Regisztráció Blogot indítok
Adatok
metal

0 bejegyzést írt és 4109 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Választhatsz: vagy a tenyeredből nyalod a fagyit, vagy a tölcsért is megveszed fagyiárban! A szép új világban eleve csak aranyárban nyalhatsz: egy gombóc hűtött víz némi ízesítővel 550-650 forintot kóstál. Manapság patikamérlegen mérik dekára a tölcsérbe kent finomságot. Amikor túlestem az első…..
Ez a kis szösszenet Neked szól, aki a hírek láttán viszkető ujjakkal ragadsz billentyűt, hogy a benned megfogalmazódott tartalmas és mély gondolatokat – lehetőleg minél több cikk alatt – megoszd a nagyérdeművel: „Felelőtlen”, „Ennyi esze van, így járt”, „Na, egy újabb Darwin-díj jelölt”, „Úgy kell…..
A Fejérvíz ZRt. Ügyfélszolgálathoz fordultunk, mert olvasónk levelében megírta a túlfizetésével kapcsolatos problémáját. “Nem hagy azóta sem nyugodni, hogy mennyi embernek maradhatott benn a pénze a Fejérvíz-nél. Csekkes vagyok. Vagyis az az ember, aki szereti látni, hogy mikor mit fizet be. Nem…..
metal 2023.03.07 11:37:51
@I.A.: Esélyünk sem volt soha egyikkel sem számot cserélni, mert soha nem is voltak fél percnél többet a ház előtt (annyi kell, hogy az előre kitöltött papírt bedobja. Van valaki akinek az a dolga, hogy leolvassa az órát, de ezt nem végzi el, csak azoknál, akikkel személyes kapcsolata van? És ez csak nekem vérlázító?
metal 2023.03.12 23:54:55
@I.A.: Nem marad benn a pénzük, a következő elszámoláskor ott lesz az egyenlegükben.
Tehát szerinted még mindig nekem kellene telefonszámot adnom a leolvasónak, ahelyett, hogy számonkérnék és elvégezné rendben a dolgát, mondjuk legalább a csengőt megnyomná? Mégegyszer, mire a feleségem kiért az ajtóból 5 házba dobta be az értesítőt (tehát előre meg volt írva, mert ennyi idő alatt kitölteni se lett volna ideje). És méegyszer írom 8 év alatt 1x sem talált otthon minket, miközben szinte mindig van otthon valaki, és minden más szolgáltató minden évben le tudta olvasni az órát. Tehát tényleg nekem kell meghunyászkodnom, és könyörögni, hogy hívjon fel a jóember?
Kezdjük a terület azonosításával, amit egy cég állítólag megvett a várostól, hogy oda naperőmű parkot építsen.    Durván egy háromszög határolta területről beszélünk, aminek alapja a felújított utacska, ami  1-es főútvonal felé tart a Magyarmettel szemben az ősi zsámbéki út nyomdokán - a…..
A sikeres rutin vizsga után 2 héttel kijössz az okmányirodából, kezedben a jogsiddal, amin még meg se száradt a tinta, de már azon töprengsz, hogy milyen autót lenne érdemes vásárolnod, amit olcsó fent tartani és legalább a szűk család előtt felmered vállalni. Nyugalom, segítek. Suzuki Swift Ha…..
Elmondok egy rövid kis történetet, ami nálam kiverte a biztosítékot. Nem nagyon, de azért nem tudtam őszintén mosolyogni utána. Eredetileg diktáltam a gázt. Azazhogy felmenten a weblapra, beírtam az óra állását aztán leokéztam. Nem nagy művelet, gondolná az ember, hogy egy betanított hernyó is…..
Az extrém erőhatások számos élettani folyamatban változást idéznek elő a pilóták testében 3-5G sebességnél, többek között ezért is kell kifogástalan egészségi állapottal, nagy fizikai és szellemi állóképességgel rendelkezniük...
metal 2022.12.02 09:46:36
@metal: Bocsánat, hogy pontos legyek a tömeg emberi sebességek között állandó.
Szlovákiában 10 év után 2020-ban eljött politikai fordulat, ami nagyon hamar kifulladt. Hogyan bukhat el egy látszólag győztes kormány? Mit tanulhat a magyar ellenzék a szlovákiai példából?..
Magyarországi diplomaosztón aligha mondtak eddig olyan kemény beszédet az ország állapotáról, mint amit Jaksity György közgazdász olvasott fel a Budapesti Corvinus Egyetemen – írta meg a 444. A lap szerint Jaksity nem kezdett harcosan, mert eleinte a karrierje legfontosabb állomásait sorolta. Aztán…..
 Facebookos görgetésem során éppen szembejött velem egy cikk, ami a blackout challenge néven futó életveszélyes TikTok-kihívást mutat be. A kihívás - (mely korábban is felkapott volt és tragédiába torkollott -szerk.) - lényege, hogy ájulásig fojtogatják magukat a résztvevők, sajnos több haláleset is…..
