Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gábor1102

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Inda gépház Indamail problémák 2011.06.08 13:34:00
Az Indamail egyik szerverével problémák akadtak, így előfordulhat, hogy egyes postafiókok nem vagy nagyon lassan érhetők el. A hiba kijavításán szakembereink már nagy erőkkel dolgoznak.Türelmeteket köszönjük,Inda csapat..
még nincs fent a tippvadászon az új lista, amíg nincs hivatalaos végeredmény a tippmix.hu-n Aktuális tippmix lista ITT elérhető. Jó tippelést, eredmény és új lista HÉTFÖN! Lebontva: jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás…..
Gábor1102 2009.03.12 11:58:27
@Kisbuko: Csak az Ajaxot meg a Zenitet fogom megrakni egy szelvényen valami nagyobb összeggel. A többi meccsre csak úgy beírtam a tippjeimet. Igen, a Galata esélyes lehet egy D-re, de én inkább H-ba raknám, ha raknám. Amúgy szerintem még a St-Etienne okozhat meglepetést a Bremen-nek.
költözés miatt az adatbázis sérült, mindenki 0-ról indul :/ Aktuális tippmix lista ITT elérhető. Jó tippelést, eredmény és új lista CSÜTÖRTÖKÖN! Lebontva: jégkorong kosárlabda…..
Aktuális tippmix lista ITT elérhető. Jó tippelést, eredmény és új lista CSÜTÖRTÖKÖN! Lebontva: jégkorong kosárlabda labdarúgás tenisz   A TIPPEKET kommentbe és TIPPVADÁSZ-ra is írjátok. Az előző tipposzlop eredménye ITT…..
Aktuális tippmix lista ITT elérhető. Jó tippelést eredmény és új lista CSÜTÖRTÖKÖN! Lebontva: jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás sakk tenisz A TIPPEKET kommentekbe írjátok. Az…..
Gábor1102 2009.02.25 15:21:40
A Sporting győzelem nélkül ejtené ki a Bayernt

Mélyponton a Bayern München, szárnyal a Sporting, Paolo Bento mégsem bízik csapata győzelmében. Ennek ellenére az edző továbbjutást remél a Bajnokok Ligájában.
Stat-attack: párhuzamok, érdekességek
A Sporting 14 próbálkozásból még sosem vert meg német ellenfelet az európai kupákban, a Bayern viszont 20-szor találkozott portugál ellenféllel, ezalatt 11 győzelmet aratott, és nyolc döntetlent ért el. Az egyetlen verség azonban fájdalmas, az 1986/87-es szezonban a Porto a BEK-döntőben győzte le a németeket.

A két csapat legutóbb 2006-ban találkozott egymással a csoportmeccsek során, akkor Bastian Schweinsteiger góljával 1-0-ra nyert a Bayern. A válogatott középpályást nem sokkal gólja után kiállították a mérkőzésen.
Anderson Polga, Miguel Veloso, Bruno Pereirinha, Joao Moutinho és Derlei hatból hat meccsen játszott a csoportkörben. A Bayern játékosai közül ugyanezt Michael Rensing, Tim Borowski, Bastian Schweinsteiger és Miroslav Klose mondhatja el magáról.
A BL-ben eddig a Sporting játékosai futottak legtöbbször lesre, összesen 28 alkalommal. A Bayennél két rekord is akad: a bajorok szenvedték el a legtöbb szabálytalanságot (121) és Ribéry jegyzi a legtöbb gólpasszt (5).

A Bayern egy Köln elleni váratlan vereséggel, (2-1), a Sporting a Benfica elleni 3-2-es győzelemmel hangolt a találkozóra. Utóbbi rangadón Liedson kétszer is eredményes volt. A brazil csatár a Barcelona elleni csoportmeccs óta a Sporting európai gólrekordere.
A Bayern az idei szezonban minden alkalommal szerzett legalább egy gólt hazai pályán.
Marco Caneira a Sportingnál sárga lapok miatt kihagyja a mérkőzést.

Sérültek: Rui Patrício, Miguel Veloso, Adrien Silva, Joao Moutinho, Helder Postiga illetve Luca Toni.

Vélemények

A Bayern kapusa, Michael Rensing szerint a gödörben lévő német együttes a mai találkozóból meríthet erőt:
"Nem tudjuk megváltoztatni a múltat, előre kell tekintenünk. Ez a meccs lehetőséget ad arra, hogy kimásszunk a gödörből. Egy jó eredmény Lisszabonban nem csak a legjobb nyolc előtt nyithatja meg előttünk az ajtót, de további energiát és magabiztosságot adhat a Bundesliga-mérkőzésekhez is"
Paolo Bento realista, szerinte csapatának csak akkor van esélye, ha élvezi a meccset:
"Számtalan okból kifolyólag a Bayern a meccs egyértelmű esélyese. Kiegyensúlyozott, jól szervezett csapat, ezért nekünk is rendeznünk kell a sorainkat, és elveznünk kell a játékot. A lényeg, hogy továbbjussunk. Ha ezt meg tudjuk tenni úgy, hogy egyik mérkőzést sem nyerjük meg, az is megfelel."
Gábor1102 2009.02.25 15:29:37
Chelsea-Juventus: Hatszáz gól vagy ötven vereség?

