Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kilobike

0 bejegyzést írt és 389 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Comic Con-on jelentette be a Fox International (azért ők, és nem az AMC, mert a sorozatot a Fox gyártja és ők rendelkeznek a nemzetközi forgalmazási jogokkal), hogy az október 12-én induló ötödik évadot az egész világon egy nappal az amerikai premier után beindítja, azaz a magyar…..
A mai L'Équipe közel két oldalt szentel a „kalóznak”, akit saját bevallása szerint egy „maffia” kergetett őrületbe.   Tíz év nagyon sok, ennyi ideje nincs közöttünk Marco Pantani. Mégis olyan, mintha tegnap lett volna, hogy 1998-ban egymás után győzött a Giron majd a…..
Nem túlzás, tényleg: olyan még soha nem fordult elő a magyar tévétörténelemben, vagy legalábbis sehol nem írtak róla egy árva sort sem, hogy egy online újság videótartalmát egy világszerte elérhető, globális televízió vegye meg. Az Indexen 2008 óta látható Attraktor viszont…..
Rohadt unalmasak már a sokadik egygitáros feldolgozások a Youtube-on, ezért is örülünk annyira, hogy végre igazi talentumra lelt az internet népe. Ő Jess Greenberg énekes-gitáros hölgy, aki javarészt unalomig ismételt rockklasszikusokat és popdalokat dolgoz fel egy szál gitárral a…..
Kisebb városi távokon, munkába járásra egy hétig elég egyetlen egyszer rádugni a hálózatra, a hétköznapokat pedig élvezetessé teszi az autókat megszégyenítő gyorsulás és a teljes versenyző szettbe öltözött bringások előzgetése a budai hegyeken. A pedelec rendszerű…..
kilobike 2013.07.31 06:00:45
@Gabriel_mtb: így igaz.
Új rekordot állított fel a kerékpáros rakéta kategóriában François Gissy. A napokban elérte a 263 kilométer per órás sebességet egy használaton kívüli katonai leszállópályán Franciaországban. Gissy kitartóan próbálkozott, amíg megdöntötte a több mint tíz éves…..
kilobike 2013.05.25 23:14:25
A Mr. Skin minden évben megválasztja az év legjobb meztelen jeleneteit, így idén is sort kerítettek rá, és ez jövőre is így lesz, nyugi, amíg van egy pár csöcs a világon és egy kamera, addig nem maradunk pőre másodlagos nemi jelleg nélkül, az kurvaisten. A filmes kategóriákról…..
Azért a Redbull jól megtervezte Felix Baumgartner világrekordját. Valószínűleg dizájnerek és marketingesek hada dolgozott azon, hogy az egész olyan legyen mint egy hatvanas évekbeli scifi a retrovonalvezetésű lakókocsitól a roswelli központon át egészen a légi irányító popartos…..
Az énekesnő rég hallatott magáról, hisz leginkább Las Vegasban dalol a szerencséseknek. Ám most új albumot készít, ezért is vállalta ezt a fotózást a Vegas magazin címlapjára. "Öt-hat éve nem vettem már fel semmi újat, így ez most nagyon izgalmas időszak" - mondta. Mesélt…..
kilobike 2012.08.25 10:27:12
Filmdroid Top 10 filmek az űrben 2012.08.19 12:00:00
A Curiosity marsjáró sikeres landolása óta a média megint egy kicsit űrlázban ég - most hétvégén fog először lézerrel belefúrni egy sziklába! -, és megpróbáltam ezt kihasználva összeszedni a tíz legemlékezetesebb vagy legbefolyásosabb űrben játszódó filmet. Nem csak…..
Megelégelték, hogy itt-ott már Budapesten is felbukkant néhány magas bicikli: a Közlekedéstudományi Egyesület jópofa, de ön- és közveszélyes játéknak minősítette a szerkezeteket. A társaság levelét közöljük: „Egy új, Amerikából származó extrém kerékpár használata…..