  Ismét napirendre került a boltok vasárnapi zárvatartásának kérdése. Ezúttal nem a kormány, de még csak nem is a KDNP az ötletgazda, hanem a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete. Ugyancsak eltérés a hét évvel ezelőtti rendelkezéshez képest, hogy jelen elgondolás szerint csak délben zárnának…..
    Sic transit gloria mundi. És így múlt el a világ dicsősége Márky-Zay Péter számára. Oké, tudom, volt ott pár szomorú alak még (mind a saját családtagja), de ő hat párt MINISZTERELNÖK jelöltje volt! Hat párt állt mögötte. Hat párt "kapitánya" volt. Még vasárnap reggel is, amikor még éltek…..
MagyarTarka Gyanakodj, ha tegeznek! 2022.03.05 11:33:48
Ma jól indult a napom: ketten is letegeztek - ismeretlenül! Amúgy utálom, de ma mégis kisütött a nap az undok, szürke márciusi reggelben. Ha abban a korban vagy, hogy emlékszel a reklámra, mikor összedőlt a lépcsőház a "lecsókolomozott" nő körül, akkor pontosan érted, mire gondolok...…..
Gondolom sokan már a cikk címére felkapták a fejüket, hiszen aki érdekelt ilyen területen, minden bizonnyal igencsak magas árakhoz van szokva. Ez a retró videójáték konzol azonban árával egyből kitűnik a társai közül – nézzük meg hát együtt, hogy vajon teljesítményével és paramétereivel is képes-e…..
MagyarTarka Csak egy autó? 2022.02.27 12:49:29
Egy autónak kétszer örül az ember, amikor megveszi és amikor el tudja adni. Apámtól hallottam ezt az örök igazságot, akitől - nő létemre - a benzin illatának szeretetét menthetetlenül megörököltem. Színtisztán emlékszem rá, bár még csak óvodás voltam akkor, milyen rossz érzés volt, amikor szüleim…..
Igen. Mutatjuk, mit kell tenni. Rég elfeledett tartozások a múltból, vitatott adósságok, óriási késedelmi kamatokkal terhelt, teljesíthetetlen összegű követelések. Különféle követeléskezelők felszólító levelei kíséretében jelennek meg manapság a felzaklató tartalmú megkeresések a gyanútlan…..
Az előválasztás egyik legnagyobb hozadéka, hogy a pártok már nem csupán a közvélemény-kutatások alapján ítélik meg a választóikat és önmagukat. Ha valaki hibázott, annak következményei voltak, ha valaki jól csinált valamit, akkor lendületbe jött. A politika már nem csak az elemzők okoskodására épül,…..
metal 2021.10.16 12:06:56
index.hu/belfold/2021/10/15/marki-zay-peter-ellenzeki-elovalasztas-mmm/
Ezek után valaki még komolyan gondolja, hogy a Fleto kánt nem OV fizeti? Basszus, választás előtt megint elintézte, hogy a külhoni magyarok biztosan ne szavazzanak rájuk!
Mint azt már sokan hallották 2021. szeptember 20-án Orbán Viktor a parlamentben bejelentette, hogy 2022. februárjában érkezik a nagy SZJA visszatérítés, mely röviden annyit jelent, hogy visszatérítik a gyereket nevelő szülőknek az általuk 2021-ben befizetett személyi jövedelemadó előlegét (SZJA-t).…..
metal 2021.09.23 10:50:55
@sírjatok: De ez a normális! Miért másért szavaznék valakire, ha nem azért, mert úgy gondolom, jól járok vele?
Gyakorta előforduló élethelyzet, hogy egy beszélgetés témája arra terelődik, hogy nem élünk túl fényűző életet, hiszen a nyugati bérek magasabbak, jobb az életszínvonal, még a közmunkás is luxusautóval közlekedhet, és egyébként is itthon minden drága de ezzel szemben a jövedelmek borzasztó…..
  Anushka Sachan minden este lefekvés előtt előveszi a telefonját, hogy bejelentkezzen egy online ruhákat értékesítő alkalmazásba.  “Ez egyfajta szokássá vált nálam” - mondta a 20 éves hongkongi egyetemi hallgató. “Elalvás előtt annyit szoktam mondani, hogy okés, még egyszer bejelentkezem, hogy…..
Folytatnám a tippeket a kezdő horgászoknak, spiccbottal. Megismerkedünk a szerelék-összeállítással, az etetőanyag-választással, összekeveréssel, és magával az etetéssel. Beállítjuk a megfelelő vízmélységhez az eresztéket. Nem utolsó sorban pedig a nem túl bonyolult csalizással, a csali…..
Minden tiszteletem a piacon dolgozó hölgyeknek, néhány férfinak, tűző napon, árnyék nélkül. Én 14.15 körül jöttem el úgy, hogy 12-kor álltam be a sorba, de az ott dolgozók még akkor is nyomták.Végig álltam/ültem a két órás sort, ami váratlan, de szinte természetes volt.A rendszer számomra…..