Regisztráció Blogot indítok
Adatok
metal

0 bejegyzést írt és 4104 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A német szociáldemokrata Friedrich Ebert Alapítvány és a Policy Solutions felmérése szerint a magyarok több 73%-a támogatja a Feltétel Nélküli Alapjövedelmet — mondta Bíró-Nagy András, politológus a  "Zöld baloldali politika lehetőségei Magyarországon" kiadvány bemutatóján. ..
Orbán egy hülye. Ezúttal nem a nagyfőnök, hanem az altiszt. Jó, hát fideszközelben mindennapos kunszt leosztani egy szellemiekben sokkal bőségesebb, képességesebb embert (Szakács versus Romsics, még most is visítok), ez ugye önmagában mindig és minden körülmények között vicces epizód, amit hangos…..
metal 2020.10.08 08:13:00
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Semmit. Annyi volt a lényeg, hogy Orbán megbukott, mint mindig.
Miután egy párkapcsolat ténylegesen kialakult, a párok életében komoly beszélgetések veszik kezdetét, amelyek közül az egyik a pénzügyek témaköre. Kezdődik azzal, hogy meghatároznak egy összeget az esküvő fedezésére majd pedig megbeszélik a további pénzügyeket a jövőjükre nézve. De vajon mi a helyes…..
metal 2020.10.07 15:47:21
@qwertzu: Azt is fel kell venni, és akkor már a nagyságrend kiderül. Tényleg úgy megy minden hasonló esemény, hogy egymásnak hiteleznek.
@semmi hatalmat senkinek: mi együtt teremtettünk meg mindent, amink van, még sincs közös számlánk. Ez úgy működik, hogy értelmes emberek meg tudják beszélni a dolgokat így is, meg úgy is. Akik meg nem, azoknak nem való a kapcsolat.
1984-ben születtem. Jó ideje annak, hogy van választási jogom, mégsem voltam soha. Eleinte azért nem, mert nem éreztem azt, hogy tizenévesként tudok bármit is a politikáról olyan meggyőződéssel és magabiztossággal, hogy jó és racionális döntést hozhassak a családom és országom érdekében. 36 évesen…..
metal 2020.09.24 07:36:46
@budacsikattila: Nem tudom szoktál-e panaszkodni, vagy sem. Azt tartom fenn most is, amit előzőleg írtam. Jogában áll mindenkinek nem szavazni, de akkor ne panaszkodjon! Mert bizony sok emberrel találkozni, akik semmi mást se tudnak fújni, mint a kormány így (mindig az a kormány, amelyik van, ezek GYF alatt is pont ezt nyomták), meg úgy geci. Igazi energiavámpírok!
Ha te nem vagy ilyen, akkor nem.
metal 2020.09.24 07:37:40
@metal: Az kimaradt, hogy a bezsélgetésekből pár perc alatt kiderül, hogy ő aztán nem szavazott, mert mind geci.
Olvasónk levelében a kerékpárút karbantartási hiányosságait veti fel. A szervizzel szembeni be- és kivezető szakaszon csak a kerítésdrót tart egy kidőlt száraz fát, ha szakad a drót, valakire, de legalábbis a kerékpárútra esik a fa.Ugyanitt a tüskés szeder (ehető! :)), tüskés akác és vadrózsa ágak…..
(Sajnos igen. Nem volt még annyi kurázsi a döntéshozókban, hogy ezt véglegesen betiltsák.  Egy bicskei fórumon megint felmerült, hogy lehet-e égetni, vagy sem.)  Rendszeresen rossz információk, találgatások  terjednek. Nézzük a tényeket.    Az országos tűzvédelmi szabályzatról szóló 54/2014.…..
Megmaradnak a biciklisávok a Nagykörúton, de az emiatt békétlenkedő autósokat a Fővárosi Önkormányzat a legnagyobb létszámú és ugyanakkor a legkisebb érdekvédelmi képességű sokaság, a gyalogosok kárára ígéri kompenzálni. A cikk szerzője Vargha Márton, a Levegő Munkacsoport közlekedési témafelelőse. ..
Mások szoktak...
metal 2020.09.06 20:13:22
@KRESZ idióták: Idézd te, ami téged igazol.
metal 2020.09.07 16:22:50
@KRESZ idióták: Mit állítottam? Ha már trollkodsz, legalább arra figyelj, hogy te állítod, hogy ebben az esetben felülírja a második tábla az elsőt. Értő olvasás sokat segít!
metal 2020.09.07 20:12:56
@KRESZ idióták: Valóban állítottam, hogy a képek szerint azok a táblák ott vannak, és aki nem veszi észre, az hogyan kaphatott jogosítványt. De te még mindig nem támasztottad alá az állításod, hogy ezek a táblák felül írják egymást. Fontos, hogy tájékoztatást adó tábláról beszélünk, és nem tiltó tábláról.
Lelkes olvasónk egy jó kis írással lepett meg minket e-mailben, melyet - előzetes hozzájárulását követően - változtatás nélkül közlünk. Köszönjük zerosugar6564-nek az alábbi kis szösszenetet: "Értelmiségi, bár szinte kékgalléros, jól fizető szakmában keresek állást és elegem van a rossz…..
