Regisztráció Blogot indítok
Adatok
simplicio

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Fidesz „gyerekbarát” DJ-jéről szóló írásomat sokan megtisztelték véleményükkel. Ezek sok újat, érdekeset mondtak, úgyhogy néhány találó kommentet „posztosítok”. A DJ szövetségtől a  tervezett „blogkommentelők szövetségéig”. :-)…..
Léderer András, az SZDSZ ügyvivője az MTI-nek azt mondta, hogy véleménye szerint a közönség el tudja dönteni, hogy melyik DJ-t tartja jónak és melyiket nem, ezért ezt a döntést nyugodtan rájuk lehet bízni, nincs szükség egy "sóhivatalra".Az ügyvivő azt mondta: a…..
E blog beindítása óta, különösen néhány jólsikerültebb post megjelenésekor rendszeresen kapjuk nagy számban a lényegesebbnél lényegesebb, még tisztázásra váró kérdéseket. Eddig valahogy elsiklottunk ezek fölött, de most itt az ideje, hogy választ adjak tsabee nevében is…..
A cikk 2009 elején íródott, de tanulsága a DJ szövetségről, azt hiszem időtálló. „A Moulin Rouge-ban tartott sajtótájékoztatót Nyitrai Zsolt, a Fidesz országgyűlési képviselője és több, a szakma által elismert lemezlovas Voksán Virág, DJ Newl, Spigiboy, 5Vös és…..
Megzsarolta a fideszes képviselő, „erkölcsileg és emberileg kifogásolható”, hogy nyilvánosságra hozta. Romsics Imre múzeumigazgatót, MDF-es képviselőjelöltet a 2006-os választási kampányban Bagó Zoltán Fideszes képviselőjelölt fenyegette meg. (Bagó most befutó…..
Elfogtunk egy levelet:Tavaly elkezdtük az SZDSZ „nettkommandóját” szervezni, idén viszont gőzerővel el is kell indítani a közös munkát. Ez az év a kampányok éve lesz. A kampány eredményes megvívásában rendkívül nagy szerepe lesz a Világhálónak, így nektek is, akik…..
Lehet, hogy kommunista kísértetek jártak 2009-ben Ferencvárosban. A Magyar Kommunista Munkáspárt ugyanis igazi kísértet-szimpatizánsokat tudhat magáénak. A párt 783 [hétszáznyolcvanhárom] darab kopogtatócédulát adott le, de az első fordulóban az egyébként jóravaló…..
Gondolkodtam, hogy írok a Fidesz nagyszerűre sikeredett EP listájáról, de úgy láttam, hasznosabb mástól szemezgetni (némi ténymegjegyzést hozzáfűzve). (A kép az EP-listát véglegesítő Fideszes választmányi ülésen készült).     Kezdjük a…..
Ilyen egy jó randi: társas, fürdés, majd lány el, és alvás.A kép innenÜdv Mindenkinek! Sok érdekes esetet olvasok itt nálatok, ami jobban leköt, mint a munkám, úgyhogy gondoltam én is hozzájárulok a "szakirodalomhoz" a saját megvezettetésem…..
Gulyásdemokrácia Mélységek 2009.01.20 11:38:03
Kimondottan érdekes hírt kaptunk tegnap este. Új állat- és növényfajokat fedeztek fel biológusok Ausztrália partjaihoz közel a tengerben, több mint háromezer méter mélyen - írja az origo. Néhány lenyűgöző fénykép, olyan élet, amiről eddig sejtelme se volt az embereknek.…..