Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szofia

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A virusvideókban az a fantasztikus, hogy az ember sosem tudja előre megmondani, mi válik majd mémmé és mi nem. Ez a zseniálisan értelmetlen rajongói vírusvideó tökéletes példája ennek. A filmben egy srác azt mutatja be nekünk, hogy rakhatunk tüzet abban a nem feltétlenül…..
Amióta 13 évvel ezelőtt piacra dobták a Sötét zsaruk című sikerfilmet, a híres Men in Black (a továbbiakban: MiB) számos földlakóban azt a képzetet keltik, hogy mindössze egyfajta intergalaktikus (és paranormális) bevándorlási hivatal alkalmazottairól van szó, akik árgus…..
Szofia 2010.09.02 19:31:16
Sziasztok. Nagyon tetszett a poszt. Azert ragadtam tollat, mert bar regebbi az iras, de a kommentek kozott lattam egy beirast – mely szerint az “idegenek” biztos nem humanoidok – ezt csak mi kepzeljuk.
Gondolataim: nalunk vajon miert lett a humanoid faj a “legfejlettebb” miert nem patkanyoid vagy delfinoid? Miert van a bibliaban is, hogy Isten (az idegenek) a sajat kepukre teremtettek minket? Mi van ha az egesz bolygo egy nagy galaktikus kiserlet? Egy elo labor?
Lehet, hogy egy vagy tobb nagyon fejlett faj fefedezte ezt a bolygot – nagyon regen (a mi fogalmaink szerint) es elkezdett rajta kiserletezni (biologiai/szociologiai kiserletek). Lehet hogy mar a dinok kipusztulasat is ok ideztek elo – kesobb pedig egy genmodositott, vagy hibrid faj lett a hianyzo lancszem az ember megteremteseben. Tegyuk fel, hogy olyan hullamhosszon leteznek, amit mi nem fogunk fel – normalisan (ahogy a feny minden tartomanyat sem latjuk) de ha akarnak, megjelennek. Esetleg az ilyen jelenesekbol alakultak ki a vallasok + magyarazat lehet az “ancient astronaut” jelensegre. Kontrollalt kiserleteket vegezhetnek rajtunk – betegsegek/gyogyulasok, jarvanyok / tarsadalmi konfliktusok szimulalasa, stb. Lehet, hogy vannak beepitett embereik (vagy hibridek), vagy egesz nepcsoportok. Itt johetnek be a zsidok, mint sajat maguk altal deklaralt kivalasztott faj (persze nem mindenki, de egy elit reteg). Es itt kapcsolodhat az elozo posthoz, mint illuminatusok (rengeteg zsido szal) ok manipulalnak esemenyeket a kiserletekhez + probaljak nevetsegesse tenni az egesz ufo kerdest. Az illuminatus konteonal szinten santit a postokban, hogy sokak szerint egy ilyen osszeeskuves nem letezhet, mert tobb emberolton keresztul nem lehetne vegigvinni. Valojaban minden csalad erdeke, hogy gazdagsagat orokitse utodaira, segitse oket - uralkodo dinasztiak evszazadokon keresztul mentettek at a hatalmat es a vagyont. Ebben az osszeeskuvesben nemcsak az erdek es penz tartja oket ossze - de ki hinne valakinek, aki elkezdene ufokrol hadovalni? A maffias pelda azert nem jo, mert ott csak egy par ember igazan gazdag - akik kiugranak nem a nagyok kozul vannak. Egy ilyen illuminatus tarsasagba viszont nincsenek kishalak. Akik vegrehajtjak a feladatot, nincsenek beszervezve. Kovetkezo konteo(halmaz): lehet, hogy megis vannak csoportok/orszagok, akik tudnak errol, es szeretnenek ellene tenni. Elso korben lathatova kell tenni ezeket az idegeneket. Tesla kiserletei is mar erre (is) iranyulhattak, vagy veletlenul fedezett fel valamit, amibol idovel az amik eljutottak a philadelphia kiserletig, majd rogton utana meg is tortenik Roswell. Valamit befolyasolni kell az eroben, hogy azokat meglassuk, ettol akar baleseteik is eloidezhetok. Ezt tovabbfejlesztik: HAARP. Remelem semit nem hagytam ki – szoval ide vezet, hogy elvezettel olvasom az osszes posztot :-) udv
Egy hazugság megkerüli a világot, mire az igazság felhúzza a bakancsát. (Mark Twain) Mi újság a nagyvilágban? Képzeljünk el egy embert, aki azt állítja, hogy 20 napig nem vett levegőt, és ennek bizonyítására tanúk előtt 20 percig visszatartaná a lélegzetét. Vagy egy orvost, amint bejelenti,…..
