Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eryk

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nincs nála háromszázezer forintnál drágább autó. Ennyiért viszont Ticót, Corsát vagy akár Volvót is kapsz. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Eryk 2014.02.14 09:57:01
@novothauto: Ott a pont. Na az nagyon kemény hely. Tavaly este szürkületben volt arra munkánk. Az utcában csak lassan és szigorúan nem megállva mentünk keresztül. Egyfojtában járt a fejünk, ki hol merre.
Praktikus infó, azoknak a síelőknek, akik azt hitték, megúszhatják a téli gumit, amikor síelni mennek. A hasonlóan gondolkodók kedvéért ugyanis pár európai ország egyszerűen kötelezővé tette a téli abroncsok használatát, véletlenül azok, ahol a legnépszerűbb sítelepek…..
Belsőség Egyliteres benzintemető 2012.10.01 16:55:57
Sokan tartják, hogy az elsőre mindig emlékezni fogunk. Én tizennyolc voltam, amikor megtörtént: gyorsan beleszerettem a gyönyörű feketébe, olyannyira, hogy túlságosan el is kapkodtam a dolgot. Az idő persze megszépíti az emlékeket, de az együtt eltöltött két év alatt rengeteg…..
Azt hittem, az autóipar nem tartogat több meglepetést, de most leesett az állam. Őszintén szólva azt az időt akartam elütni, amit TéZé Need-for-Speed-ezéssel töltött, tehát ráértem, rendesen. A 9-es pavilonban volt néhány motor, meg pár öreg autó: pár mentő a Német…..
1993-at írtunk, 23 éves voltam. Dolgoztam már ekkor pár éve. Egy örökségből és félretett pénzemből sikerült vennem egy Suzuki Swift 1.3 GC típusú autót. Azért döntöttem emellett mert mindenki dicsérte, olcsó volt, fürge modern. 880.000 Ft-ot fizettem érte. Fess fiatalember…..
Egy hibrid száz bajt csinál. Talán a szerkesztőség történelmének eddigi legkomolyabb, vérre menő vitáját indította el a Honda Insight. Lassan két hete már, hogy nálunk járt, de még ma is egy harmincperces vitát hallgatott végig az egész harmadik emelet. Bende kontra Papp, Papp…..
Belsőség Swiftes konzekvenciák 2009.06.29 17:55:00
Robertó és a Swift. A Swift és Robertó. Lassacskán visszatér minden a régi kerékvágásba, ülepszik az Autót Robertónak - mozgalom tömege által felvert por, lassan érlelődnek az első benyomások, születnek a tapasztalatok. Megkértem, írjon egy pár sort arról, milyen swiftesnek…..
Belsőség Koreai nepperűzők 2009.05.18 16:44:00
Azt mondják, németül nem lehet igazán jól káromkodni. Tény, hogy a magyar nyelv lenyűgözően változatos kifejezéstárával nem vehetik fel a versenyt, van azonban néhány nagyon praktikus szavuk, melyek egészen összetett dolgokat sűrítenek néhány karakterbe. (Persze igaz ez…..
Eryk 2009.05.18 22:41:59
@Hrzrasn: A putricigányozást kikérem magamnak. Pláne úgy, hogy "nem őriztünk egütt libát sohasem". Viszont fent tartom a véleményemet, hogy cipőt letörőlni beszállás előtt és kaját kiborítani az autóban igenis lehet. Utóbbi csak véletlen esetekben persze. Sohasem szóltam rá egyik gyerekemre se ezért. Ez egy "gép" semmi más. Majd ki lessz takarítva. Az meg hogy mennyi lesz a használt értéke, az csakis az eladón múlik.(ki a kutyát érdekli)
Eryk 2009.05.18 23:16:35
@Leadfoot: Ne haragudj, nem érted miről beszéltem. Máshogy gondolkozunk. Tiszteletben tartom a Te és Hrzasn véleményét is. Nem akarom továbbmagyarázni a dolgot. Nem járok kecsapos cuccban. Sőt! Próbáltam arra rávilágítani, hogy sokkal, de sokkal nagyobb problémák vannak ezeknél. Ezek a dolgok kicsinyes piti ügyek annál, mint amilyenek körülvesznek bennünket mindennap. Sajnos én már megtapasztaltam. Kemény dolog.
A képeken látható Hyundai Tucson vezetője nem szerencsés – mondhatnánk. Ám az igazság az, hogy a magyar autófinanszírozás rendszere olyan, hogy finoman szólva nehéz belőle jól kiszállni, ha történik valami az autóval. A szituáció ismert: a kocsi értéke, a kár…..
kár-park Drága tolatás 2009.04.10 15:31:00
Ha az ember siet és kapkod, könnyen megesik a baj: az Audi Q7 vezetője egy ajtócsukásnyi időt szeretett volna megspórolni a tolatásnál. Most pár napig szervizben pihen az autó. Pedig becsukott ajtóval tolatni még könnyebb is: ott a tükör, amiben látja az ember az esetleges…..
Belsőség Kia Soul – kéne 2009.03.11 16:00:00
Észrevettem, hogy a családi Forester műszakija lejár, ezért azonnali telefonálásba kezdtem, ki csinálja meg egy nap alatt az amúgy remek állapotú autó műszakiját és zöldkártyáját. Lett is hamar vállalkozó, semmi trükk, elviszi, kész lesz. Oké, de mivel megyek haza és másnap…..