Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Netuddki!

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lászlónak sikerült kifognia a Credigennél egy jópofa ügyfélszolgálatost, aki olyanokkal verte vissza panaszát, hogy "ne kezdjen el sztorizni" vagy "maga elengedi a füle mellett, amit mondok magának, úgyhogy el is köszönök". Az ilyeneket tessenek eredetiben…..
Netuddki! 2010.08.03 20:20:41
@Fánkevő Fáncsi: 39 vagyok, és elsősorban az általad idiótának tartott kommentelők miatt olvasom a Homárt, ugyanis veled ellentétben én még szeretek nevetni....
Akit hozzánk hasonlóan felháborít az alávaló MSZP-sek, hitvány fideszesek, rongy SZDSZ-esek és társaik által megszavazott csendrendelet, majd az azt követő nevetséges önkormányzati hazugságcunami, az hétfőn délután ötkor elmehet tüntetni az önkormányzat épülete elé, az…..
Netuddki! 2009.09.22 01:41:56
@mqqq:
Én nem bántottam az anyádat, te miért szidod az enyémet?

Pont te vagy az az önző kultúrember, aki megérdemelné, hogy minden éjjel, amikor aludni akar, egy zenegépet indítsanak be az ablaka alatt.
Megnézném meddig bírod...
Netuddki! 2009.09.22 14:26:34
@mqqq:
Mégegyszer: A te anyukád lehet, hogy kurva. Az enyém hidd el, hogy nem az.

Képzeld el, én vagyok az, aki több nézőpontból is megvizsgáltam a kérdést.
Utánaolvastam a hatályos rendeleteknek, a szórakozóhelyekre vonatkozó előírásoknak, azok szankcionálhatóságának, stb.
Mivel nem minden áron akartunk harcolni a mellettünk lévő kocsma ellen, ezért a szomszédaimmal együtt először szépen megkértük a tulajt, hogy legalább annyit tegyen meg, hogy este tíz után betartja a megengedett zajkibocsátási határértéket.
Az ígéretek ellenére nem történt változás.Annyira nem volt képes, hogy a kocsma ajtaját becsukja. Aztán újra szóltunk neki, és újra. Nem lévén más lehetőségünk, feljelentettük az önkormányzaton. Nem kértünk mást tőlük sem, csak annyit, hogy a meglévő rendeleteket tartassák be. A válasz annyi volt, hogy ők nem jöhetnek ide minden este ellenőrizni. A rendőrség meg csak annyit mondott, hogy ez nem az ő dolguk, hanem az önkormányzaté.
Pedig ha minden kocsma, szórakozóhely betartotta volna a hatályos rendeleteket a kerületünkben, akkor nem született volna annyi panaszos beadvány, és nem szigorították volna meg a nyitvatartást. Csinálhatták volna tistességesen is, és akkor nem kéne most sírniuk, hogy a szemét lakosság aludni akar. Nyitva lehettek volna egész éjjel, senkit nem zavartak volna.
De a legtöbb szórakozóhely, kocsma tulajdonosa magasról szarik az ottani lakosságra. Hát megérdemelték.
Netuddki! 2009.09.22 17:44:08
@mqqq:
A rendeleteket nem én hoztam. Nem én vagyok az, aki nem tartatta be a meglévő rendeletet. Én csak szenvedő alanya voltam a rendeletek be nem tartásának.
És igen. Az általam említett kocsma szarik erre a rendeletre is, és nyitva marad most is hajnalig. De egy valami mégis megváltozott.
Este 10 után csendben van. Tudja, hogyha hangoskodnak, akkor a lakók rendőrt hívnak, az pedig bezáratja a rendeletre való hivatkozással. Ha csendben marad, nem cseszteti senki. Így mi is jól járunk, de az ő érdekei sem sérülnek. Megtehette volna ezt csendrendelet nélkül is, de így legalább rá van kényszerítve, hogy normális legyen.
Nem tudom, hogy a Terézvárosban ez hogy működik, de a mi kerületünkben sem az önkormányzat, sem a rendőrség nem cseszegeti azt, aki 10 után csendben van. Így senkinek nem kell bezárnia.
Ismét lecsapott a gyilkos ötforintos: most kaptam egy levelet Octaviától, a Naiv Ügyféltől, aki 1995-re 2000-et adott a pizzafutárnak. A futár ezután - valószínűleg, mert az akciót senki se látta - leszakította a névkártyáját a levélszekrényéről, bosszúból. Íme a…..
Netuddki! 2009.09.22 13:20:11
@Lili.N:
Na itt jól látszik, hogy akárhány diplomája, nyelvvizsgája van valakinek, attól még lehet ostoba, és szűk látókörű.