Szofia 2010.06.02 11:14:28
@greycup: bocsika, dolgozgattam. függetlenbe nem lennék biztos, talán nem csak indiaiakból álló, "minden" orvosi területre kiterjedő team, esetleg több kísérlet különböző helyeken. A fontos nem a dokumentálás, hanem a megértés számomra. Ahogy felfedték, hogy a többi ál-jógi csalt, ezt is fedjék fel vagy értsék meg és fogadják el. Ha nem engedik másoknak is megvizsgálni (ezt komoly orvos-csoportra értem, nem egy szkeptikus-blog írójára), akkor nem védem őket. De csak azért elutasítani, mert hihetetlennek hangzik. Ennél több nyitottság kellene :-)
A csoda könnyebb: minden olyan esemény, amit észlelünk, de megmagyarázni nem tudunk (nemcsak az én kis eszemmel, hanem) a mai ismereteink szerint. Mert van ilyen. Halálos betegek gyógyulnak fel nap mint nap bár nincs gyógymód. Beszélj orvosokkal, ha nekem nem hiszel :-)
Szofia 2010.06.02 11:34:45
@akkor most mi van?: Na ha én vagyok a hülye, akkor világosíts fel, ha meg arról lenne szó, hogy nem olvasod el, amit írok, akkor ne kekeckedj. A cikkben (linkelj, ha tudsz mást) nincs szó róla, hogy orvos akart volna bejutni, csak egy indiai szkeptikus blog írója. Ha most e blog írója szeretne bejutni egy ellenőrzött klinikai kísérletre akár Magyarországon sem biztos, hogy bejutna :-) Itt a cikkben nem fogadják el az indiaiak kísérletét. Én csak azt mondom, hogy amíg nem bizonyosodik be a csalás, addig nem a totál elvetés a jó hozzáállás, hanem pölö egy másik "független" kísérlet (nem egy szkeptikus-blog írójáé). De mivel sajonos nagyon sok esetben könnyebb rákiabálni, hogy ez lehetetlen, meg nincs is Amba-Durga istennő, ezért inkább nem is foglalkoznak vele - jelen esetben kiröhögik és bagetellizálják. Az orvostudomány, a testünk megismerése ér annyit, hogy nyitottabbak legyünk.
Szofia 2010.06.02 12:33:56
@akkor most mi van?: Felteszem, hogy az öreg csalt. De nem azért, mert akadt már csaló jógi és nem azért mert egy szkeptikus-blog írót nem engedtek be a kísérletre. Ha tényleg más is tudományosan szeretné vizsgálni ezt (de érdekes módon a tudományos világ meg sem jelent - ennyire lenézik az indiaiakat, vagy félnek, hogy mégis igaz?) és ezt nem engedik, meg nem adnak ki részleteket, akkor semmi gáz. Bulvárhír, két hét múlva a kutya sem emlékszik rá, kár volt rá a tinta (áram). Ha viszont azért legyintenek rá, mert az öreg "hisz" és egyébként is ez lehetetlen, akkor sajnálom a fene nagy tudományunkat.
Tegnap hazafelé bementem a  közértbe a sarkon, venni ezt-azt vacsorára meg a hétvégére. Péntek délután sok erre a bevásárló nyugdíjas, akik teszetoszaságukkal néha engem is bosszantanak. De amit néhány magáról megfeledkezett suhanc csinált velük attól leszabályzott az…..
