Regisztráció Blogot indítok
Adatok
metal

0 bejegyzést írt és 4110 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szomorúan tapasztalhatod, hogy nap mint nap újabb hírek érkeznek katalizátorlopásokról. A némi nemesfémet (platinát, ródiumot és palládiumot) tartalmazó alkatrészt pár perc alatt gyerekjáték szinte hangtalanul leszerelni a legtöbb autótípus alól. A katalizátorok lopása egyébként Európa nyugati felén…..
metal 2021.05.11 10:29:50
@Semper Fidelis: Ebben van tapasztalatom. Árultam egy megmaradt acélfelni szettet Lacettire (a leírásban benne volt, hogy adok hozzá egy picit sérült gyári dísztárcsa szettet, de az nem árképző). 20e-be tartottam, felhív a muki, hogy az ország másik végéből jönne érte, biztosan hibátlan-e. Mondom igen, nincs használatot befolyásoló hibája. Eljön, szakadó esőben nagyítóval végig nézi a 4 felnit. Az egyiken talál egy használatot semmiben sem befolyásoló karcolást (kb 15 éves használt felniről beszélünk). Mondja, hogy adjam oda 15-be, meg 5-t adjak még neki, mert átvágtam, és ő mennyit autózott, és különben is a dísztárcsaszett sérült. Néztem rá bután, majd közöltem, hogy ha gondolja, megnézhetjük, hogy gyorsabban szalad-e, mint a kutyám. Még ő volt kiakadva, de végül elhúzott:) Nem C betűs volt, csak a rend kedvéért.
A Fidesz, az egészségügyi vészhelyzet kellős közepén úgy döntött, hogy most jött el a megfelelő pillanat a „Magyarország hét törvénye” című nacionalista hitvallás megjelentetésére: „Haza csak addig van, amíg van, aki szeresse” Az ember közösségi lény; genetikailag arra hivatott, hogy szeresse…..
Az április ugyan szeszélyes időjárási körülményeket produkál hazánkban is, a tavasz jeleit azért már a napsütéses órák számának növekedésében is érzékelni lehet. A téli kabátot remélhetőleg lassan már tényleg el lehet tenni a szekrénybe, és az autókra is felkerülhetnek a nyári abroncsok. A következő…..
metal 2021.04.19 10:00:33
@alapjarat: Attól, hogy évek óta nincs időm írni, még meg tudom ítélni, hogy egy-egy írásban van-e érdemi információ. Ebben nincs!
Közép- és hosszútávon pont azokkal szúr ki, akiknek segíteni akar, ráadásul tovább torzít egy amúgy is rosszul működő piacot. Bejegyzésünkben elmondjuk, hogy miért várható brutális árnövekedés, miért tolódnak ki a vállalási időpontok és miért hat a program általában is a vevői érdekek ellen.…..
Bár keveset beszélünk róla, a férfiakra is számos elvárás nehezedik, amelyeket a társadalom támaszt velük szemben...
Ez most egy személyes írás, kevésbé marketinges, elnézést kérek azoktól, akiket ez esetleg zavar. Azt hiszem, magyarázatot kell adnom, miért nem írtam bejegyzést az elmúlt három hétben. Ennek az oka, hogy elkaptam a Covid vírust, és elég rossz állapotba kerültem, végül majdnem két hét kórházi ápolás…..
3-nál több gyereket nem egyszerű koordinálni, legyen szó csak fiúkról, csak lányokról vagy vegyes felállásról. Nem azt mondom, hogy egy kényelmes, 7 üléses autó sokat segít azon, hogy legalább az iskoláig/óvodáig tartó úton nyugton maradjanak, de legalább hozzátesz ahhoz, hogy anyaként ne kapjunk…..
Abban aligha van meglepetés, hogy Lewis Hamilton toronymagasan vezeti a hibridkorszak győzelmi mutatóit, az viszont sokakat meglephet, hogy az elmúlt néhány évben senkinek sem sikerült két csapattal győznie...
Tesztelés, haza érkezés, matrica, megbélyegzés. 4 szó, ami összekapcsolódik és napjainkban a koronavírus idején figyelmet követel magának...
Az autóvásárlás komoly és nehéz feladatat tud lenni, amely rengeteg utánajárást, tudakolást és időt igényel. Arról nem is beszélve, hogy viszonylag nagy pénzügyi beruházás is egyben, ezért érthető, hogy szeretnél a lehető legbiztosabbra menni. És szeretnéd elkerülni azokat a hibákat, amelyeket…..
metal 2021.02.23 13:42:21
@laci_52: Ez kb. 3 éve nem igaz, most meg konkrétan többet érnek az 1-2 éves autók (amik jó állapotban vannak), mint a vételi áruk volt. Sajnos ilyan ütemben drágulnak az újautók.
    Egy hete jelent meg Vági Márton Miért nekem kell fizetnem azt, ha te gyereket akarsz? című véleménycikke az Azonnalin. A jobboldali sajtó azóta is epét hány. Vajon mennyire jogos ez a felháborodás?   "Biztos, hogy a partnerem a megfelelő személy erre a célra? Nem csak azért akarunk…..
