Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ganjaninja

0 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jelentős kínálatból válogathatunk, ha igazán jó háborús filmekre vagyunk kíváncsiak. Az elmúlt évtizedekben ugyanis rengeteg kiemelkedő produkció készült az amerikai látványfilmektől egészen az orosz és német alkotásokig és a több évtizedes  régi klasszikusok közt is rengeteg zseniális munka akad. A…..
via GIPHY Ági szerint ez csak egy apróság, de egy fehér megrendelést feketében teljesíteni pont nem kicsi különbség. Sajnos a fogyasztóvédelmi jogok érvényesítéséhez ideg is kell, de mindenkinek javasoljuk, hogy vegyen egy nagy levegőt és először is mehet írásban a panasz, aztán meg jöhet a…..
via GIPHY   Az ember állandóan tele van mindenféle hűségkártyával, meg törzsvásárlói kedvezménnyel, aztán ezeknek a nagy részét sose használja fel. Amikor mégis jól jönne, akkor pedig kiderül, hogy már nem is érvényes. Vagy valami. Most a Posta intett be, de végül szépítettek, viszont figyelem: ha…..
ganjaninja 2019.08.13 18:11:51
@Bajázs: KH-val nekem is volt nem kicsi harcom...annak ellenére ,hogy nem egy járművet biztosít a családom és jómagam náluk....és KH-s volt a károkozó!
...szóval attól hogy drágább...semmivel sem jobb.

...gondolom lassan az is trendi lesz ,hogy ki költ többet kötelezőre. :)))
ganjaninja 2019.08.13 19:36:36
@Bajázs: Egy réteg már erre is rárepült!!!
Vannak cégek akik aránylag elfogadható jutalékért kipréselnek belőlük olyan dolgokat amit ilyenkor a biztosítók szeretnek elhallgatni...illetve lényegesen nagyobb összeget ,mint amivel kiszúrnák a szemedet.
Mielőtt valami agyhalott elkezdene trollkodni... IGEN! úgy is lényegesen nagyobb az összeg ,hogy a jutalékukat levonod!
Gondolhatod ,hogy ha minden káreseményt tisztességesen fizetnének...mi a bánatos francból lenne a felső vezetésüknek extra brutális prémiumuk??
Sajnos ez egy ilyen Világ a Kárpát medencében.
Nyaralgatunk, nyaralgatunk? Mindenféle országban jövünk megyünk internetezgetve? Hát tessék, ez az eredménye, aki nyaralni tud az fizetni is. Legalábbis ilyen hozzáállást érzünk a szolgáltató részéről (és azért megelőlegeznénk néhány ilyen kommentet is, khm). Az érdekesség, hogy a Telenor elismerte…..
A kínai mobilok minősége meglehetősen sokat fejlődött az elmúlt években, és hazánkban is sok éve jelen vannak már az olyan mainstream-nek számító nevek, mint a Lenovo, Huawei, Xiaomi, Honor és egyebek. Vannak azonban kevésbé ismert márkák is, melyek után egy kicsit keresgélni kell, azonban ezekben a…..
Hé, haver, ezt te sem gondolod komolyan, hogy az ügyfél sértegetése, gyanúsítgatása, lenézése és lealázása majd jó fényt vet rád és az üzletedre! Tisztelt Tékozló Homár! Az alábbi történetet szeretném megosztani a mobileshop.hu-s tapasztalataimmal kapcsolatban. A mobileshop.hu egy telefonos…..
XYZ fedőnevű olvasónk nem cicózott, amikor a bankja olyat húzott, ami szerinte teljesen törvénytelen, olyan helyre panaszlevéllel sorozta meg a Magyar Nemzeti Bankot, a Pénzügyi Békéltető Testületet és az MKB Bank Zrt.-t, hogy csak lestünk. Tanuljunk barátaim! Tisztelt…..
ganjaninja 2018.05.19 06:51:36
@Xezs7: ???? A bolondok a diliházban bizonygatják,hogy normálisak.. De melyik a kint és melyik a bent? Te hova pozicionálod magad?
Nem feltétlen minden jövedelem csak csalásból származik..hisz az elmúlt néhány évben a magyar bankok ámokfutásának lehettünk tanúi....
A bankok hivatalosan becsületesek és punktum !! :)))
Tibor rendelt egy távirányítót, aztán várt. Nem jött meg. Tovább várt. És még mindig várt. Aztán, megpróbált érdeklődni. Amikor ez sem járt sikerrel, (le)értékelt a Facebookon. Innentől aztán végre lett látszatja a próbálkozásainak, nem is akármilyen, köszönhetően a webshop Facebookját elég érdekes…..
Megdöbbentő sztorit posztolt a Facebookra ma délelőtt Szabó Zoli kollégám, akit tegnap este úgy megvert a a Nagykörúton a Király utca sarkán lévő KFC biztonsági őre, hogy több öltéssel kellett összevarni a száját a Baleseti Sebészeten. Hogy mi volt a bűne? Kérte a panaszkönyvet, mert elégedetlen…..
A Város Mindenkié és az Utcajogász Egyesület közös válasza Budapest Főváros Kormányhivatala 2017. január 20-ai közleményére Budapest Főváros Kormányhivatala 2017. január 20-án közleményt tett közzé honlapján Bosch Erzsébet és gyermeke, Gabriella ügyében. A kormányhivatal közleménye szerint a XVIII.…..
Bosch Erzsébet egy budapesti munkásszállón él egyedülálló anyaként. A gyes és a családi pótlék mellett takarítási munkákból tartja fenn magát és a 20 hónapos Gabriellát. A családgondozó kérésére egy hete bölcsődébe íratta a kislányt, bár tartott attól, hogy a gyámhivatal kiemeli a gyermeket, mert…..
