Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alumi

0 bejegyzést írt és 5651 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fiatalember, aki igényt tartott az egész heti publikálásra, érzelmi okokra hivatkozva visszavonta posztjait, így most egy vadiúj történetet olvashattok, ami teljesen független az előző szériától. Mit tennél, ha rajtakapnád a pasidat, hogy egyszerre 60 lánnyal levelezik és nem az…..
alumi 2010.08.11 11:22:10
@Nathan D'Xantine: he?:)

@Frigyesur: ott vannak arcok..:) de ez a posztíró se kispályás.
alumi 2010.08.11 14:33:10
@Nathan D'Xantine: hova lehetett volna kifuttatni?
Hogy "minden nő k.rva" ofkorz....
alumi 2010.08.11 15:39:59
@Nathan D'Xantine: max buzi lett.:)
Első posztunk 2009.08.05.-én 08:01 startolt. Örömmel jelentjük be, hogy a CsP-blog pont ma 1 éves. Ebből az alkalomból szeretnénk egy újabb játékot hirdetni és rátok bízni a győztes poszt kiválasztását. E-mail-ben és kommentben is lehet szavazni, a győztes pedig egy exkluzív…..
alumi 2010.08.05 15:57:47
@Frigyesur: én már csak akkor ugrálok, ha feltétlenül fontos.
engem morálisan sokkal jobban megérint egy nyomorék hajléktalan, egy kivert kutya, egy bántalmazott, éhező kisgyerek, vagy egy magatehetetlen idős ember, mint az, hogy szóljak-e Mancikának a pasijáról.
ezzel magamat védem elsősorban. nem elég, hogy engem megszopattak, dögöljön meg a másik tehene is..

Merthogy azért hagyjuk a morális maszlagot ebben az esetben. A kitálalók 90 %-a első felindultságában, csalódottságában, dühében, féltékenységében tálal ki és messze nem a nagy felebaráti szeretetből. Aztán mikor lehiggadnak vagy jól megbánják, vagy ha nem szóltak, akkor áldják a józan eszüket.
Nekem is volt sajnos szitu, amikor tálalhattam volna. Nem Katáéhoz hasonló, de engem csaltak egy másik nővel (x év kapcsolat után). Volt gondolatom, hogy megkeresem a szeretőt, és elküldöm a fenébe. Mégsem tettem, pedig konkrétan tudtam, hogy a pasimat hajkurássza feszt. A pasi természetesen eltűnt azóta az életemből. Rájöttem, hogy az igazi probléma ő volt, nem a csaj.
alumi 2010.08.05 16:22:28
@Kata1987: ezt nem nekem szántad, sztem.:)

@Drága IV gernika: az szép.:) nos, erre nem nagyon lehet mit mondani. lehet egy kilengés volt a pasinál, lehet, hogy egy a sok közül.
ha utóbbi, akkor nem sok közös bódog percük lesz. max a kölök meg ahitel miatt nem válnak majd.
alumi 2010.08.05 16:24:57
@Kedves Nard: ja az a vicces,amikor látod a marketinget, közben tudod, hogy a műmosoly és pózok mögött valójában ki(k) és mi(k) lapul.:)
„Balázs szülei kedvelnek, de az anyja valahogy fura. Mosolyog és kedves velem, meg minden, de valahogy érzem, nem akar az anyósom lenni” – A lány már nagyon szeretne családot alapítani, de első lépésként azzal is beérné, ha párja végre megkérné a kezét. Ha ez…..
alumi 2010.08.04 13:43:28
@puhaporno: 29 éves a nőd. 6 év után vetted el. 23 volt, mikor összejöttetek. még jó, hogy nem rítt...:)
ha most kezdene bele egy kapcsolatba, tutira más viszonylatban állna hozzá. egyébként meg nyilván érezte, hogy úgyis el fogod venni. (céloztál rá, többször beszéltetek róla, megérezte,stb)
alumi 2010.08.04 14:10:48
Szerintem ott van alapvetően elcseszve az egész, hogy állati nagy nyomás van a nőkön. (valaki írta is korábban) Ezek a rohadt beidegződések, társadalmi elvárások, és még a kurva biológiai óra is..
A pasik persze ezt nem értik, és nem is érthetik. Nekik nincs minden hónapban kib. pms-ük, és nem érzik azt a megmagyarázhatatlan vágyat, amikor a nőnél eljön az "idő" és minden kisgyerek láttán összeszorul a szive.
Nyilván fel lehet venni a varánuszarcot, rántani egyet a vállon, hogy "leszarom, lesz, ahogy lesz", de ez korántsem ilyen egyszerű. A hormonjaidnak nem mondhatod, hogy "kussoljatok".