Ha annyira okos lennél, akor azt is tudnád, hogy nem minden "zsírdisznó" azért kövér, mert zabál. Sok ember fele annyit sem eszik mint te, de mégsem tud lefogyni, mert beteg.

Tudod, neked is elég lenne mondjuk egy vírusos fertőzés, ami megtámadja a pajzsmirigyedet, és rövid időn belül te is zsírdisznó lennél.

Ennyire korlátolt, öntelt, gyűlölködő, ostoba nővel még nem találkoztam, mint amilyen te vagy. Hogy nem hányod le magadat, mikor tükörbe nézel?
Szánalmas vagy.
Netuddki! 2009.09.22 13:27:14
Netuddki! 2009.09.22 13:35:23
@Lili.N:
Ehyrészt többes számot használtál: "zsírdisznók". Másrészt sokat mond, ahogyan használod ezt a szót. Valószínűleg nem csak egy embert tisztelsz meg ezzel a jelzővel. A hozzászólásaid alapján pontosan látszik, milyen ember vagy, és boldoggá tesz a tudat, hogy nem ismerlek. De ezzel vagyunk így még itt néhányan...
Anyám 2 tojássárgát csorgatott a vájdlingba, aztán a házi malomban őrölt lisztet és monopropilén glikol 1,2-propándiol 1,2-dihidroxipropánt szitált utána, no meg 20 deka kókuszreszeléket. Hogy az olvasók házi receptjeiben nincsen ilyesmi? Hát másmilyen házban laktunk eszerint.…..
A klasszikus válságcsökkentő vendéglátós trükkre szállít két példát Gabriella és Kitti. A  szuperlebutított büfémenüt illetve a féladagos megoldást bizonyára nem csak az Új Tündérkert és a Verne Étterem menedzsmentje alkalmazta ezen a jeles napon: Most érkeztünk…..
Netuddki! 2009.02.27 21:30:05
@pamutmacska:

Te nézed???
Netuddki! 2009.02.27 23:01:26
@pamutmacska:

Szerintem igen!
Netuddki! 2009.02.27 23:22:53
@pamutmacska:

Ember vagyok. Tévedek. :)
Gábor mindent megtett, amit a Pannon ajánlott neki. Utalt, faxolt, telefonált, levelezett, de a szolgáltatótól pontos tájékoztatás helyett csak híváskorlátozást kapott. Szerinte az ügyfélszolgálat hibájából nem tudja használni a telefonját, ezért perelni fog. Tisztelt…..
A Gmail és ezáltal a Homár levelesládájának átmeneti halála miatt keletkezett feszültségeket Tímea archív felvételével vezetjük le. Vajon egy új típusú használati utasítás félresikerült bétatesztjét sikerült elcsípnie vagy valaki gondosan visszacsomagolva visszahozta?2007.…..
M.I. fájdalmas története túl sokadszor emlékeztet minket arra, milyen jó lett volna annak idején felszabadítani a távközlést a Matáv rémuralma alól. Ehelyett az utódcég egyik szolgáltatásáról (ADSL) másikra (kábelnet) váltás is heteket vesz igénybe, másik szolgáltató…..
A Magyar Postát összezavarta az tény, hogy a HVG sok más laphoz hasonlóan a havi lapszámot még az előző hónapban megjelenteti és kiküldi előfizetőinek. Így Zoltán januártól induló, negyed évre vonatkozó előfizetésében nem szerepel az első szám, hiába fizetett érte, mert…..
Ákos egyenesen a sítáborból közvetít, ahová az Exit Tours szervezésében utazott. Az oda érkező magyarok masszívan átverve érzik magukat, ugyanis az utazási iroda eddig csak egy túlfoglalt buszt, túlfoglalt szállást és egy matrac nélküli kanapét tudott felmutatni a…..
Netuddki! 2009.02.02 17:45:29
@KopaszMercis:
Szerinted, akinek nincs sok pénze, az alapból paraszt bunkó?
Netuddki! 2009.02.02 18:38:42
@trewq:

