Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DollsHouses

18 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Szentendrei Hév 20:20 perc Aquincum megállóhely Két új felszálló bonyolódik párbeszédbe. Az egyikük egy ültetendő fát szállít, a gyökere nejlon zacskóba van csomagolva. A másik reklámszatyrokkal megpakolva sörrel a kezében próbál helyet keresni magának,…..
Az első babaházam Lila Babaház 2010.02.09 19:11:00
Ez a babaház mdf lapokból készült, összesen 4 emelet található benne, minden emeletnek más és más a színe.  A földszint citromsárga, itt található a konyha, ahol fekete-fehér üvegmozaik borítja a padlót. Szintén a földszinten található a nappali, ahol sárga-zöld csíkos…..
Fából, valódi bőrből készített lila-zöld bútorok ..
Babaház fabútorokkal berendezve, levehető tető nélkül:     ..
Babaház berendezve.     ..
Az első babaházam Készülőben 2010.01.10 14:14:00
 Ez a babaház 2 emeletes, a konyhában eredeti üvegmozaik, az első emeleten kétféle tapéta található. A ház teteje - mely csillámporral van beszórva - könnyedén levehető és egy mozdulattal visszahelyezhető. A ház magassága 73 cm, szélessége 60 cm.  ..
Az első babaházam Babaházak 2010.01.10 13:59:00
Babaházak készítése kis és nagy méretben, az egészen egyszerűtől a luxus kivitelezésig. ..
Tényleg nem célom szegény MTI-t állandóan kipécézni, de ekkora galibát már régen okoztak félrefordítással. A történet ott kezdődött, hogy megjelent egy cikk egy kanadai újságban, amely arról szólt, hogy a vízumkényszer eltörlése után megugrott a menedékkérő magyarok…..
DollsHouses 2009.10.09 23:12:56
@kramnyik: "Rengeteg bevándorló van mindenütt, akik elárasszák a gazdagabb országokat"

ha már fordítás, szép magyar megfogalmazás, stb, akkor nem elárasztják?
(m.t.i.) Az állítólag Bobby Davison posztjának legfőbb várományosaként emlegetett Tusy (25), a Vastüdő FC menedzsere nagy zenekedvelő, és ezt nyáron bizonyította is! A BULVÁRTÜDŐ lesipuskás fotósa ugyanis lencsevégre kapta az edzőt, amint a Madonna koncerten…..
DollsHouses 2009.10.06 20:12:30
@Csk:

Teljesen igazad van.
Az adrásbobi csapatából lépett ki mindenki és abból lett a vt.
tényleg.

"Ez az a mez, amire anno befizettem (ha jól emlékszem) 300 forintot???"
ez a nem gyenge memória

beszarás, nem tudom ki a fasz vagy csk de befosok igy emlékszem
jó nagy szarrágó vagy.

de ha jól emlékszem a gor intézte és visszadta vagy a sima fekete polót és csak egy két darab maradt.

de megfogtad a lényeget
    Miután már átrágtuk magunkat az "égő bor" diadalmenetén, majd viszontagságos sorsán az újkorban, sorozatunk legújabb részében legfőbb ideje belecsapnunk a receptúrába.           Spiritusz    …..
Irina Bokovát, Bulgária párizsi nagykövetét választották meg kedden az ENSZ Nevelésügyi, Tudományos és Kulturális Szervezete (UNESCO) főigazgatójának.  Irina Bokova, az antiszemita kijelentései miatt vitatott egyiptomi kulturális minisztert, Faruk Hosznit győzte le az…..
 Az afganisztáni elnökválasztáson Karzai tovább tudta növelni előnyét, legalábbis a szavazatok háromnegyedének összesítése alapján- tudósít a Spiegel Online. A Független Választási Bizottság (IEC) bejelentése alapján a szavazatok 48,6 százalékát…..
Ezen a héten ismét módosítok a sajtószemle stílusán. Először is, áttérek a mennyiségről a minőségre. Ez egyszerűen azt jelenti, hogy az adott témakörből csak 1-2 hírt fogok szemlézni. Másodszor pedig megfogadom a szerzőtársak javaslatait. Ez pedig azt, hogy... de majd talán…..
Megpróbáljuk összeszedni az átállással kapcsolatos hibákat, hogy lássátok, mi az, ami már ismert illetve mi az, ami már javítva is van. Ide nem veszünk fel az átállással nem összefüggő hibákat, és ezt a posztot folyamatosan frissítjük. Ami zöld, az már nem aktuális. Nem…..
Hírfordítás, sajtófigyelés a Közel-Kelet világából. ..
 "Szeretem az egyszerű embereket, szeretem az igazságot, az őszinteséget. Szeretem az Istent. A művészetben is az igazságot és az őszinteséget keresem és akarom visszaadni. Irtózom a mesterkéltségtől... én ha adok valamit, önmagamat adom."  M. C. Marc…..
Közel-Kelet Blog Kapcsolat 2009.01.28 20:28:00
Közel-Kelet blog   Ha vannak kérdéseid, észrevételeid, vagy pedig fotóid, utazási élményeid, amiket szívesen megosztanál másokkal is, akkor írj a következő email címre: E-mail: kozelkelet.blog@gmail.com  hirdetés hirdetés..
Mozaikkészítés 20-as házszám 2009.01.20 14:56:00
 Épp készülőben...Andi a színeket egy sváb parasztház színeihez válogatta össze. Az ablak-keretek zöld, a ház vakolata nagyrészben sárga és fehér színekből áll...
Mozaikkészítés Mozaikművészet 2009.01.20 14:55:00
Balázs Miklós Ernő doktori értekezésében teljes átfogó képet ad a mozaikművészetről. A bevezetés a mozaikművészetbe fejezetben egyuttal el is helyezi a művészetek rendszerében a mozaikkészítést.Munkájában az elméleti áttekintés épp oly aprólékos és lényegi egyben, mint…..
Mozaikkészítés 8-as házszám 2009.01.20 14:48:00
       ..
Közel-Kelet Blog Utazás 2009.01.02 15:58:00
Hirdetés   Magyar nagykövetségek és főkonzulátusok Afrikában   Algéria   Területe: 2 381 741 km² Népesség: 33 577 500 fő Leírás: Az ország területének 80%-a a Szaharában fekszik.…..