Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alexander Hamilton

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fű zöld, az Index 2, ahogy most olvasom a Twitteren és a Facebookon - mert ma reggel új Index.hu-ra ébredtünk. Illetve igazából nem is újra, hanem valami másra. Nem új, mert a cikkekben, szerkezetben, és lényegében a címlapban nem történt változás, és belül is maradt minden a…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Írtam már róla, hogy figyelgetem a spam-eket is, ki mit akar eladni. Amióta szabad céges címre emailt küldeni, azóta ez a tevékenység ráadásul olyan, hogy legálisan ajánlható is - ha van értelme. Értelmet pedig sokszor a kreatív megoldás adhat, és amit most kaptam, az nagyon ez a…..
Alexander Hamilton 2012.08.14 15:58:30
Onlinemarketing blog Webol-dalom 2011.08.29 23:30:45
Weblapos: És mi legyen a weboldalon?Megrendelő: Itt van minden ezen a szórólapon, az kell az internetre is!Weblapos:  Öö. És esetleg van valami különleges design kérés?Megrendelő: ?Weblapos: Hogy nézzen ki...Megrendelő: Ja? Mondtam. Mint a…..
Sok szabály van a marketingben, de van egy, amit én kiemelten fontosnak gondolok, ez pedig a következő:Soha ne magadból indulj ki!Nem te vagy a vevőd, nem te vagy a megrendelőd. Azok az emberek, akik a pénzt hozzák neked, nem olyanok, mint te. Lehet, nagyon nem olyanok, lehet kicsit…..
Alexander Hamilton 2011.08.23 14:30:40
@Shadwell: Ez tényleg nagyon durva.
Új alkalmazás jelent meg az App Store-ban, amit szerintem mindenképp érdemes lesz letöltenetek. Egyrészt meg ingyenes és alig foglal helyet, szóval miért ne.De vannak azért olyan érvek is, amik meggyőzik a digitális szemétdombok legfőbb ellenségeit arról, hogy az ELMŰ appot…..
Nem vagyunk egy hatalmas cég, ráadásul nem is egy irodában dolgozunk (a "home office" sok előnnyel jár), így aztán a munka megszervezése talán kicsit több odafigyelést igényel. Amikor a MiniCRM-et jegyző Barazsy Ákos először megkeresett a rendszerükkel, ez volt a…..
Onlinemarketing blog Facebookiáda 2011.03.25 23:40:26
Van néhány cég, akinek kezeljük a Facebook oldalát. Az elmúlt bő egy évben összegyűlt némi tapasztalat, ráadásként van szerencsém ismerni más cégeknél is a közösségi médiával foglalkozó embereket. Így aztán egyre több és több tapasztalat gyűlik össze arról, mit…..
Alexander Hamilton 2011.03.28 14:48:03
@$Norbert$: Vélhetően meg fogja mindenkivel osztani az ügyfeleik névsorát...
Ma - a tervek szerint 40 órás időkeretben, folyamatos televíziós közvetítés mellett – a parlamentben kezdetét veszi az új alkotmány vitája. Az alkotmányozásról már több alkalommal írtam, jelezve, hogy nem elsősorban a formálódó szöveg, amely – kisebb…..
Alexander Hamilton 2011.03.21 07:46:56
@tesz-vesz: Ezeréves Alkotmány nincs.
Immár 10 hónapja az SZDSZ nélkül tengetjük napjainkat, érdemes számba venni azokat a pontokat, miért is jó ez nekünk, és miért nem sajnáljuk egyáltalán, hogy a történelem egy olyan helyére kerültek, ami igazán méltó hozzájuk. 1., A rendszerváltás elárulása. A 80-as évek…..
Egy webáruház általános és széles kínálattal jelent meg a piacon. Ez önmagában nem jelent semmi extrát, vannak ilyenek. Ráadásul ebben a webáruházban sok, viszonylag olcsó (1000,- Ft alatti) termék kapható. Olyan termékek, amikből jellemzően egy darab is elég. Ugyanakkor…..
Alexander Hamilton 2011.02.25 20:47:24
@Netkreativ: Ejha, tőled sem rendelnék semmit ilyen helyesírással :(
A most induló ETARGET kérdések sorozatra máris kaptunk pár érdeklődő e-mailt. A kérdéseket továbbra is várjuk a blog@onlinemarketing.hu címre!E heti kérdés:Q: Több hirdetést is futtatok, de azt szeretném, hogy azok eltérő időzítéssel jelenjenek meg. Hogyan lehet ezt…..
