Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rich®

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ladybug blogja Csóóóóóókolom! 2009.10.21 17:49:00
Nah jah, újra itt... napra pontosan három hónappal azután, hogy szerelembe estem a legvadabb, és egyszerre legszelídebb oroszlánnal.Joggal mondhatja mindenki, hogy igen, mert a szerelem az mindig ilyen, mindig kiragadja az addig megszokott életéből a tudatlan leányzót, aztán pedig jön…..
Rich® 2010.10.30 11:08:30
Ladybug blogja What is love? 2009.07.21 12:19:08
"Voltál már szerelmes?"A fenti kérdést már többször intézték felém, és igazán hiteles választ sosem tudtam adni. Talán mert a szerelem fogalmával sem voltam sosem tisztában, így  amit egy-egy kapcsolatban éreztem sem tudtam meghatározni. Egy hónapja azonban…..
Rich® 2009.07.25 14:52:50
Az az igazság, h könnyeket csaltál a szemembe. De vegyesek a dologgal kapcsolatos érzéseim. Bár a kérdés költői, a blog sem rólam szól, de be kell valljam, azok alapján, amit leírtál (meg egyébként is): igen! Voltam már szerelmes. Tudom, miről beszélsz, ismerem az érzést. Ennek fényében jelentek meg szememben az öröm könnyei: örülök, h részese vagy ennek az életérzésnek! :) Tudom, mennyire vágytál rá, mennyire szeretted volna, mi mindent megtettél volna érte, s most úgy tűnik, megérte várni, megérte tűzön, vízen át hinned abban, h egyszer Te is lehetsz boldog! Olyan igazán boldog :) Szívből örülök a sikerednek, kívánom, h légy boldog hosszú-hosszú időn keresztül, ha csak teheted, akkor örökkön örökké :)
Ismersz, nem is én lennék, ha nem lennék egy kicsit negatív :p Mivel van egy kicsi „élet” tapasztalatom, hagy mondjak el még néhány gondolatot :) Ha minden jól megy, akkor most egy új fejezet nyílik az életedben. (Lehet, kicsit előre szaladtam az időben :D) Ennek a résznek szokott az a velejárója lenni, h ilyenkor mindennel és mindenkivel szemben az új kapcsolatod kerül előtérbe. A barátok szép lassan hanyagolva lesznek, látszólag már nem olyan fontosak, pillanatnyilag úgy tűnik, van helyettük egy valaki – de talán nincs is ezzel baj, ez így szokott lenni, ez az élet. Viszont vannak, akik ezt kevésbé viselik jól, akik zokon veszik, akik szép lassan eltávolodnak. Viszont vannak, akik ezt megértik, s történjen bármi, ők úgy gondolják, a barátság az barátság, kitartanak, hisznek a közösen eltöltött idők emlékében. Ismerlek, tudom mennyire érzékeny a lelked, s bár pénzt, boldogságot, csillagokat s egyéb nagy dolgokat ígérni nem tudok, de azt igen, h elfelejteni sosem foglak, az együtt eltöltött idő örök emlék marad, és ha baj van, melletted leszek, s ott támogatlak, ahol tudlak. Ha mással nem, akkor hallgatással, s néhány lelkesítő baráti szóval!
Légy boldog Huncutlány :)
Boldog-szép életet mindenkinek ;)
Ladybug blogja Summary 2009.03.31 11:28:31
Itt az ideje a tavaszi leltárnak az elmúlt napok történéseiről, kicsit megállni, és megnézni merre tovább.Itt a mérleg:visszatérő ÁLOM: 1 darabedelényi hétvége: 1 darabhisztis tesó: 1 darabkínai "jómunkásember": 2 főesély a kirugásra: 75%kitartó barát: 2…..
Ladybug blogja Betegség... 2009.02.12 20:40:29
És nemcsak a veleszületett agybaj, hanem kivételesen a fránya influenza. Azt hittem egyedül vagyok azzal a nagyon rossz érzéssel, amikor éjszaka kb 3 órát aludtam, lázzal keltem, fájt mindenem, és rengeteg köhögéstől már izomlázam van. De nem, és ez már a háziorvos első…..
Ladybug blogja ...the rain falls 2009.02.07 13:13:00
Egy telefonhívással kezdődött... felveszed, csak a zajt hallod, és három szó jut el hozzád: Inside...az utolsó. Nem kell sokat gondolkodnod, készülsz, és 10 perc múlva már indulsz is. A rövid úton sokminden eszedbe jut, hogy mit is adott ez a hely az elmúlt két évben.…..
Ladybug blogja József Attila 2009.01.27 21:16:18
"Hegyes fogakkal mard az ajkam, Nagy, nyíló rózsát csókolj rajtam, Szörnyű gyönyört a nagy vágyaknak. Harapj, harapj, vagy én haraplak. Ha nem gyötörsz, én meggyötörlek, Csak szép játék vagy, összetörlek, Fényét veszem nagy, szép szemednek. - Ó nem tudom. Nagyon…..
Rich® 2009.01.29 08:01:14
És a szindarab véget ér... bár inkább csak egy jelenet volt. A két szereplő rövid pályafutása, ami tulajdonképpen el sem kezdett felfelé ívelni, csak úgy érezték, megmutathatják magukat ebben a szerepkörben is. De van amikor elmarad a tapsvihar, annak ellenére, hogy hibát nem…..