Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dacika o_O

9 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mára tarthatatlan helyzetet idézett elő, hogy a rendszerváltás óta minden kormány rettenetes mértékben húzta a nagy ellátórendszerek, az oktatás, az egészségügy és a nyugdíjrendszer átalakítását, a hatalmi elit minden fronton csődöt mondott, vélekedik Dénes Balázs. A TASZ elnöke szerint az…..
Cuci motorka...
Dacika o_O 2010.07.29 23:02:34
Kedves Olvasóim, igaz blogom soha nem frissül, ennek azonban több jó oka is van. A látogatottság ugyanis teljesen független attól, hogy írok-e vagy sem. És persze ezt az egészet a látogatottság miatt csinálom. Ellenben most azért írok, hogy Karottának még véletlenül se legyen…..
200SX projekt Szigorúan 18+ 2009.03.15 14:17:52
Kurva sokszor nekifogtam ennek a beegyzésnek a megírásához, de mindig annyira szar kedvem lett, hogy abbahagytam. Ráadásul gyűlölöm a  panaszkodó cikkeket, főleg akkor amikor dühös panaszkodásról van szó. A panaszkodás tipikus magyar szokás, és a magyaroknál kevesebb dolgot…..
Dacika o_O 2009.04.07 12:29:57
@D.L.M.: Nem hagyom abba, csak rohadtul rám szakadt a meló és hétvégén sem nagyon voltam számító közelben. De elég sok minden történt, elég látványos dolgok is. Legkésőbb a hétvégéig megírom.
Mai történetünk főhőse Homó. Vagy legyen inkább Homó Úr, hogy a politikai korrektség manapság egészséges látszatát keltsük! Homó Úr vett egy romhalmazt, azzal a jóelőre megfontolt szándékkal, hogy hosszú évek kemény munkájával egy igazi - és az igazi alatt ne holmi…..
Dacika o_O 2009.02.10 12:28:28
@cianbh: Kedves cianbh,

hízelgéssel nálam sajnos nem mész semmire (csak ha nagyon jó csaj vagy, de akkor meg gyanús leszel). A kvízjátékra sajnos nem a pina a megfejtés. A pinát nem is nagy p-vel írják.

Ölel,

Dávid
Dacika o_O 2009.02.10 18:03:19
@feszes sellő: ÉÉÉÉS megvan a nyertesünk... viszont attól tartok nincs kocsija!
200SX projekt Az első tánc 2009.01.27 01:22:00
Mostmár tényleg megírom, hogy miket csináltunk meg a kisautón az elmúlt héten, és ennek mi lett az eredménye. Az élesebb eszűek már valószínűleg rájöttek, hogy ez egy óriási hazugság. Gyanús KELLETT legyen, hogy három nap alatt több hét vagy akár hónap történéseit írtam…..
Azt hiszem eleget nyavalyogtam az előző posztokban, lássuk mit fogunk tenni annak érdekében, hogy ez a fostaliga záros határidőn belül megszorongasson mondjuk egy M3 CSL-t!A kérdés nem annyira triviális mint elsőre látszik, ugyanis ez már filozófia. Rendelkezésünkre áll ugyebár…..
Átfutottam az eddigi bejegyzéseket és arra a megállapításra jutottam, hogy a kedves barátaim - akik valószínűleg puszta illedelmességből 200 oldalletöltést generáltak az első nap - valószínűleg a trágár szavakon kívül egy árva kukkot nem értenek az egészből.…..
Megvettem a gépet, karcolgattam vele hazafele. Szép hangja volt, ami az egyenes 60-as kályhacsőnek köszönhető, ami a kipufogót helyettesítette. Katalizátor nuku, kipufogódobok nuku, csak egy átmenő hangtompító a végén.Na, nézzük mit tud! Egyesben békén hagytam, nem örültem…..
200SX projekt Az elsőszülött 2009.01.21 01:26:00
Kinéztem az újságból, ha jól emlékszem 1,25 MFt volt. Ez volt a második amit megnéztem.Pistivel előtte meglátogattunk egyet, amit úgy rémlik nyolc vagy kilenc kilóra tartottak. Egy finom hölgy árulta az autót aki belemondta a telefonba, hogy nagyon szép állapotban van, a motor is…..
200SX projekt Háttértörténet 2009.01.21 00:07:00
Üdvözlöm a kedves látogatókat, barátokat, családot, márkatársakat, makktársakat, a valószínűleg véletlenül idetévedt csajokat, geek-eket, bárpultosokat, úszómestereket és pénztáros hölgyeket!Miután megpattintották az előző kocsimat a munkahelyem elől, úgy döntöttem,…..