Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KitsiOSullivan

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A klasszikus zenében a zeneszerző neve a védjegy, még akkor is, amikor az előadónak és az előadást összehozó hangmesternek több munkája van a koncertben, mint amennyi idő alatt a szerző anno összehozta a művet. Na jó, ez így talán túlzás, de az tény, hogy bár vannak híres hangmesterek, legtöbbjük…..
Sziasztok!Aki hasonlóképp szenved a szakdogájával (szakdogáival), mint én, az dobjon egy kommentet! Vigasztaljuk meg egymást!:) Amúgy én most szünetet tartok egy BL-meccs erejéig. A mai meccseken nem sok gól esett eddig, kicsit uncsik. De azért jobb, mint a szakdoga.Na xal:…..
Csikasz-sarock Hammerfall 2009.01.24 00:00:00
Csak gondoltam, elmondom, hogy épp a Templers of Steelt hallgatom a Hammerfalltól, és hogy ez mennyire jó:)Még be kell fejeznem egy cikket, amit nem sokára kiteszek ide, m kiderült, hogy vki fókuszt ír ebből az anyagból, így hiába szeltem át szerdán a fél várost azért h hajnali…..
Csikasz-sarock Boldog Újévet! 2009.01.03 14:57:00
Hát így utúlag is BÚÉK mindenkibe meg boldog Karácsonyt, Ádámoknak, Éváknak boldog névnapot, és mindenféle egyéb boldog dolgot mindenkinek! :)Amúgy meg történelmi pillanathoz érkeztünk, mert elküldtem mélben a kommos szakdogavázlatomat a konzulensemnek, aki szerintem már meg…..