Malév légikisasszonyok vízi mentési gyakorlatával és szimulátor bemutatójával emlékezünk az egykori nemzeti légitársaságunk leállására annak kilencedik évfordulóján...
metal 2021.02.05 17:55:56
@horrorpornó bábszínház: A ROK az A portánál volt. A csúszdák a MOKban voltak kb. a két terminál között féltávon. Emlékeim szerint.
  Egy biztos: még véletlenül sem szeretném a járványügyi szakember szerepét játszani. Bevallom: halvány fogalmam sincs, hogy mennyivel többen betegednének meg, ha a kijárási korlátozás csak este tíztől indulna, és arról sem, hogy javulnának-e a mutatók, ha már hattól bezárkóznánk. Tippelni sem…..
metal 2021.02.05 12:03:10
@G. Nagy László: Pár hülye most éppen világvégét játszik. Mikor hol van ez a mostani gond egy komoly szituhoz?
Egyre frusztráltabbnak tűnik Orbán Viktor, amit alátámaszt legutóbbi reggeli rádiós monológja is. Ebben kvázi elismerte, hogy a vakcinaháborúban egyelőre elég rosszul állunk, de a felelősséget azonnal át is tolta az Európai Unió döntéshozóira. A kormányfő idegessége főként annak tudható be, hogy a…..
Új szakaszba ért a koronavírus járvány elleni védekezés hazánkban azzal, hogy december végén  megérkezett az első védőoltás szállítmány. Azóta városunkban is vannak ezzel kapcsolatos tapasztalatok. Erről beszélgettünk Dr. Füzi Imre háziorvossal.   Doktor úr mit javasol annak, aki most azon…..
Az, hogy a hagyományos belsőégésű motorokkal kezdenie kell valamit az autóiparnak (is), nem kérdés, hiszen a fosszilis energiahordozók elérhetősége véges. Ha nem is vár ránk a Mad Maxben elképzelt világ, az biztos, hogy a megújuló energiák felé kell fordulniuk az autógyártóknak. Vagy lehet, hogy ez…..
NemGogol Vakvágányon 2021.01.09 14:00:26
  Érdekes megközelítésban foglalkozik Kádár Barnabás, a Momentum egyik alapítója azzal a ténnyel, hogy Donald Trumpot, hosszas vajúdás után - szerintem erősen megkésetten - kitiltották a "két legmeghatározóbb" közösségi médiaoldalról (El lehet hallgattatni egy ország vezetőjét?).  Mivel a cikkel…..
Először még csak feltételezésként jött elő, azóta viszont már teljesen biztos, hogy az Iced Earth főnöke, Jon Schaffer is ott volt abban a tömegben, ami a tegnapi napon egy szimpátiatüntetést követően megrohamozta a Capitolium épületét. A politikát mindig is szívügyén kezelt zenészről, aki szerint a…..
2020 december 26-án, szombaton, megérkezett Magyarországra az első, koronavírus elleni vakcinaszállítmány.A Pfizer ellenszere rendőri felvezetéssel, inkább propaganda célokat szolgáló felhajtással, katonai védelem biztosításával, miniszteri jelenléttel fűszerezve jelent meg a képernyőkön és az…..
metal 2020.12.29 09:12:12
@George52: Ez jó kérdés, állítólag a héten még jön szállítmány.
Az online marketingben az talán legjobb dolog hirdetőként, hogy nagyon pontosan tudunk célozni. Több olyan célzási lehetőségünk van, amely a nem online marketingben lehetetlen, vagy csak nagyon nehezen kivitelezhető. Ennek számos oka van, de elsősorban az, hogy különböző eszközök, szolgáltatások…..
metal 2020.12.22 15:35:00
@Androsz: Benn a cégnél is jellemző, hogy beszélgetünk valamiről kollégákkal, majd jönnek rá a reklámok. Persze lehet, hogy nem az FB figyel, de valamelyik app biztosan, és ha a magyar nyelvet nem is érti meg, de célszavakat biztosan talál.
  Áll a bál az IKEA legújabb reklámkampánya miatt. "Legyen minden otthon biztonságos hely" - hirdeti a mamutcég, s propagandafilmjében a narratíva szerint meglehetősen gyakori, családon belüli erőszakot jeleníti meg. A magyar férfijogi szervezetek tiltakoznak, s közösen megfogalmazott, nyílt…..
metal 2020.12.01 13:52:26
@G. Nagy László: "A bántalmazás KIZÁRÓLAG fizikai lehet. A többi csak hiszti és rinyálás."
Hülye vagy és kész! A többi csak rinyálás és hiszti.
Valószínűleg már a címet olvasva mindenki érdekfeszítés mutatója kiakadt, és nem véletlen. De vajon tényleg irreleváns-e ez a probléma a társadalom többsége számára, és a GVH áprilisban kiszabott bírsága mennyiben jelent jót vagy rosszat az ország turisztikai iparágának? A büntetésről szóló teljes…..