Négy évet töltött Caludio Ranieri a Chelsea kispadján, és négy év távollét után tér ismét vissza Londonba. Ha nyer, megtöri a Juventuson ülő angol átkot, ha veszít, hozzájárul a Chelsea 15 meccses hazai BL-veretlenségéhez.
Petr Cech, José Bosingwa, John Terry, John Mikel Obi és Nicolas Anelka is pályára lépett a Chelsea összes mérkőzésén az idei kiírásban. A Juventus a selejtezők miatt két meccsel többet játszott, a nyolc derbi minedgyikén csak Amauri szerepelt. A csoportküzdelmek során azonban Nedved és Del Piero is hat-hat meccsen szerepelt.
A Chelsea legutóbbi 15 hazai európai kupamérkőzésén maradt veretlen, és a csoportban mindhárom meccsét megnyerte a Stamford Bridge-en.
A Juventus ezzel szemben legutóbbi öt angliai látogatása során kikapott, és angol csapatok ellen 18 próbálkozásából csupán kétszer tudott nyerni
A Juventus mindössze hét rúgott góllal jutott tovább csoportjából, ennél három kieső csapat is többször talált be: A Famaguszta nyolc, az Aalborg kilenc, a Sahtar Donyeck 11 alkalommal vette be az ellenfelek hálóját.
Ranieri csapata azonban keveset is kapott, mindössze hármat. Ezt a statisztikát a Manchester Uniteddel karöltve vezetik a torinóiak.
Lampard eddig 12-szer találta el az ellenfelek kapuját, ennél többször senki sem próbálkozott gólszerzéssel.
A Juve ma megszerezheti 600. európai kupagólját, de ha a csapat kikap, 50. BEK/BL-vereségével akkor is jubilál.
Didier Drogbának nem vereségből, hanem európai szereplésből lehet ötven, amennyiben ma este pályára lép.
Guus Hiddink a hétvégén győzelemmel mutatkozott be a Kékek kispadján, amelyen 2000 és 2004 között a Juve jelenlegi trénere, Claudio Ranieri ült. Az Aston Villa elleni győztes gólt Nikolas Anelka szerezte, aki kilenc mérkőzés után tudott újra betalálni.
Del Piero utolsó hét bajnoki találatából hat pontrúgásból esett, a Zebrák kapitánya négy szabadrúgást és két tizenegyest értékesített. Kiváló rúgótechnikáját már a BL-ben is megmutatta a Real Madrid és Zenit ellen.

Sérültek: Michael Essien, Ricardo Carvalho, illetve Jonathan Zebina, Dario Knezevic, Cristiano Zanetti, Paolo De Ceglie.

Vélemények

Guus Hiddink ma este mutatkozik be a Stamford Bidge közönségének, és nyilatkozatában elődjéről, Ranieriről beszélt:
"Egy sztárokból álló klub könnyen kirakategyüttessé válhat, de ő nagyon fegyelmezetten tudja megszervezni a csapatait, ezért nehéz játszani ellenük."

Ranieri is készült Hiddinkből:

"Láttam az Aston Villa elleni mérkőzésüket, ahol rendkívül támadóan léptek fel, de mi felkészültünk erre. A Chelsea remek csapat, tiszteljük is őket, de nekünk is lesz beleszólásunk a mérkőzésbe."
Aktuális tippmix lista ITT elérhető. Jó tippelést eredmény és új lista HÉTFŐN! Lebontva: jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás tenisz vízilabda A TIPPEKET kommentekbe írjátok. Az előző…..
Gábor1102 2009.02.20 14:32:13
@Forzafior:
VfB Stuttgart - Hoffenheim
Szerintem ez H. A Hoffenheim nem olyan jó idegenben, Ibisevic nélkül meg főleg.
Napoli - Genoa
"A Napoli elveszítette otthoni varázsát, az előző három meccsen már csak két pontot tudott összegereblyézni. A 10. helyre csúsztak vissza Lavezziék! A Genoa ellen már nagyobb a sansz egy ikszre."
Leverkusen - Hamburg
Szerintem H. A Hamburg idegenben minden nagyobb csapat ellen kikapott, ráadásul hétközben volt egy UEFA kupa meccsük.
Gábor1102 2009.02.20 15:24:38
@Forzafior:
Én úgy érzem, hogy a Stuttgart nyerni fog.
"Helyette a VfB-nek adom, ami belátom, merésznek tűnik. De a Hoffenheim rosszul nyitotta az évet, és nem vagyok benne biztos, hogy ez csak egy múló “rosszullét”. Ibisevic kiválása meglőtte a “falusiakat”, de vele sem voltak túl meggyőzőek idegenben, minden élgárdától kikaptak. A Stuttgart viszont eredményes a Mercedes Stadionban, és annak ellenére, hogy egy szentpétervári túra is be lesz iktatva hétközben, mégis fix 1-re veszem"
Bologna-Inter meccsben most szerintem is benne van egy X az Inter BL szereplése miatt. Bár ki tudja. A Bologna otthon nagyon gyenge.
A Hull szintén gyenge otthon, de a Tottenham is UEFA-ban játszott tegnap. Szerintem ez inkább X lesz.
Aktuális tippmix lista ITT elérhető. Jó tippelést eredmény és új lista csütörtökön!Lebontva: jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás tenisz A TIPPEKET kommentekbe írjátok.Az előző tipposzlop eredménye ITT elérhető...
Gábor1102 2009.01.20 22:25:40
@Zojita: ezzel nem vagy egyedül