Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dzsozy88

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Team Felián Historic csapatához egy új páros csatlakozott: Varga Sándor és Horváth Zsolt egy Renault 5 Alpine-nal. Az autó nem csak küllemében hasonlít Ferjáncz Attila legendás kocsijára, hanem.....
dzsozy88 2012.04.21 03:18:41
@Kentauró7: A Renault 5 Alpine Gr.2-k mind ilyen szélesítéssel épültek, eredeti alapján lettek ezek is megcsinálva.
Jajj,de csúnya! Rönyó csemete 2011.07.05 13:00:00
 A következő áldozat egy Renault 19 Chamade.Szegény párával jól elbántak. Kacsacsőrű... A tulaj kicsit (nagyon) ízlésficamos lehet... ...öhmm,vasalódeszka megvan? Csak hogy a belső tér se maradjon érintetlen...
dzsozy88 2011.07.05 17:09:28
@perche: Bocs, de facelift után is maradt a Chamade a szedánoknál.
Amúgy az adott példányért kár.
Tavaly év vége óta kapható Németországban az E10 jelű üzemanyag, ami a szuperbenzin mellett legfeljebb 10 százalékban bioetanolt is tartalmaz. Az elmúlt hetekben világot látott felmérések szerint a gyakorlatban a hangsúly a „legfeljebb” szóra tevődik: a vizsgált kutak…..
dzsozy88 2011.03.11 15:34:46
@Djole:
Akkor nem csak bennem merült föl a nagy kérdés. Amúgy húzniuk kell fölfelé az E85 árát, még ha nem is indokolt, mert ha nem tennék, akkor záros időn belül még átalakítóval is megérné használni. Az meg ugyebár jó eséllyel meglátszana a benzin eladáson.
Végre megérkezett a tarifatáblázat, nem kell tovább találgatni. A pesszimistáknak nem lett igazuk: úgy tűnik, senkinek sem kell többet fizetnie jövőre a kötelezőért, még a kisköbcentis turbósoknak sem. Öt példa alapján megnéztük, hogyan változtak a díjak az eddigi…..
Odanézz! lepett meg eme Volvo átalakítással. Nagyon sajnálom a tulajt. ..
dzsozy88 2010.05.04 10:23:41
Pár nappal ezelőtt határozott körvonalakat kezdett ölteni tízes listánk. Gyurmáztuk a jelentkezőket ide-oda, míg végül szűkült annyira a kör, hogy a Volvo, CX és Porsche után bemutathattuk a következő autót, a tegnapi Alfa 75-öst. Feltűnt azonban, hogy listánk egyre kevesebb…..
A tegnap még matt fekete Golf ma reggel átfényezve érkezett vissza a Tuningshowra, ahogy ígérték a szervezők. Az autó építése most is folyik, és a tervek szerint háromra kész is lesz. A bőröket még varrják, épül a hifi, természetesen az autó belseje még szétbombázva, de…..
Belsőség Kati az úton - 2.rész 2010.03.03 17:10:00
Mint már korábban írtam, három óra alvás után idegeskedve, de időben kiértünk a testvéremmel a reptérre. Izgultam, kicsit azért is, nehogy nagyobbnak tartsák a csomagomat, mert akkor pótdíjat kell fizetnem, és feladnom, pedig csak kézipoggyászt akartam vinni. Szerencsére nem volt semmi gond. Amikor…..
dzsozy88 2010.03.03 21:47:46
Jól tette Yoli87, hogy rendőrt hívott ma délelőtt, sokkal rosszabbul is elsülhetett volna a dolog. Bár ha nagyon akarták volna, akkor szó nélkül pépesre verik, talán egy kis pénz kicsikarása lett volna a cél eredetileg, ha olyan akad horogra, akit könnyebben meg lehet félemlíteni.…..
... végignézetni veletek ezt a cca. 5 percet, ezért jó szívvel nem is ajánlom senkinek. Mindennapos jelenet a Műegyetem rakpart Alsó rakpartra vezető lehajtójának kettős, lámpás csomópontjában a dugóban. Az összes ilyenkor "elvárható" szabálytalanság elkövetődik:…..
Azt hiszem, Ganyager kicsit kevésbé látja objektíven a lenti helyzetet, mint egy ismeretlen kívülálló, de azért van abban valami, amit írt. Nem tudom, ti hogy gondoljátok, én most inkább adnék igazat a rendőröknek, mint levélírónk ismerősének, ha mindenképpen egy vétkest kell…..
Lejárt az audis, bmw-s, suzukis köcsögök ideje, úgy tűnik, új kategória született, a Citroen C5-ös köcsögök. A minap volt egy sztori, amiben egy ilyen autó sofőrje renitenskedett, most megint. Szörnyű idők jönnek. Pál mentőautós története alant.A mai nap történt meg velem a…..
Belsőség Stig-kór és halandzsa 2009.01.22 17:54:00
Tudjuk, hallottuk, rajta vagyunk. Ismét lelepleződött a Top Gear ismeretlen zsenije. A fekete Stig, azaz Perry McCarthy (ex-Forma 1-es pilóta) ráfaragott erre anno, mikor életrajzi kötetében elkottyantotta magát. Aztán (ha jól emlékszem 2002 végén) szimbolikusan kilőtték egy…..
dzsozy88 2009.01.22 19:45:53
@Rocko-: Palik Lacira gondoltam én is :D