Ettől függetlenül a görcsölés a létező legrosszabb megoldás.
Azt hiszem, a legokosabb, ha odafigyelünk a jelekre, és nem pazaroljuk az időt felesleges emberekre, körökre.
Választható az az út is, hogy valakit kikészítünk a rinyálással, de hosszú távon tuti visszaüt. (megjegyzem: sok esetben, amikor kölcsönös, nagy szerelemből van házasság, meg gyerek, akkor is eljönnek azok a hullámvölgyek előbb-utóbb, hisz a szerelem múlik, a szaros pelenka marad)

Ma már egyetlen nő sincs rákényszerülve, hogy csak és kizárólag párkapcsolatból, férjtől/élettárstól szüljön.
Ha eljön az a kor, vagy az a késztetés, akkor el lehet indítani egy örökbefogadást, vagy el lehet menni és meg lehet oldani "másként" a teherbe esést (hivatalos útról beszéltem. pár éve volt erről nagy vita, és született jogszabály). (Mert mi van, ha az a pasi, akivel...., csak később, a 40 éves korod körül jön? Vagy még később? Amikor már klímaxolsz és ennyi volt...)Csak azért a nyakába akaszkodni egy reménytelen "esetnek", vagy csak azért bevállalni és hivatalosság tenni egy szar kapcsolatot, hogy legyen gyerek a legnagyobb marhaság, amit egy nő elkövethet.

A döntés felelőssége és súlya alapvetően a nőké, akármennyire is dumálnak a pasik.
Ha nem találod meg "időben" azt, akivel gyereket vállalnál jó szívvel, vagy beleragadsz egy szarba, vagy vállalod, hogy egyedül is felneveled, netán örökre gyerek nélkül maradsz, ami a nők túlnyomó többségének elképzelhetetlen. (és teszem hozzá, ez a normális)
alumi 2010.08.04 14:41:23
@Jerky_Maistro: Ezért mondom: örökbefogadás, v. lombikprogram.
No para. Pont.:)

Ami meg a családmintát illeti, mert sokan ezen szoktak rugózni:
semmivel sincs rosszabb mintája egy ilyen egyedüálló anyától született gyereknek, mint annak a sok száznak-ezernek, akik kénytelenek végignézni a t. szülők szar házasságát (agresszió, alholoziálás, a szülők közti no kommunikáció, no tisztelet), netán minden héten más nővel/pasival kezet fogni miután apuék elváltak és apu/anyu újra élni kezdett.

Az a baj, hogy a legtöbb nő csak pasi viszonylatában tudja elképzelni az életét. El sem tudja képzelni, hogy egyedül is lehet teljes egész, hogy egyedül is helytállhat. Pedig miután beleerőszakolják magukat és a másikat a szar házasságba, a kényszerkapcsolatokba (csak mert gyerek kell) majd kis idő múltán elválnak, rendre kiderül, hogy több önálló, határozott nő van, mint gondolnánk.
„Igaz, hogy a buliban a lányok jönnek oda hozzám, de valahogy visszataszítom őket a kedvességemmel” – következő Levélírónkat üldözi a balszerencse: pedig sikeres a munkájában, van egzisztenciája, drága autója, egy belvárosi lakása, igényes, jóképű és…..
alumi 2010.08.02 11:48:47
@Kedves Nard: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
fogadásokat mertem volna kötni, hogy nem hagyod ki
alumi 2010.08.02 15:40:21
„Akárhogyan erőltette a memóriáját, úgy emlékezett, legutóbb éppen elhasználtak egy teljes doboz gumit, azon az estén pedig csak egyetlen egyet, és nem is a találttal azonos márkájút....” – Menetrendszerinti pénteki sorozatunk hatodik epizódja következik, aki…..
alumi 2010.07.30 11:11:51
@Drága IV gernika: számomra már az elejétől hót szánalmas a pasas.
alumi 2010.07.30 12:54:34
@Kedves Nard: a szőrtelenítő krém büdös.
A srác kisebb rekordot állított fel, ugyanis ideiglenesen megszelídített egy fehérmájú kancát. Eleinte a csaj barátnőjére hajtott, ám a szóban forgó Zsófinak annyira piszkálta a büszkeségét, hogy ő maga csapott le a srácra. A rodeó meglehetősen rövid volt, de legalább…..
„Ezalatt nagyon jókat szexeltünk és féltem, hogy lassan bele fogok szeretni, mint ahogy ő is belém” – Egy túl fiatal srác és egy túlságosan megállapodni vágyó csaj esete következik. Az ágyban minden jól megy és pont ez a baj, ugyanis a kapcsolat kezd elmélyülni,…..
alumi 2010.07.28 14:35:48
@Stupidella: ha tudnád, hogy az emberek többsége pont az őszinteségért haragszik. hallottam már olyat valaki szájából, hogy miért szóltál? az boldog tudatlanság sokkal jobb volt, mint a kínzó valóság...