Alexander Hamilton 2011.02.22 10:11:30
@Konrad: Köszönöm, a kommentem teszt volt.

Üdv
Alexander Hamilton 2011.02.22 19:01:31
@mark.hu: Kedves Gyengeelméjű Márk, te látsz esetleg feléd irányuló megszólítást? Segítek: nem.
Ami miatt billentyűzetet (jelenleg inkább netbook-ot) akartam ragadni, annak köszönhető, hogy előző év novemberében kirúgtak a munkahelyemről, azóta próbálok visszailleszkedni a társadalomba...néha úgy érzem, hogy annyi esélyem van, mint a börtönből szabadul volt…..
Tisztelt blog!   Ami a hálapénzt illeti, elég érdekes dolgokkal lehet szembesülni. Pár hete volt a kislányom mandulaműtéte, kivették mindkettőt, mert állandóan begyulladtak és a háziorvosunk arra ösztökélt, lépjünk ezügyben. Megkaptuk a műtét időpontját végre, de…..
Egy szakember szerint Budapest egyik legizgalmasabb projektje áldozatul esett a gányolásnak.Többször írtam már a CET-ről, ami szerintem most az egyik legizgalmasabb budapesti projekt: merész, eredeti, mégis esztétikus, tetszik a funkciója, az a szerep, amit betölthet a IX. kerületben…..
Írtam egy rövid összefoglalót a legnagyobb különbségekről a magyar és a svéd rendszer között. Egész biztosan egy csomó minden kimaradt. Nincs olyan, hogy ez a jobb, vagy az a jobb, ezek helyett következzen a lista. Mindenki döntse el maga, érdemes-e, megéri-e a váltás. Nekem…..
Legutóbb azzal a kérdéssel foglalkoztunk, kell-e antivírus Macre. Összeszedtük az összes érvet és ellenérvet, a végkövetkeztetést pedig levontuk: a támadási veszély ma inkább csak elméleti, de a biztonságtechnikai szakemberek egyetértenek abban, hogy ha a Mac piaci részesedése…..
Kiss Norbert a KEH Társadalmi Kapcsolatok Hivatalának vezetője. Az esztergomi ferences gimnáziumban végzett, harmincas éveiben jár. Kamaszkorában kosárlabdázott, majd sportdiplomáciai pályára készült, így került kapcsolatba a Magyar Olimpiai Bizottságot 1989 óta irányító…..
Üdv! Az indexen találtam rá a blogra, gondoltam megosztom veletek is a tapasztalatomat, amit már az index fórumon megosztottam. Szerintem érdemes elolvasni, és tanulságos lehet nagyon sok pályakezdő, friss diplomás fiatalnak, ugyanis ahogyan HR-es köröktől visszahallom, a jelenség…..
Vastagbőr Ez lett volna Sukorón? 2010.08.31 10:45:00
Hogy-hogynem, a NOL-hoz került egy videó, amin a Sukoróra tervezett King's City-t propagálja egy úriember, eredetileg angolul. Kaszinóról egy szó vagy kép sincs, csak Európa legnagyobb tengeri akváriuma, termálfürdő, óriási csúszdapark, korcsolyapálya, botanikus kert, múzeum és…..
  Ahogy arról percről percre rovatunkban Bukovics és Szelli kollegákkal tudósítottunk, szerdán Trianon-konferenciát rendezett a Magyar Demokratikus Charta. Ott helyben csak szöveges beszámolóra futotta, de mostanra elkészült az audiovizuális élménybeszámoló is.   Maguk…..
Már korábban megírtuk, hogy a külföldi elemzőknek nem tetszik a fideszes csontvázkeresés. (Főleg, hogy a "csontvázak" egy része nyilvánvalóan kamu). Ma azonban Kósa Lajos belecsapott a lecsóba. A Napi Gazdaság konferenciáján kijelentette, hogy "a közvetlen…..
JÓZAN ÉSSZEL EGYET ÉRTÜNK 2010.05.24 10:29:00
Felelősek vagyunkA bürokrácia ostorozása a terén, mondhatni, megvalósult „az össztársadalmi egyetértés”. Nem kis dolog ám ez 2010-ben, Magyarországon. Igaz, vég nélkül sorolhatók az esetek, amikor irracionális szempontok, rosszul szervezett folyamatok, horribile dictu…..