Nem akartam minősíteni, mert én nem szeretek csúnyán beszélni. De pontosan így gondolom én is...
Netuddki! 2009.02.02 19:02:44
@hagyma:
Ez is igaz. Ezért nem megyek én sem sielni. De a csórónak is szüksége lehet egy kis pihenésre, hogy egy-egy hétre megfeletkezzen arról, hogy csóró. És hagy döntse el, mire akarja költeni a kevés pénzét.
Ettől még nem paraszt bunkó.
Szolgáltatást lemondó ügyfél a legrosszabb, hiszen egy csomó vesződség van vele, aztán meg nem is akar többet fizetni. A DigiTV példás bosszút áll előfizetőjén, akinek volt pofája 450 km-rel arréb költöznie. Természetesen csak a szerződést megkötő ügyfélszolgálaton lehet…..
Remek, homároid posztot ajánlók a Hütte sí- és snowboardblogról: G. Franciaországba megy sítúrára, a szállást az Intersín keresztül intézi. A cég weboldalán az árakat minimum félreérthetőn jelölik, ugyanis ezt írják a lista mellé: "AZ ÁRTÁBLÁZATBAN SZEREPLO ÁRAK…..
Ritka szerencsésen estek egybe az akciók csütörtökön, egyszerre árulták a fanszőrzetes csirkecombot és a zöld pörkölthúst. Aki a harmadik specialitásra is kiváncsi, alant kielégítheti a vágyait, ott olvasható Kis Balázs vonatkozó levele is.Kedves környékbeli Barátaim,…..
Kakamátyás saját blogján is megírta szolgáltatóváltásának történetét, ami az Invitel és a T-Com jóvoltából hosszabbra nyúlt, mint azt eredetileg tervezte. Az észrevétlen átállásnak ígért ügymenethez képest 45 nap internet nélküliség vár rá.Kezdődött ott, hogy az…..
 Szeretnénk azt hinni, hogy a Centrum Parkoló Kft. önkritikája igen fejlett és belátták, hiába is tennének úgy, mintha érdekelné őket  a gépkocsival közlekedők egyik legnagyobb problémája, a parkolás. De valószínűbb, hogy a sok szopatás közben nem volt idejük…..
Netuddki! 2009.01.26 08:21:20
@torma99:
Tudsz más alternatívát? Szavaznék én másra, ha lenne más. De ha nincs, akár szavazok, akár nem, ezek maradnak, és szivatnak tovább...
Netuddki! 2009.01.26 08:39:21
@ColT:
Legközelebb már én se megyek.
De sajnos ettől nem változik meg semmi...
Laci átcímkézet szalonnáján nem csak az árat változtatta meg a Tesco, de a lejárati időt is. Utóbbi egy nem létező dátumra utal, ezek szerint a zsíros finomság soha nem veszti el frisseségét, talán ezért emelték meg az árát is.Minap a Fogarasi úti Tacskóban vettem…..
Netuddki! 2009.01.23 02:25:15
@morrisal_:

:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Ez volt ma a legjobb!!! (????)
Ember embernek nemhogy farkasa, de a Zuschlag Jánosa, a társadalom eresztékei recsegnek-ropognak, és mindennek tetejébe mindenki csúnyán beszél. Például a buszsofőr az utasokkal. Gábor döbbent beszámolója alant. Ma ismét megerősödött azon elhatározásom, hogy amint lehetőségem…..
Megjött a levél a bolt tulajától, aki kirúgta a vevőjüket gyalázó és kihajtó eladót, íme a történet. (Előzmény itt.) A körülmények azok: A vásárlóval felvettük a kapcsolatot, elnézést kértünk tőle a történtekért, bár külföldön tartózkodom árubeszerző…..
Netuddki! 2009.01.21 12:18:25
@Unbiased:
"A vásárlóval felvettük a kapcsolatot, elnézést kértünk tőle a történtekért"
Nekem ebből úgy tűnik, hogy ők keresték, és nem fordítva.
Ha magamból indulok ki, egy ilyen incidens után jó messze elkerülném az adott helyet, de eszembe se jutna a tulajt hívogatni, és panaszkodni. (Lehet, hogy ezért nem vagyok sikeres?)
Szóval nekem még mindig sántít picit a dolog. Én akkor hiszem el, hogy a tulaj ilyen jó fej volt, és megkereste a vásárlót, ha a vásárló is beír ide, és ezt megerősíti. (És akkor újra megkérdezem, hogyan találta meg.)
Szkeptikus vagyok na.

Netuddki! 2009.01.21 12:20:16
@stipi-stopi:
Bocsi, ez Sasfiókának akart menni.:)
 A nagy leárazások idején megszaporodtak a kamu árcímkék is, Vera egy ilyenbe futott bele a Mangóban. Az akciós kabát eredeti árát megemelték, hogy ne sokat bukjanak az árengedményen. Ezek szerint a tudatos vásárló akkor jár a legjobban, ha az akciós címkéket megpróbálja…..