Regisztráció Blogot indítok
Adatok
benk68

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nekünk természetesen nincs értelme a nagyok háza táján sertepertélni, egyrészt mert a filozófiánkba sem illik bele (kevésbé ismert pincészetek minőségi borai jó áron, ha még nem jött volna le), másrészt mert őket bárhol megkapod. Úgyhogy inkább a másod- (Szemes József,…..
Az átlag fogyasztónak nem sok borász ugrik be erről vidékről. Szőke Mátyás talán. Ha egyáltalán. Pedig az ország (területileg) második legnagyobb borvidéke. Szakmai körökben azonban egyre gyakrabban hallani tehetséges, fiatal termelőkről és figyelemre méltó kézműves…..
Friss az élmény (mádi bortúra), ezért belevágok újra a poharazgatásba. És rögvest vissza is kanyarodom a méltatlanul átugrott fehérborokhoz. Pedig, ahogy korábban már fejtegettem (ITT), fehérben nagy a potenciálunk. Ráadásul ebben a rekkenő hőségben veres szóba se jöhet. Csak…..
Sokak számára szimpatikus hozzáállás, ha valaki a szabálytalan biciklisek látványát rezignáltan tudomásul veszi, és nem indít blogot annak demonstrálására, hogy a kerékpárosokkal valami nincs rendben. Float az előbbi, én az utóbbi halmazba tartozom. Kettőnk…..
Az alábbi történetcsokrot Ztf bocsátotta a rendelkezésünkre. A kvázi balesetekből azt látni, hogy a biciklisek gyakran nem tudják elképzelni a közlekedési szituációt az autós/gyalogos szemszögéből, hogy amíg ők begurulnak valahova, és átlátják a helyzetet, a közlekedő…..
benk68 2009.01.20 15:12:31
@midnight coder: Bocs, hogy ezzel csak autós tapasztalattal vitába szállok, de én szinte nem látok akár pl. az Üllői , akár a Hungária krt.-n olyan lámpás kereszteződést, ahol ne mennének szépszámmal át a tilosba autóval is... és elég a vasúti átjárós balesetekre gondolnom: elég nagy az isten állatkertje, mindegy, hogy autót, vagy bringát vett-e magának. Nem szeretném az autósokat rosszabbnak feltüntetni, amikor bringaúton, pl. Bem rakpart megyek, a bringás társaim sokszor ugyanolyan szabálytalanságokat művelnek egymással, mint amiket az autósok egymással. Szerintem mi együtt közlekedünk abnormálisan, mindegy, milyen közlekedési eszközünk van épp.