Regisztráció Blogot indítok
Adatok
drn

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az első gondolatom a vége főcím láttán az volt, hogy nagyon hosszú várakozásnak nézek elébe. Azt hiszem, sokan vagyunk így. Ezt a sorozatot elnézném még jó sokáig. A regényeket ugyan olvastam, de a film készítői egyértelműen hozzá tudtak tenni olvasmányélményemhez, s a…..
hogyvolt NCIS 5x09 - Túlélés 2009.02.24 18:00:00
Néhány kiscserkész a laborban tesz tanulmányi kirándulást. Abby lelkesen beszél a tömegspektrométerről, de ez kevésbé köti le a figyelmüket, mint a tetoválásai. A már-már kínossá váló helyzetet a cserkész-egyenruhában belépő Timothy menti meg, végre le lehet csobbanni a…..
Tengerparti életképpel kezdünk, sirályok repkednek, és egy pancsoló kislány hullát talál a sziklák közt. A rendőrségen megtudjuk, hogy a hulla egy tinilány, Christine Tanner(15 - csak úgy blikkesen), de nem a tengeren mentek neki véletlenül, hanem valaki valószínűleg…..
…Ééés a személy, aki az esszépályázatot nyerte… aki egy hétig Woody Goodman gyakornoka lehet… aki felrobbanthat egy stadiont… Logan Echolls. Logan álszerényen pislog. Veronica gyanakodva beleolvas ebbe a bizonyos esszébe, és a gyanúja nem is volt alaptalan: a…..
Félrefordítások Férfi - nőni 2008.12.29 08:04:00
Az ünnepek elmúltával újult erővel folytatjuk, ráadásul egy soron kívüli poszttal, ugyanis Pank gyűjtése nekem nagyon megtetszett:Remélem, egy olaszos félrefordítás is befér hozzátok. Ezt a fotót egy pesti (egyébként Tékozló Homárba illő) szórakozóhelyen készítettük, nem…..
Kérem szépen, belefáradtam a Grace klinika ostorozásába, a negyedik évadot nem nagyon szeretném végighogyvoltozni, így sírva könyörgöm, hogy valaki vegye át tőlem...
A mai nap kínálata igazán alkalmas arra, hogy befeküdjünk a tévé elé, magunkhoz ragadjuk a távirányítót - melynek feltalálásában a címbeli úriember úttörő szerepet vállalt - és filmet nézzünk hortyogásig. Kora este nagy a tülekedés a kegyeinkért. Ekkor kezdődik Choderlos…..
Szabadság, elvtérsak, kijár az embernek kilenc keményen végighajtott hónap után. Jövő hét szerdáig a köldökzsinór elvágva, így a soros Szökés és a vasárnapi Lost hogyvoltok tolódnak, helyette vodkázás lesz valami török szállodában és/vagy a tengerparton, üssetek...
Mad Man: az ’50-es évek végén létrejött fogalom, a Madison Avenue reklámszakembereinek elnevezésére. Ők maguk találták ki... Itt van hát a sorozat, amelyben mindig mindenki cigarettázik, amelyben többet isznak, mint a Dallasban, és amelyből megismerhetjük, hogy is működik a…..
A jövőben nyitunk Emóval, a látványból egyértelmű, hogy először a köztisztasági hivatal alkalmazottait vitte el a kór, tiszta kosz minden. Emó egy szórólapon olvas éppen valamit, és közben azt látja, hogy őt magát és a csaját viszik el a biohazard ruhás csávók, szóval…..
A Minden Kérdést Megválaszolós rész van soron, mi az Isten történt Nathannal, Emóval, Nikivel, Díellel, honnan van Mádzsá fekete könnye, és így tovább. Én személy szerint a sima, részenkénti flashbackeket részesítem előnyben, de itt annyi kérdés merült fel, hogy tényleg nem…..
