Regisztráció Blogot indítok
Adatok
B-oldal

36 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
B-oldal Ákos, a zeneőrült 2014.08.04 13:24:35
Az Akvárium Klubban találkoztunk Ákossal, azzal a céllal, hogy megtudjuk, neki hogyan kapcsolódnak különböző zenékhez egyes emlékek, melyek azok a dalok, amelyekről beugrik egy-egy korszak, élmény, van-e olyan zene, amit évekig keresett azt követően, hogy először hallotta. Még júliusban írtunk…..
Azzal a képzavarral indul a lenti esemény beharangozója, hogy "augusztus 25-én felvontatjuk a Dunán Kelet-Magyarországot", ami tök értelmetlen, mert ahhoz eleve félbe kéne hajtani, és rántotthúst NEM hajtunk félbe. Van egy ilyen szabály. De kiderül, miről is van szó: három…..
B-oldal R33 tehetségkutató 2012.05.25 07:25:00
Lassan már teljesen átalakul, amit erről a kifejezésről, a tehetségkutatóról gondolunk. Klisé leírni is, mert talán egyértelmű, de a tévében zajló ilyen című műsorok valójában szórakoztató showműsorok, amelyekben szerepelnek tehetséges emberek, de a céljuk nem ezek…..
B-oldal 2011 a B-oldal szerint 2011.12.28 07:30:00
Interstellar Overdrive szerint 2011 ilyen volt:Bár nem akarok túl hosszú évértékelő beszédet mondani, pár jóságot mindenképpen ki szeretnék emelni 2011-ből, hiszen szerencsére érkezett rendesen impulzus az arcunkba:Occam első albumaa Realistic Crew visszatérő korongjaaz…..
B-oldal Fantasy filmek kliséi 2011.08.24 07:03:00
Nem vagyok egy nagy fantasy szakértő, de barátaim mágikus erejének és extra képességeinek köszönhetően összegyűjtöttük a kardozós, kalandozós, barangolós, varázslós fantasy filmkliséket.A LÉNYEK:Emberek, törpék, elfek, entek, orkok, faunok, goblinok, tündék, lidércek,…..
A TOP10 idióta deathcore bandanév EVÖR után szabadon úgy éreztük, egyszerűen MUSZÁJ összeszednünk egy másik kevésbé futtatott zenei stílus gyöngyszemeit. Mi is a post rock? Mivel szóbelin lesz ilyen tétel (jobbról a második), ezért ismételjük át a definíciók: "A…..
B-oldal Rakd meg neki 2011.05.07 12:18:00
Bár házi stúdiókon rendszeresen ámuldoztunk, az elektronikus műfaj szereplői a B-oldalon mégis rendre alulreprezentáltak. Pedig magunk is szép csendben építgetjük a hangszerparkot és miután a műfaj iránti elkötelezettségünket ebben éljük ki, becsúszik egy-egy DJ fellépés.…..
2010 lemezei Péter Bócsi szerint:Mindig is szerettem kedvencek-listákat böngészni, főleg, ha zenéről van szó, szerintem sokat elárul az emberről. Amikor én is nekifogtam, hogy összeszedjem a 2010-es favoritjaimat, meghökkenve eszméltem rá, hogy idén nem is hallgattam túl sok új…..
A legtöbb blogon és hírportálon november 29-én azonnal megjelent: a világ egyik legismertebb komikusa, a Csupasz Pisztoly-trilógia népszerű Frank Drebin hadnagya örökre elbúcsúzott tőlünk. Fort Lauderdale nem egy kellemetlen környék, és még decemberben is maximum hosszúujjú…..
B-oldal Fesztiválszezon echo 2010.11.19 10:00:00
Reggel még sötét, délután már sötét. Fázunk és sietünk be a munkahelyre, mert ott meleg van. Ez milyen már? A kiülős helyek bezártak, beülős helyeken cigifüst uralkodik. Több hónapja nincs a kezünkben műanyagpohár, nem láttunk már egy ideje fürdőruhás lányokat... De…..
Na, tegnap megint elődöntő (volt). Ma megint elődöntő (lesz). Nem igazán követjük a televíziós tehetségkutatót posztokkal, hiszen nincsenek rászorulva. De azért magunk módján hozzájárulnénk azok élvezeti értékéhez: Mi az, amit biztosan várhatsz egy tehetségkutatótól?…..
A B-oldal blog 2008. októberében indult, majd kb. 1 évre rá úgy döntöttünk, elindítjuk a B-oldal.tv-t. A B-oldal.tv nem kevesebbet vállalt, mint azt, hogy immár nemcsak írásban, hanem mozgóképben is felületet biztosít hazánk tehetséges, ám méltatlanul az underground világban…..