A koronavírus lerontotta a halálozási statisztikákat Nagy-Britanniában. Ugyanakkor a várható halálozásokon felül jóval több haláleset következett be, mint amennyi a COVID-19 számlájára volt írható. A halálozási többlet 41%-át a korlátozások okozták -- írja egy frissen megjelent brit kormányzati…..
metal 2020.09.02 07:45:07
@A kiló nem százat jelent.: Mivel az egész vírust a gyíkemberek terjesztik az 5G hálózattal, ezért persze, hogy nem akadályozza meg! Aki ennyire sötét, minek hirdeti?
Az Egyesült Királyságban a koronavírus-járvány miatt elmaradtak a felsőoktatási jelentkezéshez szükséges vizsgák. A tanulók ehelyett a tanáraik által megajánlott jegyekkel jelentkeztek volna egyetemekre. A háttérben a középiskolai jegyek évtizedek óta tartó inflációja húzódik, amit az angol kormány…..
metal 2020.08.23 12:39:18
@Vén motoros: A fa**t. A tárgyilagos módszer a vizsga. Az, hogy jobb iskolából jobban képzettek jönnek ki, az átlagosan valódi, de egyénekre lebontva nem. Előfordul, hogy valaki a rosszabb iskolából is megfelelő tudással kerül ki, ennek kiszűrésére hivatott az egységes vizsga. Ha nem tartasz vizsgát, akkor nem tudod tárgyilagosan felmérni. Nincs azzal gond, hogy a jelenlegi helyzetben, az iskolák rangsorával súlyozod az eredményeket, de akkor mond ki, hogy ez nem igazságos, de most ez van! Azt hazudni, hogy ez pont olyan jó, mint a vizsga, az arcátlanság. Ez hasonló, mint most nálunk a távoktatás, ahol a tanár elküldni emailben, mit kell megtanulni, majd visszakéri kézzel írt papírt lefényképezve a dolgozatot (ha elkeveri, mert olyan hülye, hogy a pc-t eddig csak papír nehezéknek használta, akkor így jártál), és utána azt zengi a média, hogy ez pont olyan eredményes. Hát nem, kurvára nem!
Ingatlan adás-vétel esetén rengeteg mindenre oda kell figyelni, mi ezek közül most a nullás igazolás jelentőségével fogunk foglalkozni és elmeséljük mit érdemes tudni róla...
A tatai Öreg-tó gyermekkorom meghatározó szimbóluma. Az itt maradt szépség, a nyugodtság, az önfeledtség, és a jólét érzésével kényeztetett valahányszor meglátogattuk a családdal. Itt játszottam a vár romjain, amikor még tán óvodás sem voltam. A szegény ember itt mindig gazdagnak érezhette magát…..
Idén július 3-án az országgyűlés elfogadta azt a törvényjavaslatot, mely iskolaőrök alkalmazását írja elő szeptembertől az erre kijelölt hazai köznevelési és szakképzési intézményekben. Jelenleg 491 ilyen oktatási hely került kijelölésre (ebből 203 szakképzési intézmény), melyekben az új tanévben a…..
A motorosok szerint a kétkerekű jármű nem csak egy egyszerű tulajdon, hanem az életstílusuk jelképe. Rengetegen imádják a sebességet és azt a fajta szabadságot, melyet a motorozás jelent számukra. Számos autós azonban gyűlöli a motorosokat, mondván azok állandóan bevágnak eléjük, cikáznak a…..
  Miért a kollégát léptették elő, miért nem Téged? Miért adta a megbízást a főnök másnak és nem neked? Gyakran előfordul az emberrel ilyen helyzet a munkahelyén. Az ok nem mindig derül ki. Jogos okokon kívül az az igazság, hogy okozhatják a vezetők értékelésbeli hibái is és ezek nem mindig…..
metal 2020.08.05 08:51:10
Mit szólnál hozzá, ha sötétedés után az íróasztalodnál kortyolgatott kávédból arra néznél fel, hogy egy vadidegen áll a nappalid közepén? Mit lehet ilyenkor tenni vagy mondani? És vajon mit keres ott? Igaz történettel készültünk!..
Legyen 10 évnél fiatalabb, biztonságos és megbízható kisautó, lehetőleg Japánból. Amennyiben ma valaki így áll neki a keresésnek, bőségesen tud válogatni. Most megmutatjuk azt az 5 típust, ami mi ajánlunk: Mazda 2 2. generáció Sajnos pont a válság évében, 2008-ban mutatkozott be a Mazda 2…..
metal 2020.07.13 08:54:36
@igazi hős: Tévedés, a laikus számára látható állapotot sokkal egyszerűbb "hamisítani". Egy kis vax, egy kis silicon és csoda. Max egy kormánybőrözés.
És csili vili.
Az elsődleges információk szerint egy kerékpáros és motorkerékpáros ütközött össze 2020. július 1-jén 19 óra 30 perc körül a 1104-es számú úton, Bicske külterületén - olvasható az FMRFK Kommunikációs Szolgálatának jelentésében.  Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset miatt teljes…..
Ez a poszt a harmadik része annak a sorozatnak, amiben a feltétel nélküli alapjövedelem (FNA) ellen felhozott érvekre próbálok válaszolni. Az első rész a FNA és a kommunizmus közötti három alapvető különbséget mutatja be, a második pedig arra a félreértésre hívja fel a figyelmet, hogy csak az lenne…..