A múlt heti pihenés után végre itt van az újabb adag NCIS-ünk, azonban fel kell hívnom a figyelmet, hogy az epizód csak a hardcore rajongóknak lesz nagy kedvence, ugyanis az eset megoldása eléggé háttérbe szorul az emberi kapcsolatok és dialógusok dominanciája miatt. De aggodalomra…..
hogyvolt NCIS 4x09 - A zűrös húg 2008.05.06 09:00:00
Ne riasszon el senkit a tipikusan zsékategóriás magyar filmekre jellemző cím, a múlheti filler epizód után indul végre a mandula, tessék kapaszkodni, mert az évad talán eddigi legjobb része következik. Hajnali kettő óra, McGeevel nyitunk odahaza, aki a 40 éves Olympia írógépét…..
Hol is kezdjük? Meredith két és fél részen át haldokott, ebből 42 percet a pokol tornácán töltötte, ahol találkozott Kyle Chandlerrel, de elbalfaszkodta a dolgot, és életben maradt. A muternek ezzel szemben nem jött össze a dolog, így most Mere félárva vagy mi. Azt mondjuk annyira…..
Az öregedő Sean Connery állítólag azért nem vállalta a Frigyláda 4-dik részét, mert magyar IC-vonatokon is fognak forgatni. Ezért helyett fiatal olvasónk, ugrabugra kapta meg a magáét. Hali csápos barátom! 06.18. nap folyamán Debrecenből szerettünk volna hazatérni…..
Két epizóddal ezelőtt 42 klasszikus percet kaptunk Shondra Rhimes készítőtől, múlt héten egy elfogadható folytatást, most pedig egy nyálas ömlengést, egyszerűen képtelenek a készítők egy ígéretes történetszálat úgy lerendezni, vagy olyan mellékszálakkal megtámogatni, hogy…..
Lehet kritizálni a magyar szinkront, de csak addig, amíg nem hallgattunk bele, mondjuk egy szinkronizált X-aktákba a Pro7-en. Ott Scullynak egy negyvenes, dohányos családanya adja a hangját, vagy lehet, hogy harmincas, de akkor férfi. Rosszabb, mint a nyolcvanas évek kalózvideóinak unott,…..
Mindenféle kommentár nélül kezdjük az epizód angol címével: Deterioration of the Flight or Fight Response. Onnan folytatjuk, ahol abbahagytuk, az előző, körömrágós rész végén, Burke a földön, körülötte vértócsa, Danny, a Szíves Ember szívének életet adó bigyulához…..
Az előző részben Hiro apára, Clairemackó anyára, Emó saját Jedi-mesterre, a Szemüveges Ember pedig éber Sylarra lelt - ő járt a legszarabul, az biztos. Emóval, és a hajléktalan stílbe némi eleganciát vivő Láthatatlan Emberrel nyitunk, az utcákat róják és perecet lopnak, ami…..
Hogy szívna le, aki az eredetileg 17 seconds címre hallgató címet képes volt így magyarítani! Mi a hátamért kellett ez? Nincs elég bajunk a sorozattal? Eh, mindegy, örüljünk, hogy nem "Nyolcadik utas a szívdonor" lett. Ez az epizód a finálé első darabja, ami azt jelenti,…..
Láthatatlan ember márpedig van, szakállas, és ránézésre büdös, brit akcentussal beszél, de Emo látja. Itt hagytuk abba, innen megyünk tovább, pedig történt még sok érdekes az előző epizódban, és nem a Niki/Jessica/DL/Micah szappanoperára gondolok. A láthatatlan ember…..
A cím eredetiben is majdnem ilyen szar, szóval emiatt most nem háborgunk, de a rész színvonala miatt megint lehet, hiszen három rövid jelenettől eltekintve megint semmi érdekes nem történik benne, Izzie szerelmes Dannybe, Danny szerelmes Izzie-be, George nem tudja, hogy szerelmes-e…..
Ezen a héten végre kiderül, hogy Peter megmenti-e a lányt és ezzel a világot is egyben, és Sylar is meglehetősen kellemetlen helyzetbe kerül - de sajnos Mohindert is kapunk, olyan dózisban, ami káros az egészségre. Clairemackó iskolájában nyitunk, ahol a Homecoming nevű éves…..
Frei Tamás mindig szolgáltat muníciót a Comment:com gépfegyverébe. Egy hónapot kellett várjunk libériai dossziéjának folytatására, de megérte. A Riporter ezúttal két félbevágott, ropogós, önkéntesekről szóló buci közé rejtette el a büdösséget jó sok chilivel…..