Meghalt egy három hónapos csecsemő, mert a szülei a gondozása helyett inkább minden éjjel 12 órán keresztül játszottak. Valószínűleg senkit sem lep meg, hogy mindez Dél-Koreában történt. A személyi jogok védelme miatt csak Kimként emlegetett házaspár még 2008-ban ismerkedett…..
A konteóblog (hasonlóan a magára valamit is adó versenytársaihoz) az ismeretterjesztés és az egészséges paranoia kialakításának nemes célkitűzésein túl a közfeladatok ellátásának nehéz terheit is részben magára vállalja. Mai (kicsit rendhagyó, rövid és soron kívüli)…..
Magyarország az apatikus, kiégett emberek földje. Gábor ezt jól megszívta. A Naiv Ügyfél tortúrája azzzal kezdődött, hogy igazoltatták, és a rendőrök szerint hamis volt a jogosítványa, mert az adott sorszámhoz az informatikai rendszer szerint egy másik ember nevén 10 éve…..
Szofia 2010.01.19 12:50:40
@Ferlategla: Nem, azért annyira nem parázok, meg már voltam is otthon persze. Csak itt nem veszik olyan komolyan ezeket a papírokat, de tényleg. Sokaknak nincs is személyije, mert a jogsi is elég, a lakcímigazolás meg egy olyan A4-es papíron van, amit bármikor nyomtatok én is otthon. Ha lejár egy iratom, akkor szabi és haza, mert nincs nagykövetség. Félek, hogy a választás környékén fokozottabb lesz a rendőri jelenlét, és nem szeretném a kevés otthontöltött időm rendőrségi ügyintézéssel tölteni :-) És köszi a biztatást.
A Ladies' Night egy csajos film premiere köré szervezett, nőknek szóló programot takar, ezen vett részt a napokban JuHar is. Szeptember 30-án egy szerelmes filmre csábította a nézőket a MOM Park Palace Cinema, mindenféle termékbemutatóval, táncműsorral és ajándékcsomaggal. Azonban…..
Andie jelentése szerint az egyedül a Vodafone-nál tapasztalható, új előfizetéses telefonnál bekért kaució még mindig létezik. Ha valaki segítene megfejteni ezt a jelenséget, mert a Homár nem egészen érti. Mármint hogy tényleg pofára kérik véletlenszerűen, meg tényleg ennyire…..
Már épp kérdezni akarta a Homár a tegnapi parkolási mítinggel kapcsolatban, de szerencsére a vicces nyilatkozatairól ismert parkolási szabadságharcos EMPAMO hamarabb és rutinosabban összegezte kétségeit a tervezett módosításokkal kapcsolatban: Tisztelt Hagyó Úr! Autósbarát…..
Az alábbi sztoriban egyedül az a meglepő, hogy olvasónk, geller, miért vásárolt volna még azután is az ismert budapesti olcsóruha-üzletben, hogy a biztonsági őr effektíve lekurvázta, majd leütést helyezett kilátásba. Kemény az élet, kemények a magyar vásárlónők, de a…..
w Ingyenebéd, ingyensör 2007.04.25 05:00:00
A nap hőse K. Károly állampolgár, sőt Állampolgár, Citoyen. Ő az, aki beadta a népszavazási kezdeményezést, miszerint legyen ingyért a sör. Mert ugye zajlik itt egy folytatásos bohóctréfa népszavazás ügyében, csak hálistennek nincs mindig szó róla. Tegnap döntött az…..
w A szóvivő és az osztálytudat 2007.03.13 05:00:00
Ebbe csúnyán beleszaladt Demcsák Zsuzsa. Szép találat, jó sztori, kajálják. Ahogy az elkényeztetett médiapicsa a kasztjának megfelelő bölcsödét keres, és ahogy jól szituált anyukákkal tologatja a háromkerekű babakocsit a Szent István-parkban. Monnyonle. Méghogy baloldal.…..