Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stones

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Futballsznob Hajdú b'meg István 2012.02.24 08:39:00
Az év legjobb meccsének negédes diskurálásba fullasztása annyira elszomorított, hogy összedobtunk egy unikális, hét nyelven beszélő videót, mintegy kárpótlásul a megcsonkított szórakozásért: így szólt a Napoli-Chelsea a nagyvilágban (aztán elmondjuk mi fáj).   …..
Napok óta kering az a pletyka, miszerint az Eurovíziós Dalfesztivál első fordulójánál történt technikai hibákat feltáró vizsgálat az egyik okként szabotázst vélt felfedezni. Az MTVA szóvivője, Cserháti Ágnes kérdésünkre közölte, "az értekezleteken nem hangzott el ez a…..
stones 2012.02.06 11:51:52
@imici61:
a Fábián Juliéknak jó daluk van, a többi 12 egy tucat! A zsűri taktikázta el magát, hogy nem mertek élből 10-est adni nekik...
Minek is? Csak rablás, pénzkidobás, semmi értelme blablabla, a téligumi-ellenesek n+1 számú érvet tudnak felhozni ellene, lelkük rajta. De azért álljunk meg egy pillanatra és nézzük meg ezt az alig négynapos videót egyenesen az Újvilágból. Seattle nem egy mediterrán…..
A kutyám rohadt szőrös. Elterpeszkedik az autó hátsó ülésén a számára kialakított autós alátéten, és élvezi az utazást. A sebességnél csak a potya simogatást és hónaljvakarást szereti jobban, így rendszeresen átkúszik feleségem ölébe, aki ettől aránylag durcás lesz…..
stones 2011.10.01 20:12:42
stones 2011.12.09 10:11:24
@Rocko-: _ebben a posztban_ Dunakanyar, BKV, MÁV, stb-ről esik szó, de tótországról nem, ezért gondoltam én barom, hogy nógrádi palóc adókerülő a blogger. Lőjjetek le, vazze!
Vitézy Dávid a BKK vezérigazgatója négy olyan 2020-ig megvalósuló fejlesztésről beszélt a Heti Válasz mai konferenciáján, melyeket itt jelentett be először, s melyekre már rábólintottak Fellegiék is a Nemzeti fejlesztési Minisztériumban. Gyorsan idesorolom őket, a…..
stones 2011.11.29 13:39:34
@Szelid sunmalac-Elmeny designer:

egy gomba termesztésbe beszállnék, esetleg, ha legalizálnák a kannabist is...
Avagy öt ok, amiért szívesebben nézzük a női labdarúgó világbajnokságot, mint a nagy múltú Copát akkor, amikor három futballtorna is egyszerre zajlik. 1. Vannak gólok Ez a három futball-torna a kiváló színvonalú mexikói U17-es világbajnokság (a döntőben 100 ezer ember…..
Zseniális, mesteri és annyi díjat kapott, hogy már most is nyugodtan nyugdíjba vonulhatna, hiszen nem csak színészként bizonyított. Húgáról készült dokumentumfilmje elárulta azt is, képes nagyon sokat mutatni magából, s nem csak testéből. Azt már amúgy nagyon fiatalon…..
Tisztelt Mt!  Több dolgot is érintő történetemet küldeném önöknek, ha gondolják, nyugodtan tegyék ki az oldalra. Állást keresek már lassan egy éve, sajnos eddig semmit nem sikerült találnom, pedig legalább 300 önéletrajzot elküldtem már az elmúlt közel egy év alatt. A…..
A CBS, és a Két pasi meg egy kicsi című sitcomot gyártó Warner Brothers megtalálta Charlie Sheen helyettesét Demi Moore férje, Ashton Kutcher színész/producer személyében. Les Moonves, a CBS főnöke a kirúgott Sheen helyére mindenképpen egy nagy nevet akart leigazolni, és szólt…..
stones 2011.05.13 12:47:59
@üveges csirkeszem:

