Regisztráció Blogot indítok
Adatok
navngo

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Vackor néni busza 2007.06.13 06:00:00
Szaftos hörögnivaló készülődik, máris ünnepelhet a hörgipar. Be lesz itt zárva több száz iskola. Megö-hö-lik a falut, húgybasüppesztik, véknyába tipornak a falunak ezek, mert gyűlölik a puszták népét, mert ezek azok. Pedig igen, be kell zárni, mégpedig sürgősen. Viszont…..
w Foglalod a kurvanyádat 2007.06.11 06:00:00
Aggaszt már régóta egy dolog, vagyis egy fogalom, pontosabban egy imaginárius fogalom. A nemzeti oldal. Meg minden egyéb megnyilvánulás, amikor a nemzeti kifejezés alatt olyasmi értetik, amiben én nem vagyok benne. Ugyanis egy pillanatig sem éreztem magam soha kevésbé magyarnak, mint az…..
navngo 2007.06.11 14:55:21
A múltkor megtudtuk, hogy pisit inni nagyon egészséges, ma arról értesültünk, hogy a színlelt orgazmus a legegészségesebb. De megnyugodhatunk, van olyan, hogy a bulvárlapok nem színtiszta idiotizmusból, hanem viccből írnak össze-vissza teljes ökörségeket. Legalábbis én inkább…..
w Szimbólum úr 2007.05.11 05:00:00
Ez kissé megkésett, de bőven elfér ott, ahova esik. Nem hírlap ez itt, hanem Micimackó Gondolkodó Sarkocskája.Orbán Viktor egyszer, valami konzultációban ilyet szólt, hogy kéne építeni egy Budapesti Szimbólumot. Ennél nem volt sokkal konkrétabb, de jelezte, hogy olyasmire gondol,…..
Nehogy már csak a Blikket lehessen olvasni a metróállomások falán, miközben a szerelvényre várunk. Végre a nemzeti érzelműeknek sem kell a Busz magazinnal vagy az otthonról hozott Wass Alberrtel elütni az unalmas perceket. A vágányok mellett vigyázzanak, feltűntek ugyanis a Magyar…..
A nap legkattintékonyabb cikkcímének járó, hevesen kattintó Page Impressiont ábrázoló, arany porral lefújt, fröccsöntött kisplasztikát ezennel a Nana magazinnak nyújtanánk át. Nem értettük, hogy mégis miért olvassák annyian a sztárok fogyókúrájáról szóló írást, de…..
A Magyar Nemzet már megint megmondja, mit kell gondolnunk a magyar médiáról. Hát persze, ha jól nevelt konzervatív polgárok vagyunk, rögtön annak kell beugrania, hogy itt aztán baloldali médiafölény van, Orbán Viktor helyett ráadásul nem csak Gyurcsányt nyomatják a tévék, de ott…..
w Az ügynök halála 2007.03.22 11:30:00
Jó reggelt kívánok. Reggeli, kávé megvolt? Csak mert lehet, hogy még viszontlátod. Azt sejthettük mindig, hogy némely kollégák bensőséges viszonyt ápolnak a nekik kedves politikusokkal. Bevonódnak. Nehogy aztán felszisszenjenek. Amit most látni fogunk, az azonban minden eddiginél…..
A Magyar Nemzet megijedt. Sőt ideges lett. Merthogy az m2 este kilenc után* a pornóról mert beszélni. Nem, nem mutatták, ahogy egy szilikonozott szőkét jól megrak három kigyúrt férfi, csak beszéltek róla. (Mondjuk Réz András is megszólalt, úgyhogy némileg érthető a…..