam ott, így itt volt a remek alkalom, hogy egy új oldaláról ismerjem meg a…..
A Bolognai Rendszer talán a legnagyobb pusztítást a tantervek összekutyulásával vitte véghez.Az 5 éves képzés rugalmasabb voltHa megnézzük egy korábban érvényes öt éves kreditrendszerű képzés tantervi hálóját (a tantárgyak elvégzésének ajánlott ütemezését), gyakran azt…..
Haile 2010.03.01 22:11:45
@Sadist: én félnótásként kerültem be (még a 90-es évek elején) a felsőoktatásba. Annyira gyenge voltam a szak(!)középiskolában (nem értem el a 80 pontot a 120-ból), hogy meg kellett írnom a mat-fiz felvételit 12-13 pontra, hogy szóba álljanak velem a fősulin. Finoman szólva nem én voltam a leggyengébb. Meglepő volt pontszámmal felvett ex gimnazistákat mechanika vizsga előtt korrepetálni. Ennyit a bukdácsoló félnótásokról. (Persze ez majd 2 évtizede volt, és azóta sokat változhatott a színvonal. Akkor még éppen meg volt a becsülete a szakközépiskolai képzésnek. Egyáltalán vannak még középfokú szakképző intézmények ebben az országban?)
w Mágneslady 2010.01.27 06:50:00
A kampány nem a lovagiasság ideje. Konzervatív, liberális, sőt szocialista férfiak is örömmel tréfálkoznak Dávid Ibolya rovására, mintha sose nevelték volna őket illemre. Gúnykacajjal és durva beszólásokkal kísérik egy hölgy élethalálharcát, ahelyett, hogy azon…..
Futóblog "+ 5 fok alatt soha" 2010.01.19 17:20:08
Talán már említettem, hogy a futás kiegészítéseként olykor-olykor beiktatok egyéb testedzést. Ilyen a spinning, a streching vagy akár a jóga. Próbáltam egy korábbi posztban elhangzott bikramot, de leteszteltem különböző óraadók gerinc, illetve egyéb streching tréningjeit is,…..
Haile 2010.01.19 23:22:18
@szasza75: te, ezek ilyenek. "Vénasszonyok nyara" tengerpart: 16 fok szél, angol családi jelenet: csecsemő egy szál pelusban a homokban figyel, másik két gyerek +szülők hancúr a 15 fokos tengerben. A vízben annyian voltak, mint nálunk kb a 23 fokos balatonban. Dermedten néztük. Engem mégis az zavart a legjobban hogy a BBC 3 év után sem volt képes magyarul lökni az időjárás jelentést. Agyrém. Hazajöttem.
"Vác város főterének rekonstrukcióját az átalakítás során létrehozott régészeti műromok látványának a barokk városképre gyakorolt káros hatása miatt a bíráló bizottság citrom díjban részesítette." icomos.hu Az előtérben látható az "ok", vagyis…..
Haile 2009.11.13 21:34:17
@Gilderoy: egy aktuális hasonlattal élve a sláger rádió is sokaknak tetszik, de attól az még nem a kultúra zászlós hajója. A főtér maga nekem is tetszik de csak az épületek miatt. Klassz hogy kitiltották az autókat és szép virágokat ültettek, de ezen kívül semmi egyebet nem írhatunk a felújítás javára. A térelemek ízléstelenek: nekem a zenepavilon nem fér a fejembe. 200x1500-es zártszelvényből összehegesztett szörny, idióta harangjátékkal (gondolom jó drága volt). Tipikus parasztvakítás. A felhasznált alapanyagok pocsékok. Télutón jókat lehet dobálózni a felfagyott térkövekkel.
Érdemes megnézni a Bécsi kaput is. Kivágtak belőle egy darabot, hogy a mögötte elfalazott (amúgy műemlék) épület ablakán ki lehessen látni. Tipikus magyar abszurd.