..
kilobike 2012.07.07 10:29:05
A Balatonnak még mindig van bája. A kádári idők egyetlen szabad világa, ami nyugat-európai mércével is mérhető volt, értsd itt láttunk – a budapesti dollár boltokon kívül – nyugatit, azaz németet, aki a keleti rokonnal találkozott. Rendszerváltás után kilyukadt a legrosszabb…..
kilobike 2012.07.07 10:26:18
@lobster thermidor: és a valaga sem lesz lottyadt:-)
Amikor Charlie Sheen bejelentette, hogy új sorozatba fog, ráadásul csökkentett bérért, amiből csak akkor szakít majd nagyot, ha siker lesz, és részesedést kap a bevételből, naszóval akkor eljátszottam a gondolattal, hogy mi van, ha az egész kurvázós-kokainozós-főnököt…..
kilobike 2012.07.07 07:25:52
@americandad: ez igaz. Ám az hogy Neked nem tetszett, nem feltétlenül jelenti, hogy rossz.:-)
 Hollywood egykori üdvöskéje, az amerikai álomcsaj és Mágenheim Julcsi most a legújabb celebrobbanás. Válik, bazmeg.A vadászrepülők királya, a hapcientológia jelképe, Tom Cruise - aki állítólag az Eiffel-torony tetején kérte meg a kezét -, már nem kell neki. Túl sok volt a…..
Biztosan emlékeztek a múlt heti Google I/O bejelentés egyik elemére, a Google Now szolgáltatásra, mely a hangvezérlést kombinálja a Google igen hatékony adatkeresési képességeivel. A Google Now a Jelly Beannel érkezik, és jó ideig velünk lesz. Az ilyen konferenciás bejelentéseken…..
A vasutas-kerékpáros két jó barát. Biztos nem volt mindig így, de most itt a válság, másrészt pr-szempontból is hasznos jóban lenni még a kisebb fogyasztói csoportokkal is. Áttörés jellegű változásról számolt be egy lelkes híradás: a négy évvel korábbihoz képest tavaly…..
kilobike 2012.06.13 11:38:30
@Jasperek: a kiemeltségről annyit, hogy jöttem haza Veszprémből úgy, hogy Vinyénél fullon lett kerékpárral a kocsi, meg ami ember még befér, anyuka a kisgyerekkel a bringák mellett ült a földön, ölében aludt a gyerek. Mindez szezon hétvégén.
(A kerékpárszállító kocsiban (részben) mellesleg TILOS utazni!)
Május végén jelentette be a tajvani illetőségű VIA, hogy új termékkel rukkol elő, egy minimális fogyasztású a Mini-ITX alaplap-szabványnak megfelelő aprócska PC-vel. Az APC névre keresztelt, asztali használatra tervezett masina bármilyen Neo-ITX-konform házba beépíthető (de…..
kilobike 2012.06.06 05:56:32
@bunkó: belső USB.
kilobike 2012.06.06 06:02:41
A Soneva Gili üdülőkomplexum 20 percnyi hajóútra található Male-tól, a Maldív-szigetek fővárosától. A resort egy csodálatos lagúnában fekszik, összesen 45 bungalót/apartmant alakítottak ki az Indiai-óceán kristálytiszta vízében.   A villákat kívül az…..
Kedvencem a carrerás hangulatú Nike Vintage75 Ez önmagában természetesen nem hír, hiszen a Nike ezer éve itt van, Szent István állítólag egy Vomeróban futotta körbe a Nyulak szigetét. Nike-ból vannak sportcipők, technikai cipők, techinai sportcuccok, sport- és outdoor…..
kilobike 2012.03.28 08:03:21
Az égen sötét, baljós felhők gyülekeznek, alattuk lovasok vágtatnak – vihar jön. Szeles, esős, korokat, szokásokat, embereket elsöprő, történelmi és morális. De egy maroknyi ember még utoljára megáll a viharral szemben, megveti a lábát, és nem enged. És inkább törik,…..
A metró szó eredetileg a "Metropolitan Raliway" (az első londoni földalatti-rendszer neve után) kifejezés rövidítéséből származik, nagyvárosokra jellemző közlekedési eszköz, melynek eredeti funkciója, hogy az embereket gyorsan eljuttassa A pontból B pontba legtöbbször föld…..
(a képen: Rod Taylor, mint időutazó az 1960-as Az Időgépből) Mindenkinek, aki olvasni kezdte Időhajók című kötetünket (amely konkrétan Az Időgép történetének folytatása), vagy csak akár távolról is érdeklődik az időutazós sztorik iránt, intő jellel szolgálunk. Először…..
Geekblog Fehér pokol 2012.03.13 07:00:00
Amikor Liam Neeson a film legelején a szájába vette a puskája csövét, és kitört belőlem a lemondó sóhajtás, hogy „Ajj, de baromi érdekes, még egy öngyilkosságra hajlamos főhős”, még nem sejtettem, hogy a Fehér pokol (The Grey) milyen meglepetéseket tartogat. …..