Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szippantós

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szívügyünk a főváros közterületeinek tisztasága (pl.), ezért nagyon fájt az, amit silver küldött nekünk. A sziklakertté avanzsálódott dunai lépcsőkön 5 évvel ezelőtt ültünk utoljára, úgyhogy megdöbbentett ez a változás. Mindenkit óvunk attól, hogy oda járjon…..
Szippantós 2009.06.12 10:00:00
Egyik kedvenc telefonos zaklatócégünk, a Capital Partners ismét meg tudta váltani a paradigmát. Korábban az ő üzletkötőjük nevezte először "szar alaknak" a saját ügyfelét telefonon, most pedig a tréfásan fenyegető-gyalázkodó SMS-ek kultúráját probálják…..
A pannon talaj fura hatással van a legpatinásabb cégekre is. Vegyük például a HSBC-t, ami a világ egyik legismertebb, multinacionális bankja, elegánsan visszafogott londoni felhőkarcoló-székházzal. És vegyük S. D. G.-t, a Homár-olvasó magyar nőt, akit igazi kafkai hangulatban…..
Szippantós 2009.04.02 09:50:27
Gábor kétségbeesett, mert úgy érzi bármit is tesz, a Capital Partners minden áron el akar neki adni valamit, amire neki semmi szüksége. Tanácstalanságában hozzánk fordult és bár nem akar a hatóságokhoz fordulni, ha másképp nem megy, úgyis az lesz a vége.Most már naponta zaklat…..
Szippantós 2009.01.20 13:48:10
Sziasztok!

Engem is folyamatosan zaklatnak és több néven is futnak: Capital Partners = Afin Kft.

Hiába kérem, hogy ne hívjanak, néhány nap és újra jelentkeznek a befektetési lehetőségeikkel.

Mivel nem vettek le a listájukról, ezért most már a következőket szoktam mondani nekik:
- Nagy
sz@r*an lehetnek, hogy ennyire kell a pénzem!
- Jó ideje nem hívtak. Tán csődbe ment a cég?
- Ha pénzem lenne, akkor se adnék egy kanyi vasat a Capital Partnersnek, mert a rendszerük még arra sem képes, hogy töröljenek.
- Konkurenciának adtam a lovettámat, mert azok nem zaklatnak. Én pedig szatírokkal nem foglakozom.

Amúgy a Capital Partners egy Cseh cég, az Afin csak a képviselet. Szóval, ha sokat ugrálnak az itteni kollegák, akkor lehet érdemes a Cseheknek jelezni a dolgot (DE MINNÉL TÖBBEN ÁM), aztán azok majd bontják a szerződést és probléma megoldva! :-)