én is szólnék, de érzem, a többi barátságom is rámenne erre, pontosabban a társaság. ezért inkább ráharapok a nyelvemre.
ja, és a csaj az, aki alapból a társaság tagja, a pasija hozott "anyag". és mivel a csaj a hunyó, így hát ugye ezért vagyunk ott, ahol.
ha fordítva lenne, már rég szóltunk volna.
alumi 2010.07.28 14:39:29
@Kedves Nard: vagy például a szerelmes skorpinyó c. melodrámában..:D
alumi 2010.07.28 16:30:15
@Kedves Nard: mi az. kivágta asszon?:D
„Fizikailag is eléggé vonzódott hozzám. Csók, masszázs, tapper, orál: mindent imádott csinálni velem” - újra a rejtélyes női lélekbe merülünk alá, hogy megismerkedjünk egy ellentmondásos oldalával is. Adott egy pasi, aki annyira figyelmes a barátnőjével, amennyire…..
alumi 2010.07.27 13:04:57
@Kedves Nard: na ja..
alumi 2010.07.27 16:41:11
@Piszok Alfréd: na, egy fejlesztő ...:)
alumi 2010.07.27 16:45:08
@nicknek: szerintem amit írsz minden olyan kapcsolatban így van, ahol csak az egyik fél cejis. aki cejis, az mindig többet ad, aki kevésbé cejis, az meg minden jószándéka ellenére sem képes ezt nemhogy überelni, de még elérni sem.
ja és ez persze abszolúte korfüggetlen.:) itt a kölök cejis volt, a csaj meg hát nagyon nem.

a fiú ezt érezte, és bizonytalan volt. én a "szeretlek, de nem vagyok beléd szerelmes" örökbecsű bunkoid lekoptató szöveget hiányoltam csak a sztori végéről. úgy lett volna eleje, közepe, vége.:)
Mit tehet egy csaj, ha a pasija egy idő után lakótársként kezeli? Pedig annak idején mindent megtett az illető, hogy ezt a lányt megszerezze. Ha a lángok csitulnak feltétlenül törvényszerű, hogy a pasi bunkó legyen? Levélírónk volt annyira talpraesett, hogy határozott döntést…..
alumi 2010.07.26 17:01:50
@primula anderson: ja, és a legjobb eszembe sem jutott.
volt, amikor megjegyezte örömittas pofával, hogy "most mi van? nem tudsz kétszer fordulni?"
:)

utólag belátom, nagy barom voltam. vagy inkább tinó, aki sokat tűrt. jó tanulópénz volt. megfizettem.:))
alumi 2010.07.26 17:36:59
@Da Moon Iz Black _ RIP Kieth 'GURU' Elam :(: hát nem is volt felnőtt. (közel 30 évesen) :) hogy azóta felnőtt-e? szerintem talán kicsit már érettebb, de még hosszú út áll előtte, már ha...
igaz, az udvariasság felnőttként már aligha tanulható.