A Totalcar Használtautó-vásárlási kiskátéja nyilván nem egyedülálló anyukáknak készült. Nekik és minden nem műszaki zseninek biztos, hogy nem érdemes spórolnia egy megbízható autószerelőn, aki csekkolja a kiszemelt járművet a fizetés előtt. És még ez sem életbiztosítás, ahogy az alábbi levélből…..
ganjaninja 2016.05.12 17:35:38
@McZozo: Nepperként így a legtutibb....semmiért nem vállalni a felelősséget...hisz szinte egy autó sem az ő tulajdonuk.....de a haszon az jól jön :)
Behozós embertől majdnem vettünk egy motort a csajomnak..
Garantált 22 ezer km a motorban 13 évesen. 1 tulaj ...törésmentes. Volt a hirdetésben...utazunk 50km oda (és ez még kis átveréses távolság) Motoron látszik ,hogy bőven több a megadott futásnál,volt dőlve is...majd szétcseszett az ideg.
Megírattam vele az adásvételit,még csak nem is alkudoztam...majd amikor kész voltam a megjegyzés rovatba szépen belevéstem ,hogy az eladó garantálja a futott kilométert a sérülés mentességet...és amennyiben bebizonyosodik az általa garantált adatok ellenkezője,úgy a vételár dupláját fizeti vissza.
Természetesen nem írta alá....
...és adósom sem maradt az elpocsékolt 2x50 km-ért.
ganjaninja 2016.05.13 00:12:09
@ööö,izé: Nem vagyok kicsi.. a nem szelíd kinézetem miatt már többször reklamáltam a szüleimnek......de kiröhögtek.. :(
...azt a rohadt agresszivitásomat ,pedig küzdősporttal próbálom levezetni...több,kevesebb sikerrel...
...na de aki nem ilyen elcseszett formátum mint én....azoknak milyen eszközei maradnak.
...sajnos szinte semmi.
...talán egy jól promotált és hiteles oldal ahova a sok "becsapós" neppert lehetne jelezni.
..ha kihullott a férgese a tisztességesek jól megélnek majd.
....és akkor most kihúzom a biliből az összes kezemet :)
ganjaninja 2016.05.13 08:25:31
@AtiSnatch: ...mondtam ,hogy kihúzom a biliből a kezeimet :)))
ki a bánatnak érdeke egy személyben vacakolni ezzel...
Talán a megelőzés segít...olyan szerződést kell írni,amelyben szerepel az eladó/közvetítő felelőssége és átbaxás esetén a kártérítés...minimum a vételár 50 százaléka mint bánatpénz... Ne félj...kevés autót adnának el kamuval ha rácseszhetnek :)
Van, aki nem bírja a kritikát. De akkor miért kérdezi meg a vevői véleményét? Neírdbeanevemet 4 napja jelentkezett nálunk ezzel a levéllel:  Helló Homár! A Rocky webáruházat merészeltem kritizálni a vevőelégedettségi kérdőívükben: Ügyfélszolgálat, tájékoztatás pontossága: 1Házhozszállítás…..
Aranyszabály, hogy az autót nem csupán télire, hanem a tavaszi, illetve nyári időszakra is érdemes alaposan felkészíteni, ha nem szeretnénk kellemes meglepetéseket. A hazai autóápolási és  karbantartási szokásokon ugyan még van mit csiszolni, de autónknak és pénztárcánknak is jót tesz, ha szánunk…..
ganjaninja 2016.02.17 10:12:04
@bloggerm: Egy olyan Világban ahol millió impulzus éri az embert...csak ott fog leragadni ahol valamibe belekapaszkodhat.
Olyan mint a csajozás (már amikor kiélted magad)
Első időkben szinte csak az számít ,hogy merevedésed legyen tőle.. (ezt az ember fia...legalábbis a többség kinövi)
Majd jön az az idő amikor már számít,hogy beszélgessetek is...közös programok,stb.
Következő lépcső az amikor valamiért (bármi lehet) úgy magához ránt,hogy csak nézel ki a fejedből mint a lőtt medve...és ott is tart.
Függővé leszel.
Valamiért úgy kelti fel a figyelmedet,úgy tesz függővé,hogy sokáig nem találsz rá magyarázatot.
Sikersorozatok,könyvek,játékok amik történetükben talán tucatnak mondhatóak de stílusokban valamiért az egyén számára egyedülállónak hatnak.
Tény ,hogy akár a blogok írásában,akár a csajozásban a bőség már szinte zavaró és ebből nehéz kitűnni...de nem lehetetlen.
Rohanó Világban kevés a türelem...sajnos (vagy nem sajnos) ezért (bátran merem állítani),hogy többség egy bejegyzésből következtetni fog! :)))
Kérlek ne érts félre! Nem bántani akarlak!
...csak így látom a dolgokat..
Unalmamban motort építek...ezért vagyok fogékony a járművekkel kapcsolatos dolgokra..:)))
Kiss László, a világszinten elismert edző és sportember, egy kommunikációs háborúban úgy lett szereplő, valamint Hosszú Katinka karaktergyilkosságának egyik eszköze, hogy nincs felvértezve azzal a tudással, amely megvédte volna őt. Így csak végrehajtó volt a Magyar Úszó Szövetség oldalán. Lemondása…..
ganjaninja 2016.01.09 21:18:53
@nemszólokmégegyszer: Gondoltam ,hogy megírom a magamét.....Ne turkálj a fejemben! :)
Ha “biciklistaként” reagálnék Stump András cikkére, bizonyára a fenti címet adnám neki. Csakhogy ennek nincsen sok köze a modern közlekedéspolitikához, amivel foglalkozom, és hozzám sem - már sokszor leírtam: nem vagyok “biciklista”.  Tehát az alábbi cikk új…..