B-oldal Mit várunk 2010-től? 2010.01.01 07:36:00
Csak az az ember nem tud előre nézni, aki a B52-es farkában kezeli a gépágyút. Nekünk más a küldetésünk, nézzük végig, mit várunk 2010-től, a punci mellett: Interstellar Overdrive: A B-oldal 2010-ben is B-oldal maradjon. Legyen időm. Indítsunk B-oldal rádiót is, a…..
B-oldal 25 sportfilm klisé 2009.12.28 07:47:00
Írtunk pár ilyet korábban, most jöjjön újra a népszerű klisé rovat újabb remeke...25 sportfim klisé: Minden azzal kezdődik, hogy az edzőt kibasszák a jobb gimiből, nem kap esélyt, ezért a külvárosi gimiben vállal munkát, ahová csak rosszarcú és díler gyerekek járnak.…..
Ilyen sem volt még, hogy annyira pengék legyünk, hogy a hónap kezdésekor MÁR tudjunk programokat ajánlani. Pedig talán így van értelme, így szépen most magunkba néztünk és időben frissítettük a B-oldal eseménynaptárat. Kezdjük azzal, hogy már az október 1-4. időszak is…..
Közjegyző jelenlétében ezennel hivatalosan is lezárjuk a fesztiválszezont. Kétségtelen tény, ez az év legfájdalmasabb pillanata. A szeptemberi programajánlóval szépen megcsúsztunk, kicsit el vagyunk macskásodva. Kérlek, ezt tudjátok be annak, hogy igen nehezen dolgoztuk fel, hogy…..
Van még egy hónapunk a nyári programkavalkádban, mindenkit nyomatékosan kérek, hogy húzzuk meg az utolsó métereket. A B-oldal eseménynaptárat frissítettünk, bár jól látszik, hogy három nagyobb fesztivál emelhető ki a kisebb események mellett. Augusztus 10-16. Sziget Fesztivál…..
B-oldal Fesztiválklisék 2009.07.11 08:40:00
Mindannyian tudjuk, miről van szó. VOLT, Balaton Sound, EFOTT, Hegyalja, Sziget... foglaljuk össze, Vágó úr!Lánc, kés, balta, nuncsaku, bazooka lerakat a bejárati rendőr-security pavilonban, kiegészítve „ellenséges” (nem szponzor) fél sörökkel.A karszalag mindig a szőrre…..
Hivatalosan egy hónap eltelt a nyárból, de a B-oldal fesztiválmeterológia júliusra ígér katarzist. Erről nem nyitok vitát, ellenben ajánlom a B-oldal eseménynaptárat, melyben a júliusi programajánlókat találjátok. Ha esetleg akad még néhány olyan, amin ti is, mi is jól…..
B-oldal 15 táncfilm klisé 2009.06.04 11:00:00
A táncos filmek elején a főhős még nem tud táncolni, de közben megtanítják és persze hogy beleszeret az oktatóba. (A film elején még ki nem állhatják egymást, film végére érkezik a kemisztri.) A táncpartner nem ritkán egy, a próbahelyre bejáró ismeretlen…..
Lassan elkezdődik a fesztiválszezon - a sörömet műanyag pohárban kapom, hunyorgok a napban egy baseball-kalapban, rímeket keresek egy rap alapban... lesülünk órára, idétlenül rakosgatjuk a hosszúujjút napközben, számolgatjuk, mennyi fejfájás-csillapító maradt. Lányokhoz…..
Mizu, vidéki vagy, mi a körzetszámod? Táncolunk? Igen? Nem baj... ja hogy igent mondtál? Akiknek ismerősen csengenek ezek a (be nem) csajozós dumák, és akiknek nem: NÉZZÜK EGYÜTT MA ESTE A DISZKÓPATKÁNYOKAT! Kezdés: TV2 @ 20:55: Diszkópatkányok URL:…..
B-oldal Programajánló májusra 2009.05.01 07:36:00
Ha esetleg valaki a kiülős-sörözös, "szemlélődős" lazulások mellett még valami zenei élményre is éhes, a B-oldal szerkesztősége és online eseménynaptárja a következőket ajánlja. Rajzás! Május 1. Fish!, Óriás - Dürer nagyterem; Ennél jobban nem is indulhatna a…..
Dear olvasóz! Az van, hogy fél éve, 2008. október 4-én habzóból (értsd: hirtelen felindulásból) regisztráltunk egy blogot, gyorsan pakoltunk rá egy hangszórót, meg néhány kazetta kiválogatása után egy régi kék Maxellt, megjegyzem, nekem az egyik lassúzós válogatásom és azt…..
A Gödörben ellenőriztük: nincsenek még kipakolva a székek, ugyanakkor már nem kell sokat addig sem aludni, hogy az A38 tetőterasza megnyíljon. A zárt helyek, amik vagy úsznak, vagy nem, már a fesztiválszezon illatát küldik felénk (érzitek?), talán most már a lányok is a…..