@nicknek: nem is az, hogy egymaga csinálja a pasas a dolgokat, hiszen úgysem bírnám ki, hogy ne segítsek. de a szándék..
ha látom a szándékot, és az udvariasságot, attól még inkább nőnek érzem magam, tehát jól esik, ez boldoggá tesz, ettől kedvesebb leszek, és ez végső soron a másiknak is csak jó. :)
„A nő nem volt természetes, művi volt a kedvessége. Ákos azt gondolta, ha ez nála a normális viselkedésmód, akkor azért, ha megjátszott, akkor természetesen azért van halálra ítélve a dolog köztük....” – lehet, hogy Vanda szeretőt tart a pasija mellett? Ugyanis…..
alumi 2010.07.23 13:39:14
@Nathan D'Xantine: ez egy pasi hozzáállása. a nőé meg az, hogy addig sem vagyok egyedül és van kinek a kezét markolásznom társaságban.:)

@nicknek: kívülállóként és x tapasztalattal valóban könnyebben ítél az ember. a mai eszemmel már tized annyit sem áldoznék bizonyos kapcsolataimra, mint anno. de azért azok legalább kapcsolatok voltak. hivatalos, felvállalt, kölcsönös kapcsolatok. ez meg egy kalap szar.
”Ő azt mondta, hogy csak játszottak, nem is szereti és azonnal szakít vele. Meggyőzött. Adtam neki még egy esélyt” - A lány véletlenül megtalálja pasija intim levelezését, amit egy másik lánnyal folytatott. Először megadja neki az esélyt, hogy visszavonulót fújjon,…..
alumi 2010.07.22 12:47:24
@Luie Lepke: ja, vagy úgy.:)
nem tudom ki ez a tag. most idesodorta valami és úgy gondolja, az ő valagából vakít a nap.:)

a sört annyira nem szeretem, de egy mojitóra jó vagyok.:)
alumi 2010.07.22 13:51:54
@Luie Lepke: engem nem idegesít. a szakítós is tele volt ilyen mindenttudó okostónikkal, akik egy igazat hittek: a magukét.
aztán nagyon gyorsan kikopott onnan mind, mert egy idő után kicsinálták, vagy leszarták őket. ez a kettő a haláluk ti.
mindenkivel veszekednek, mindenkit kioktatnak, aztán ha nem jön a nagy kollektív megvilágosodás, besértődnek és elhúznak.:)
alumi 2010.07.22 14:04:08
@Luie Lepke: no. írjál privit. kíváncsivá tettél.:)
„Kicsit affektált is, amit nem bírok, legalább annyira mint azt, amikor egy pasi keresztbe teszi a lábát vagy szandált hord” – következő posztunk várhatóan újra erős indulatokat fog kiváltani, részben a szandál, részben a túltenyésztett férfiszépségek…..
alumi 2010.07.21 14:00:44
@Rebelde: mondtam, hogy ínyenc lesz..:D
alumi 2010.07.21 14:26:54
@Theremin: hát igen. vannak ilyen emberek.
alumi 2010.07.21 15:02:14
@Theremin: ja most látom.
férfiban is van ilyen.:)
azt hittem csaj vagy.
„Azt mondtam neki, hogy addig ne kezdjünk semmibe, amíg le nem zárta az előző kapcsolatát” – ennyi idő távlatából képesek vagyunk azt hinni, hogy semmi nem lephet már meg, de olykor becsúszik egy-egy olyan poszt, amitől a plafonig szalad a szemöldök. A történetben…..
„Szokásos cirkusz ment, én vagyok a hibás mindenért, azzal kiegészítve, hogy most már kurva is vagyok...” – a romantikus saga végre elérkezik az első szexjelenetéhez és felbukkan Vanda ex-pasija is. A már megszokott pénteki sorozatunk negyedik epizódja következik,…..
Régen volt távkapcsolatos posztunk, úgyhogy fogadjátok izzadó homlokkal a következő adagot, melyben újra nemzetközi vizekre hajózunk. Amikor a lány először pillantja meg barátnője olasz pasiját, még semmi komolyat nem tervez vele. Csak egy kis önfeledt csevely kell, és megnyílnak…..
„Amikor újból találkoztunk, közölte, hogy csak lefeküdni szeretne velem, többet nem” - Levélírónk arról panaszkodik, hogy eltűntek a jó lányok és csak a képmutató rosszak maradtak. Leginkább az bosszantja, hogy már nem is rejtik véka alá, mit akarnak, hanem egyenesen…..
alumi 2010.07.14 12:23:14
@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: sok alternatíva nincs.

a hintáztatás,variálás, pálfordulás mögött mindig egy harmadik van (vagy ex, vagy még IRL, vagy plátói, vagy alakulófélben lévő..).

pláne, ha előtte kölcsönösnek tűnt az érdeklődés.

