Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Idhren

1 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
emocionálisan rapszodikus 2011.03.26 20:56:29
nincs szívem itthagyni a blogot, visszaolvasni annyira jó. De ahogy alakulnak a dolgok, muszáj lesz.. Valószínűleg minden poszt, ami ez előtt kelt, apránként átkerül majd olyan verzióba, amit csak én látok (vázlat).. Bocsi, ha akad még olyan, aki néha idepillant.. Muszáj…..
Elkészültek az első képek a Mango-kampányhoz Olivia Palermo-val. Az előzetes információkhoz képest, miszerint tavasztól népszerűsíti a márkát, már az őszi/téli kampányban is aktív szerepet vállalt. Nézzük csak:                  …..
Régen nem szerepelt már Agyness, úgyhogy éppen kapóra jön  Alasdair McLellan fotósorozata a modellről, amelyet a V magazin őszi számához készített "Saint Marks Place" címmel. Remélem, a közeljövőben ennél szebb és jobb képek is készülnek majd a modellről...…..
"Chic Easy Pieces" címmel közöl le Enikőről egy fotósorozatot az amerikai Harper's Bazaar, a szeptemberi számában. A képek vegyes érzelmeket váltottak ki belőlem - igazából egyelőre nem sikerült eldöntenem, hogy tetszenek-e avagy nem.Egyrészt vannak köztük elég…..
Idhren 2010.08.26 19:41:56
Dakota Fanning immáron fiatal felnőtt hölggyé csperedett. És mennyire helyes, bájos az arca! A Marie Claire augusztusi számából: ..
Idhren 2010.07.08 16:39:29
... ha már az időjárás nem annyira kegyes hozzánk, hogy maradéktalanul élvezhessük a kora nyár örömeit, legalább néhány képpel kényeztessük a lelkünket. A képek egy dán magazinban (Costume) jelentek meg, a modell Iza Olak, a fotós Henry Moshizi volt. Szikrázó napsütés és…..
Scarlett Johansson a továbbiakban is marad a Dolce & Gabbana kozmetikumainak arca. Szerencsére ezúttal a rózsaszín ködös körítést hanyagolták, Scarlett pedig ismét bevetette a dögös, szexi oldalát.Íme a legújabb kép:  Korábbi hirdetések: itt, itt, itt..
Az Yves Saint Laurent tavaszi/nyári kampányának Natalia Vodianova az arca, a fotósok pedig Inez van Lamsweerde és Vinoodh Matadin. ..
Ugye nem felejtettétek el, hogy már csak kettőt kell aludni, és máris nézhetjük a mozikban Tim Burton 3D-s Alice Csodaországban című (megelőlegezem) mesterművét :) Valószínűleg ez lehet az oka, hogy az Alice-t alakító Mia Wasikowska az áprilisi Harper's Bazaar címlaplánya. A…..
A Vogue Korea márciusi címlapján Kim Tae-Hee, dél-koreai színésznő szerepel vidéki környezetben, birkákkal.Nem kiemelkedően jó képek, nem is igazán különlegesek, de mégis elkapott a hangulata. ..
Karl Lagerfeld a Numero magazin márciusi, 111. számához készített egy nagyszerű fotósorozatot "Dangerous Couture" címmel kedvencéről, Baptiste Giabiconi-ról, akinek a partnere ezúttal Elisa Sednaoui. képek: Homotography ..
Lassan nem telik el nap anélkül, hogy Enikőről újabb és újabb fotósorozat látna napvilágot. A mai képek a Muse magazin tavaszi számából valók, Greg Kadel készítette "Memories of Green" címmel. ..
Idhren 2010.02.28 13:23:02
A koreai W magazin márciusban három címlappal jelenik meg - Anja Rubikkal, Angela Lindvallal és Karlie Klossal. A tovább után láthatóak a rövidke fotósorozatok is a lányokkal. Melyik a kedvencetek? ..
Szinte meg sem lehet különböztetni a nővérétől. Gyönyörű lány, gyönyörű képek... ..
Rose Byrne Lanvin estélyi ruhája nálam az abszolút befutó. Egyszerű, mégis egy cseppet rafinált, virág díszítéssel a derekán, na és a színe! Mély lila. Álomszép.Rose a hajában is virágos csatot visel, ami remek választás a ruha díszítéséhez, a sminkje azonban nem…..
Csimbumcirkusz 100. 2010.01.15 00:40:00
Az elmúlt esztendőben rengeteg minden történt velem, amik posztokban visszaköszönve táplálták a Csimbumcirkuszt.  Amikor elindítottam a blogot egy évvel (és 7 nappal) ezelőtt, fel sem merült bennem, hogy valaha is több olvasója lesz heti 2-3 embernél. Csak úgy pilláztam, mikor az első komolyabb…..
Rihanna látható a W magazin februári számának címlapján, illetve egy fekete-fehér fotósorozatot is leközöl a lap, melyet Craig McDean készített. Csak nekem tűnik túl agresszívnak Rihanna? Kicsit olyan "szétütöm az arcod" hangulata van a képek egy részének... ..
Piszok nehezen indul 2009 utolsó napja Tinus számára. Jó szokásához híven, ismét  És ahogy az szintén lenni szokott, behoztam a lemaradást :] Szóval, időben beértem Kelenföldre, hogy talizzunk Zsóval. Viszont, maradt bő egy óránk a Keletibe érve, míg a többiek befutottak. Az időt kihasználva Zsófi…..
Az Adidas és a Star Wars együttműködéséből születtek meg ezek a "nagyszerű" sportcipők. Háát, biztosan lesz olyan, akinek tetszik és hajlandó rá pénzt áldozni... ..
Enyém mégis másé Kari 2009.12.24 23:20:00
<panelszöveg> Boldog Karácsonyt mindenkinek blablabla </panelszöveg>Amúgy karácsony van, jóféle (egészséges) vacsi, ajándékozás, nyugi, tévézés. Eskü nálunk még foltokban van hó is, pedig nem a Mátrából írok.Legyetek jók jövőre is különben nem kaptok…..
csox Csokigumikalapács 2009.12.24 15:33:00
Ha már kezdünk belefáradni a sütés-főzésbe (én még neki sem álltam), meg a bonbonkészítésbe (az enyémek itt a képen rumos meggyesek voltak, egy tepsi hátán temperáltam a csokit egy megtisztított Sun optikai egéralátéttel), meg a másokkal való bonbonkészítésbe (a barátaim…..
Kiszivárogtak az első képek a Dolce & Gabbana tavaszi/nyári kampányából. Ahogy azt már korábban említettem Madonna a Louis Vuitton-t elhagyva a szíciliai tervezőpáros kollekcióját fogja népszerűsíteni. A kampányfotókat Steven Klein készítette.A képeket elnézve most egy…..