aki egy szereplő magánéleti problémái miatt nem nézi a filmjeit v. előadásait, az kövesse a Valóvilágot. Ott nincs szétválasztva a kettő.
Retro naptárlányok Áfész-book 2011.03.28 09:23:00
Léha tekintetű amazon 1984-ből...
stones 2011.03.28 18:27:11
A címben feltett kérdésre a rövid válasz a senkinek, legalábbis a korábbi tapasztalatok szerint. 2008-ban ugyanis a kutya nem vitte el a 30 millió dollárért (kb. 5,8 milliárd forintért) árult 82 méter hosszú luxusjachtot, az irakiak azonban most újfent reménykednek. Ahogyan az…..
stones 2011.03.20 22:06:00
@stones: bár a kétharmadot csak több turnusban tudnám vendégül látni!
w Dolgozz, hélóta! 2010.05.07 06:27:00
Megbűnhődte már e nép a múúltat s jövehendőőőt! Most szopjanak egy kicsit a görögök. Nekünk arra kell figyelnünk, hogy csendben és fürgén elpakoljuk a nagyszobából a buli maradványait, mielőtt a szülők hazaérnek.    A görögök ugyanis tényleg orbitális…..
Balázs és barátai még nagyobbat szívtak, mint a Homár az esztergomi fürdőben, ahol csak hűvös volt a víz az ígért langyos helyett. Újváros menőbb hely sokkal, ott ezért egyenesen jeges volt a medence a 34 fok helyett, ráadásul már legalább egy napja. De a cseles és etikus…..
Politikai és személyi érdekek ütközése miatt derültek ki a BKV-s ügyek és nem egy rendszertisztulási folyamat részeként - mondta Atkári János, Budapest volt főpolgármester-helyettese kedden a Magyar Televízió Ma reggel című műsorában. Ha nincs feszültség az MSZP-n, illetve a…..
Az HBO nálunk nem nagyon foglalkozik gyártással, a Darwin-díjas haláleseteket feldolgozó saját sorozatuk után idén egy dokumentumfilmet prezentáltak, amiben Pierre Woodman pornóproducert próbálták emberközelbe hozni, felemás eredménnyel. Woodman az a köpcös francia csávó, aki az…..
Tegnap rajtolt a Bajnokok Ligája a Tv2-n, a csatorna még Gundel Takács Gábort is visszahívta a közszolgálat szarvától erre az alkalomra. De az első próbálkozás elég elkeserítő, a Celtic-Arsenal meccset ugyanis annyian nézték, mint egy kiadósabb adásszünetet, vagy legfeljebb,…..
A Britain's Got Talent című szigetországi tehetségkutatóban feltünt skót szűzlány, Susan Boyle olyan médiahisztériát indított el, amire az elmúlt években nem nagyon volt példa. A múlt hét szombaton bemutatkozott 47 éves tehetség hangja valóban kiváló, és meglepően…..
stones 2009.05.19 14:20:32
w A párttal, a néppel 2009.04.09 06:30:00
Ott voltam, ahol lennem kellett, azt tettem, amit tennem kellett. Kádár János sírfelirata Bajnai Gordon egészen sikeresen melegíti magának a miniszterelnöki széket; az összeszorított ajkú, elszánt csinálniakarás aurája láthatóvá vált. Terveit a piacok, a hitelezők biztatással…..
Az MVM-nél belső vizsgálat zajlik, mert több milliárd forint került az állami tulajdonú óriásvállalattól offshore cégekhez az előző menedzsment idején. Az új vezérigazgató, Mártha Imre szerint csontvázak dőltek ki a szekrényből, elődjét, Kocsis Istvánt félrevezethették.…..
     Gáz van, babám, mint ahogy Misa éjjel kajáltott is. De mi volt, míg nem volt? A természet törvényei szerint ugye semmi sem vész el, csak átalakul. No már most, ha valaki bukik valamin valamit, mások keresnek. Hasonló a helyzet evvel a gáz-dologgal is. Ezt a nem…..
Rendszeresen foglalkozunk a külföldön játszó magyarokkal. Eddig elsősorban a felnőttekkel, ezután pedig a fiatalokkal is. Sokan vannak sokfelé, ezért sok részben írunk róluk. Kezdjük az egyik legnagyobb tehetségű játékossal, Hári Jánossal.Hári János 1992. május 3-án…..
stones 2008.02.04 14:43:19
Hatalmas pofozkodásba torkollt a Moszkva környéki Dmitrovban a hét végén rendezett ifjúsági jégkorongtorna. Az U17-es nemzetközi versengésen négy válogatott mérte össze erejét, a házigazda Oroszország, az Egyesült Államok, Szlovákia és Svájc.Pénteken és szombaton…..
Azt se tudom, hol kezdjem, akkorára hízott a májam: kiderült, hogy egy idén augusztus végén nagy port kavart homáros sztori főszereplőjét, a vendégeivel ordítozásba keveredő szentbékkálai fogadóst idén tavasszal jogerősen elítélték egy olyan esetért, amikor trágár…..
w Milyen málác? 2007.10.25 08:00:00
Hiába keseríti meg milliók mindennapjait, hiába tud róla mindenki, a magyar politika a mainstream sajtóval karöltve söpri szőnyeg alá. Mintha nem is lenne ilyen. Mintha a statisztikákból nem látszana napnál világosabban, mi a helyzet. Kár tagadni: a fonyi fatolvaj, az olaszliszkai…..
A férjem megkért, hogy írjam le a véleményemet a Dacia Logan kombiról, mely háztartásunkba került fél évre, és én is meglehetősen sokat vezetem. Először vonakodtam, hiszen mit írhatnék, amit ő már nem írt le, és egyébként is, a nevén kívül nem is nagyon tudok más…..