az emberek (nők és férfiak) egyszerűbbek, mint gondolnánk.
alumi 2010.07.14 12:26:19
@Kedves Nard: de miért nem közölte ezt a hölgyemény a sielés előtt b.a meg?
vagy ki kellett találni az egy hét alatt a barinőkkel, hogy mi legyen?
esetleg a béla nem tudta eldönteni az egy hét alatt, hogy kell-e neki a csaj, vagy sem, ezért ment vissza hintáztatni a posztolót?

mi a pélóra várt egy hétig? nyilván nem örök cejit kell azonnal ígérni, de egy valóban határozott (és nem műtrengyi) nő nagyon hamar le tudja venni (akár az első találkozó után), hogy mit is akar. (kapcsolat-szex-lapát)
alumi 2010.07.14 12:37:38
@Kedves Nard: mint már mondtam, nem tudok azonosulni a posztban szereplő csajjal. de talán ezt nem is sajnálom.:)
„Azt éreztem, most vagy a pasit aprítom fel a szeletelő késsel, vagy csinálja meg a vacsoráját, ha annyira akarja” – Levélírónk végre fellélegezhet, mert a foci vébé tegnap lecsengett, mégis nagy átéléssel emlékszik vissza a megvonás napjaira. Bármit is tett…..
alumi 2010.07.12 12:25:07
@Kósza: ugyan. csak mert Nard ráugrott, egy fecske még nem csinál nyarat..
alumi 2010.07.13 16:13:23
@JoSé: új vagy erre. ha nem így lenne, tudnád, hogy Narddal vitába szállni olyan, mint kivont karddal szélmalomnak rohanni. teljesen felesleges. lehet vele egyetérteni, vagy nem, de jobban jársz, ha megtartod magadnak, mert véget nem érő szájkarate lesz a vége. olyat én még nem láttam, hogy valakinek azt írta volna, hogy "igazad van...":))

@Kedves Nard: óó, pedig elképzelem, ahogy szotyit köpködve dobozos ászokot kortyolva, kocsmahangon örjöngök a golfpálya melletti lelátón, hogy "mi van Tiger bammeg, vak vagy? szerinted ez a lyuk, az a lyuk??" :))))))
Ha valami eltörik egy kapcsolatban, az megszokott dolog, de jelen esetben a férfi partner kocsmázásai miatt történt a baj, amiket ráadásul hazugságok mögé bújtatott. Ilyenkor érdemes kokettálni egy éppen szembe jövő pasival. Minden szép és jó az új szerzeménnyel, csak egy a…..
alumi 2010.07.08 11:25:25
@Tamarian: annyiban vitatkoznék ezzel, hogy Endre csak a szokásos elsunnyogásos technikát alkalmazta. nem keresem, közönyt mutatok, és majd észreveszi magát.
ezt simán alkalmazzák több diplomás értelmiséginek mondott pasik is, akárcsak a kevésbé képzettek.
az ok az alacsony EQ szint. minimál konfliktus, minimál konfrontáció. magyarán nem ér annyit a csaj, hogy sokat vesződjön vele. de ha lenne egy alap érzelmi szintje, legalább annyit megtenne, hogy "figyu, bocs, ez nem fog menni".
mert amúgy bántaná a sunnyogás. így meg magasról tesz rá, mert nem érez.

ezek az emberek járnak tipikusan úgy, hogy később belezúgnak egy másik csajba (pasiba), mint vakló, a... és ha az pattintja, az istenért nem tudja megérteni.
alumi 2010.07.08 11:27:55
@Father Justice: tök érdektelen sztori pont emiatt.
olyanféle, amire majd pár év múlva és jó pár komoly kapcsolaton, csalódáson túl azt fogja mondani, hogy "ja és volt pár múló kalandom is"
alumi 2010.07.08 16:15:36
Érdekes kérdést vet fel következő Levélírónk, aki hosszú előjáték után végre összejön a főnökével. Igen ám, de az úriembernek elvei vannak és azt javasolja, tartsák fenn a munkahelyen a látszatot, hogy nincs köztük semmi. Mindketten rettegnek attól, hogy a többiek a…..
alumi 2010.07.07 14:59:19
@Kytia: alapvető felfogásról megy a vita.
én ilyen vagyok, te olyan. én így gondolkodom, te úgy. ez lehet számodra hülyeség, de a te felfogásod ugyanúgy lehet más számára érthetetlen.
alumi 2010.07.07 16:09:31
@Kedves Nard: @Frigyesur:

