Regisztráció Blogot indítok
Adatok
senkievics

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
� #porsche #porsche911 #porschecarrrera #porschecarreras #aberki a berki �� (@berkikrisztian) által közzétett videó, 2016. Aug 1., 15:50 PDT Tényi István az a pali, aki mindenkit feljelent, ha szerinte olyat tesz, ami nem fér bele a törvényes keretekbe. Fideszes ugyan, de ez nem érdekli,…..
Felkérést kaptam, hogy menjek el D. Tóth Krisztához a websorozatába, amiben embereket visz magával munkába, amolyan Uberszerű közösségi közösautókázással, csak éppen pénzt nem kér érte. Beszélget az utasaival és ezt felveszi három GoPro kamerával meg a szponzorautót…..
Ennél egyszerűbb már tényleg nem lehet az amerikai törvények szerint immár legális jailbreak, egyszerűen megnyitunk egy weboldalt az iPhone Safarijában, végignézünk pár töltősávot, és újraindítás, kábel, külön gép nélkül megvan a feltörés. Hol vannak már a custom…..
Subba Cé mint cici: Kustánczi Lia 2009.12.02 07:30:00
A címben szereplő okosság tegnap hangzott el a Hal a tortán adásában, Kustánczi Lia segítette így Zana Józsefet a nevével kapcsolatban. Igazából ez a kis színes kitérő csak egy kis bemelegítés volt a Lia új klipjéhez! Persze semmi szívdobogás, a klip divatos, a zene pedig a…..
Újabb vígjáték érkezik a Viasat3 műsorára, és a csatorna ismét az olvasók segítségét várja a címadást illetően. Az alany a Rules of Engagement című CBS-sitcom, ami eddig három évadot és 35 epizódot ért meg, de jön belőle a negyedik is, valamikor tél végén-tavasz elején.…..
senkievics 2009.12.01 23:10:14
Akárhogy is nézzük, a világon - de legalábbis Magyarországon - a legkirályabb dolog döntéshozó fószernak lenni a Miniszterelnöki Hivatalban. Megvan a nem kevés havi fix, a ruhapénz, az étkezési utalvány, bizonyos rang fölött a szolgálati kocsi sofőrrel; de mindezeknél még…..
Avagy: We’re All Gonna Die – 100 meters of existence. Ez a címe Simon Høgsberg, koppenhágai fotóművész aktuális projektjének, amely az "átlagemberek" különlegességéről szól. A 100 méter hosszú (100 m x 78 cm) kép tizenhét hónapon keresztül készült és 178…..