Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Titus_sb

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Többen próbálják beállítani úgy a "kriptovaluta bizniszt”, mint befektetést! Ha sokat böngészünk különböző kriptovalutákról szóló weboldalakat millió olyan hirdetés is szembe jön velünk, ami azt mutatja, hogy egy szerencsés flótás bitcoinba fektette a pénzét (esetleg valamilyen más altcoinba) és…..
Leesett az első hó, és itt a ködös időszak. Nyilván ezt mindenki észrevette, de nem is ez a lényeg. Hanem az, hogy olyanok is észrevették, akik rettegnek vezetés közben, és/vagy nyárigumival nyomják, még mindig. De most harminccal.  Országúton. És gyűlik mögötte a sor. Megy a paraszt…..
Néhány éve hirtelen felindulásból vásároltam egy '78-as évjáratú Yamaha RD50M kismotort. Ez egy 50cm3-es, 5 sebességes moped, ami mint később kiderült, kifejezetten a német piacra készült 40km/h -ra lefojtott végsebességgel. Ez mondjuk engem vajmi kevéssé érdekel, de kutakodtam egy kicsit a nem túl…..
Praxis Megloptak a kórházban 2017.01.26 06:29:16
Végül aláírtam a papírt, és jobb ötlet híján távoztam a kórházból - a körülbelül 70 ezer forintot érő telefonom és 17000 forintom nélkül.  Jó estét, sziasztok!   Végső elkeseredésemben, és abban a tudatban, jobb lesz, ha ezt kiírom magamból, muszáj volt hozzátok fordulnom. Az emberi pofátlanság…..
Titus_sb 2017.02.21 15:37:19
@MrX84: és ha a beteg pl. Az orvostól tudja meg hogy nincs fizikai probléma, "csak" pánikrohama volt? Az alany otthon nem kap levegőt, ver a szíve, elmegy a kép, kifordul a világ a sarkából. Honnan tudja, hogy nem infarktusa van épp?
Ha az engine szóról nem az autók jutnak eszedbe. Ha tudod milyen érzés egy toronyból leadott head-shot. Ha vágod, hogy az IDDQD és IDKFA betűkombinációk nem csak egy véletlen billentyűzetre könyökölés eredményei. Ha tudod milyen alternatív felhasználási módjai vannak a láncfűrésznek, a…..
A bakelit lemezek a retró korszakukat élik, újra divatba jöttek. Sokan gyűjtik őket, akár annak ellenére is, hogy nem tudják mivel lejátszani. Az igazán vájtfülű fanatikusok pedig a bakelit lemezjátszóra esküsznek, mondván össze sem lehet hasonlítani az analóg zene hangzását, a modern kor…..
A TV2 egy szűkszavú közleményben búcsúztatja a időjárásjelentőt, aki a Velvet oly sok kedves pillanatot okozott: Gaál Noémi a mai nappal közös megegyezéssel távozik a TV2-től. A képernyős a csatorna indulásakor, 1997-ben csatlakozott a TV2 csapatához és a kezdetek óta időjárásjelentőként…..
Az alábbiakban a mágneses hangrögzítés történetének egyik legvitatottabb résztvevőjéről fogok írni. Az AKAI GX magnófejek a mai napig parázs vitákat képesek kiváltani az internetes fórumokon. Van, aki rajong az üvegfejekkel szerelt magnók hangjáért, mások szerint egy magára…..
Még mindig egymást érik a '90-es éveket idéző bulik és olyan koncertekből is folyton akad egy-egy, ahol az évtized előadói váltják egymást, legyen szó külföldiről, vagy magyarról. Úgy tűnik, nem tudjuk megunni a '90-es évek feltámadását egyelőre - nosztalgiából, viccből, vagy csak azért, mert…..
Mikor máskor lett volna technikai problémája szegény AXN-nek, mint tegnap este, amikor a Csillagok háborúját adták a tévében (a saga első három részével nagyon izmos, 10 százalék környéki közönségarányt produkáltak)? A csatorna Facebook oldalának tanúsága szerint a Digi, a…..
Megvan az új Sebők Vili!!! Alaposan besütizhetett Devecseri "Yolo" Szilárd Amszerdamban! A briliáns öngólt vétő játékos Facebook profilján megtaláltuk az öngól okát, a ma reggeli afterpartiról egyelőre még nincs új posztja a szombathelyi sportolónak!  Én már csak arra…..
Titus_sb 2013.10.13 04:45:52
@Démonmac1: Szerintem az aranycsapatunk letesztelt mindent. :)
Csabi lábadozásának környékén lelassultak, sőt, teljesen megálltak az események Dezső körül, ezt sokan észrevették már, a fejemhez is vágták páran. Most viszont, hogy újra munkába állt, úgy felpörgött minden, hogy alig győzöm kapkodni a fejemet, nem tudok olyan gyorsan…..
Ádám néhány alkalommal tudományos kísérletből angolul rendelt egy angol sörös kocsmában. Ahol nyilván azonnal elengedték magukat, amikor úgy gondolták, hogy nem érti, amit mondanak: A pécsi Murphy's Pub nevű hellyel kapcsolaban írok, az ott szerzett tapasztalataimat szeretném…..
Titus_sb 2013.05.10 14:44:41
A Lángoló Gitárokon debütál a Kéknyúl Hammond Band videoklipje, amely felvezetésképpen is szolgál a jövőre megjelenő első stúdióalbumukhoz. Az együttes 2008-ban alakult, eredetileg instrumentális formációként, de később beszállt hozzájuk Andy Hefler Magyarországon élő…..
Titus_sb 2012.12.01 23:10:23
Napokon belül kezdetét veszi a Ferenciek tere átalakítása. Ezzel az egyik karakteres gócpontja számolódik fel annak a második világháború utáni városépítészeti hozzáállásnak, amely a városon belüli közlekedést autóspreferenciájúnak tekinti. Olyan önkormányzati és…..
Ez a hét így sikerült. Először lemerült az akksim a belvárosban. Nem először fordul elő, hogy letérdel, pont most két éves, elvileg eddig kellett bírnia, ehhez képest már tavaly télen töltőn volt kábé nettó két hetet. Szerencsére a bátyám épp indult haza, odagurult,…..
A Duran Duran viszonylag trendivé vált az utóbbi években, de ez nem azt takarja, hogy ők mentek volna a zeitgeist után, hanem a zeneipar újrahasznosítási-láza jutott el afelé a szintipop-new wave-ig, amit ők csinálnak. Ebből persze Magyarországon semmi nem látszik, itt épp…..
Miközben készült, azon gondolkodtam, miért nem volt jó nekem egy közönséges japán robogó. Miért akartam mindenképpen Vespát? Persze aki Csikós mellett ül, előbb-utóbb irtózni fog az egyszerű és logikus megoldásoktól. Az is biztos, hogy ha csak a retró forma vonzott volna, a…..
Titus_sb 2012.05.10 20:54:56
@GERI87: Simobol is van robogó nem?
Tavaly nyáron halt meg Gary Nixon, az amerikai versenylegenda. A Lossa Engineering neki állított emléket új motorjával. Ugyan a gyári Kawasaki Z1000 szépsége erősen megosztó, de most sikerült olyan külsőt teremteniük, amelyet a klasszikus formákban hívő motorosok is…..