vannak képeim is. jó pénzér...:D

szerintem nard cukker volt a szarukeretes szemüvegében. a vicces az volt, hogy pár ember azt hitte, hogy ő tényleg így néz ki a hétköznapokban. pláne, mikor megmondta, hogy it területen dolgozik..:DDD
alumi 2010.07.07 16:10:20
@Kedves Nard: szerintem majd ajiba megkapjátok a felvételt a dzsemborin hamarosan.:)
„Nem flörtölés volt, nem csábítás, hiszen órákon át szikkadtan üldögéltek, de felüdülés abban a nagy melegben néhány kedves szót váltani egy idegennel” - a rekkenő hőségben fogadjátok eme hűsítő mesét jégkrém gyanánt. Nem is történet, inkább egy…..
alumi 2010.07.06 15:06:03
@Kedves Nard: én megkaptam a pólót egy hó késéssel és néminemű kéréssel.:)
az M-es méret, mint tehénen a gatya, úgy áll rajtam. pedig alapból M-es méretű vagyok.:) szal, ha Gernikáé lesz, akkor bőven elég az S-es.
ahogy kint ültem a balkonon egyik este a "hormonok rabszolgái vagyunk" pólóban, elfogott egy diszkrét röhögőgörcs, és szívem szerint elküldtem volna az exemnek...:))
csak sajnálom a postaköltséget.:)))
alumi 2010.07.06 15:23:11
@Kedves Nard: indigókék. hát nem a favoritom, viszont 35 fokban remekül megrohadok benne:)
na jó, magának a gesztusnak örülök, de nem gondoltam, hogy ekkora póló lesz
alumi 2010.07.06 16:57:13
@WeryWickedWitch: a szottyost nem mi kezdtük, mellesleg...
Ha elindulsz a hármas szex előszobájába, sose vedd fel a csörgő telefont, mert kimaradsz mindenből – talán ez lehetne a mottója a következő, finom fülledt erotikával töltött posztnak. Amikor még nem történt semmi a fiú már akkor elrontott mindent, mert nem azt a lányt…..
alumi 2010.07.05 17:04:00
@Kedves Nard: elég, ha a jégkorszak ősmókusára gondolok, ahogy réveteg gülü szemeivel reszketve nézte, ahogy a mogyoró leesik a szakadékba.:)

@Piszok Alfréd: két tűzes katlanban tartja a piszkafáját..:D
alumi 2010.07.05 17:04:39
@primula anderson: tűzes> tüzes
egyes, leülhetek.
alumi 2010.07.05 17:12:20
@Kedves Nard: én inkább a fejpántos, teniszzoknis, atlétatrikós verziót szeretném, ha lehet..:)
„Mintha nem ugyanaz a két ember lettek volna ezen a randin, mint az előzőn. ” - egyik kedves olvasónk csak terjedelmesebben tudja elmesélni élményeit, melyből egy vastag kézirat született. Mostantól néhány pénteken keresztül az övé a publikálási lehetőség. A…..
alumi 2010.07.02 11:29:19
@Traktorka: lehet, hogy menekül. esetleg olyan sérüléseket, sebeket kapott a múltban, ami miatt pont keresi az ilyen "vesztes felállásokat".

@Kytia: ez nem ilyen egyszerű. nekem volt olyan, hogy gyorsan megvolt a dolog, és több éves kapcsolat, nagy szerelem lett belőle.
pont tegnap beszélgettem erről valakivel.
szerintem, ha egy férfi igazán akar egy nőt, akkor egyszerűen tök mindegy, hogy mikor történik meg a dolog, és hogy mennyire taktikázik a csaj. ha meg csak akargat, azt meg régen megette a fene. akkor jobb, ha időben elhúz.

@Kedves Nard: azzal a legjobb középhegységben romcsizni:)
alumi 2010.07.02 11:37:14
@Kedves Nard: tessék, remek közös program.:)
alumi 2010.07.02 13:35:45
@Traktorka: a különbség a sebek kezelésében van.
van aki fel tudja azokat dolgozni és együtt tud élni velük hasznosítva a tapasztalatait.
mások nem tudják feldolgozni. pszichomókushoz kell járniuk, vagy ami még rosszabb, magukba fojtják.