Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zerlina

0 bejegyzést írt és 130 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyre többen vállalkoznak arra, hogy ne csak a lakáson belül, hanem azon kívül is minél több zölddel vegyék körbe magukat. Szerencsére az egynyári és évelő virágok választéka évről évre bővül, így van miből mazsolázni. Az más kérdés, hogy ezek közül aztán mi érzi…..
Félrefordítások Én és a... 2012.05.16 13:49:00
Viktóriát is hatalmunkba kerítettük, nem én mondom, ő mondja. Cserébe beváltottuk a reményeit:Szia!A napokban igen lelkes olvasójává váltam a blogodnak, mivel egyrészt nagyon szórakoztató, másrészt rém sokat lehet belőle tanulni- ami nem árt hiszen mostanság én is…..
Zerlina 2012.05.17 14:51:52
Valahogy úgy képzelem el az Eurovíziós dalfesztivál német indulóját, hogy egy hatfős férfikórus, nagyjából egyforma magasak, úgy 185-190 centis szőke legények, vésővel faragott arcvonásaik alatt az SS fekete egyenruháját viselik, a galléron rajta a halálfejes-lábszárcsontos…..
Keddi posztunkra reagálva küldte el levelét Alpár, miszerint érdemes másik szemszögből is megvizsgálni az autópályán letolós "játékot". És tényleg, nem feltétlenül az a hülye, akit utolérnek a belső sávban. Ha nincs hely hova kimenni (általában a kamionok hosszú sora…..
Balhé! VV Christofel megverte VV Veronikát, meg minden!!   Ököllel ütötte, orrba verte, földre rántotta, fojtogatta és kést szegezett a torkának. Azt mondta, ha szólni mer a rendőrségnek, kinyírja. Ezek után lefejezte a kedvenc plüssállatát.  ..
Zerlina 2012.04.13 16:39:14
Subba Egy két há 2012.04.10 15:49:00
TV azonnal kikapcs, és kihajtani ezt a két balerinát az udvarra birkózni.   ..
Zerlina 2012.04.11 12:45:44
@papír-ceruza-toll: He? Két kisgyereket játékkal készül az atomháborúra?
Subba Mocsári kulturálatlanság 2012.04.09 18:28:00
Megütötték az idegenszívű Kolin Márkot vidéken a rohadt parasztok! Ez itt nem Rock and Roll:"Az ütés nem fájt, a varrás nem fájt, inkább a mocsári kulturálatlanság fáj, ami Magyarországon, pláne vidéken folyik. Több országot érintő európai turnéra készülünk a dán…..
 Amikor reggel felkeltem még nem is sejtettem, hogy ez lesz szakmai karrierem csúcsa. Ha nem is az Everest, de a Nanga Parbat. Vagy inkább a Kékes tető. Hónapokig olyan volt a világ, mintha lehúzták volna a kontrasztot, amikor megtudtam, hogy a Magyar Hírlap csak engem hagyott ki az…..
Subba Most, azonnal, adjátok! 2012.04.03 16:40:00
Áááh, az összes fogcsonkomat (3 db) beáldoznám, ha ezzel a cuccal nyomnának telibe. Trolloknak: Az ilyen videókat kifogom rakni forever!..
Zerlina 2012.04.03 17:52:28
Subba Büszkeségeink I 2012.04.02 16:51:00
Igaz Farkas Péternek legalább egyéni aranya volt és egy fejletebb EU országban csak egyszerzű növénytermesztőként éldegélne, nem a sitten. Amíg Pali bá mások hátán ért el mindent, az ország aktuális nemzetközi lejaratását is!  ..
Zerlina 2012.04.02 17:27:46
@caralho voador: az ok, hogy azért az olimpiát nem más hátán érte el, csak az astoriát, a mobot, a nobot, a fideszséget, az eusságok és az elnökséget...
Schmitt Pál lemondott, a kormánypártok hamarosan megnevezik és megválasztják az utódját. Messziről nézve végül minden úgy történt, ahogy ilyen esetekben szokott. Az elmúlt napok fordulatos, önellentmondásoktól hemzsegő eseményei – amelyek átgondoltságukban leginkább a…..
 Ma közel 4000 címtáramban szereplő embernek küldtem ki egy levelet titkos másolatban. Ez mindössze 20 perc volt. Ha te is megteszed, és mások is csatlakoznak, akkor sok százezer embert tudunk elérni az utolsó 72 órában. Vigyázz arra, hogy titkos másolatban tedd, mert anno volt…..
Most képzeljük el ennek analógiájára, hogy azt halljuk, hogy a KE most éppen a londoni olimpiára (nem, nem paralimpiára) készül vívásból, nem ér rá fogadni a brit nagykövetet! *** Tegnap Schmitt Pál a riportjában nagyon sokmindent mondott, amin szénné röhögték…..
Subba Ki ő? 2012.03.24 15:23:00
KID Schmuki!..
Röviden: dr. Schmitt Pál megcáfolta a plágium vádját, elmondta, hogy a kisdoktori 20 évvel ezelőtt, írógéppel készült. Vagyis a neki felrótt copy-paste kizárva.Hosszabban:Azt hittem - de tényleg - hogy legközelebb már csak a köztársasági elnök politikai nekrológja kapcsán…..
Őszintén, hitelesen egy krémről. Siralmas körkép - ráadásul Szabó Patrícia is felbukkan - nagyon bátor húzás a hipszterszemüveg! ..
Zerlina 2012.03.03 18:09:05
A Warnernél készülő Szex és New York-előzménysorozat, a The Carrie Diaries (Carrie naplói) három szereplőt is talált a napokban, köztük Sarah Jessica Parker elődjét, a rá cseppet sem emlékeztető (értsd: nem lófejű) AnnaSophia Robbot. A pilot a The CW megrendelésére készül,…..
Subba Remix 2012.02.20 00:40:00
Inspiráció, másolás, újrahasznosítás, copypaste? Érdekes kis lista a filmekről. Everything is a Remix Part 2 from Kirby Ferguson on Vimeo...
Nahátakkor. Kedves olvasóink igencsak felbaszták az agyukat azon, hogy ebben a posztban, illetve az Index címlapra kitett ajánlóban Hamlet kolléga elspoilerezte a Trónok harca első évadának egyik fontos momentumát, azt, amiben Ned Starkot lefejezik. A spoiler valóban minden történet…..
A divat gyorsan változik, nemcsak az öltözködésben, hanem természetesen a szépség tekintetében is. Amit ma stílusosnak tartunk, az néhány év múlva sok esetben már az egészen kínos kategóriájába szokott tartozni.Korábban már mutattunk nektek néhány korszakos…..
Ha így folytatódik, kiválóan szórakozunk majd az Éden hotel második évadán, itt van menten Nikolett, akinek az arcára egy különösen kegyetlen plasztikai sebész varázsolt csalánszájat, a kozmetikus barátnője meg egy centi vastag szemöldököt hegesztett a homlokára, gondolom…..