Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bali187

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
napszemüveg Oakley 2015/2 2015.12.14 11:09:05
    Latch Miközben a világ napszemüveg-ipara mintha csak a formákkal és színekkel van elfoglalva, létezik egy gyártó, aki hatmilliárd ember egyik legfontosabb problémájával is törődik: mi van, ha lemegy a nap, vagy bementünk egy épületbe, és nincs nálunk a napszemüvegünk…..
1963, tombol a hidegháború, a kémkedés fénykora. Amelyik sztájliszt azt állítja, nem adná el az anyját is, hogy ilyen filmben dolgozhasson, hazudik. Guy Ritchie-nél még a rosszabb filmek is épp elég jók, de a stílusra talán még sosem ment rá ennyire. Fantasztikus munka, egy…..
  amuci "alszakács" levele! "............A  minap akadtam a blogra, egyből neki veselkedtem és mintha mindenütt ugyan az lenne. Írod, ha gondoljuk írjuk meg. Hát ez az enyém. Majd meglátod érdemes e feltenni.Gondoltam elmesélem saját sagámat, hátha…..
Közösségi bérbicikli-rendszert vezetnek be Londonban is, emellett kialakítanak 12 biciklis főútvonalat a belvárosban, a Temze partján lévő Victoria Embankmentet pedig teljes egészében átadják a bicikliseknek, írja a Guardian. „Régóta azt vallom, hogy a biciklibarát városok…..
Frei Tamás mindig szolgáltat muníciót a Comment:com gépfegyverébe. Egy hónapot kellett várjunk libériai dossziéjának folytatására, de megérte. A Riporter ezúttal két félbevágott, ropogós, önkéntesekről szóló buci közé rejtette el a büdösséget jó sok chilivel…..