Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nikorene

0 bejegyzést írt és 1748 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bárhonnan is nézzük 2019 remek év volt a mozgóképek szerelmeseinek. Ha a filmeket vesszük, kijutott komoly hangulatú „művészfilmekből” és igényes blockbusterekből egyaránt. A The Irishman tarolt, Robert Pattinson mindenkit meggyőzött végre színészi kvalitásait illetően a The Lighthouse-ban, az …..
Nikorene 2019.12.30 19:06:13
@Gengsztericki: merci. de hogy a témába vágó hsz is legyen: az Időbevándorlók nekem nagy csalódás volt. Szerintem sokkal több volt a témában, és a végére egy se füle, se farka dolog lett belőle. Inkább a "futottak még" kategória. Persze ez is szubjektív.
Hétfőn este a hetedik évad negyedik epizódjával folytatódott az HBO Trónok harca című sorozata. Posztunkban spoileresen tárgyaljuk a rész cselekményét...
Nikorene 2017.08.08 10:26:56
@Rozsgyi: :) ha nem akarod érteni, hát nem érted. ha akarom, megírom úgy a fôoldalra a kivonatot, hogy ne sírjon, aki nem látta, ha akarom lelövöm az összes poént egy mondatban... csak akarat kérdése, meg empátiáé...
mindegy, én már láttam, de ahogy a kommentek mutatják sokan vannak, akik még nem látták.
Nikorene 2017.08.08 10:27:44
@CollectiveMadness: valóban.
Nikorene 2017.08.08 12:20:53
@fátum: de hun volt a másik két sárkány? :) arra már nem jutott lé? :)
Amikor az embernek hét része, a pletykák szerint 440 perce van arra, hogy egy történetet, vagy annak következő fejezetét elmesélje, akkor luxus az, hogy az évadnyitójában legalább négy olyan jelenet van, amiben a szereplők teljesen érdektelen dolgokról beszélgetnek, és a nettó 61 perces epizód valós…..
Nikorene 2017.07.18 07:48:19
@Nikorene: De kurva mindegy úgy is, ezt már az elôzô évadnál is végigzongoráztuk, akkor se hatott meg senkit... nem jönnek rá, hogy ez igencsak kontraproduktív. Nem kell indexet olvasni hétfônként azt jóvan.
Nikorene 2017.07.18 09:37:06
Nikorene 2017.07.18 13:18:56
@Coligny: @doggfather: hát... nehéz elképzelni olyan munkát ahol egy-egy index cikket el lehet olvasni, de torrentezni, és filmet nézni már nem igazán... ugye? :)
A strandon az emberek biztonságérzete egészen megváltozik. Azt hisszük, hogy a leghatékonyabb megoldás a cuccaink megvédéséhez, ha letakarjuk az egészet egy törölközővel. Pedig az ég világon semmi nem védi meg a pénzünket vagy a telefonunkat. Ez a módszer gyakorlatilag a szerencsére és a…..
Nikorene 2017.06.21 12:40:26
@Netuddki.: hát hogy megegyék a "nylonot" meg az "RFID-blokkoló anyagot" bármi is legyen az :D
A Big Bang Theory/Agymenők főszereplője, Sheldon Cooper (Jim Parsons játssza a BBT-ben), akinek a gyerekkorát mutatná be a Sheldon című új sitcom, mely stílusában a Már megint Malcolmot (Malcolm in the Middle) idézné. A 12 éves csodagyerekről szóló sorozathoz a CBS a Deadline információja szerint…..
Nikorene 2016.11.11 21:21:32
@onlajnok: szarkazmus detektor kikapcsolva? :)

@inkeibence: lol... szívesen...
Ha megkérdezünk nyolc feketeöves Trónok harca-rajongót, mármint olyat, aki a könyveket is olvassa, hogy mégis, mi a legközpontibb rejtély ebben a történetben, tuti, hogy legalább hat különböző elméletet kapunk vissza, és az is, hogy félórán belül anyázás lesz a dologból. Ilyen mértékű és szintű…..
Nikorene 2016.06.13 15:13:22
@Vödör: soroljam?
Azt hogy Marcella meghal, azt az index fôoldalról tudhattam meg még a szezon indulása elôtt, mert sikerült teasernek egy képet berakni, ahogy a ravatalon fexik.
Azt, hogy felakasztják a kis hülyegyereket szintén az indexrôl tudhattam meg, a Velvet egyik cikke hozta képkét premier plánba (egyébként nagyon faszán megijesztve azt, aki nincs képben azzal, hogy ez csak egy sorozat)
Azt hogy Danerys magára gyújtja a kunyhót és kisétál szintén... Nem klikkeltem sehova, Index fôoldalt görgettem.
De mindegy én vok a hülye, hogy szólni merek, most már látom...
Itt be is fejeztem a felesleges szájtépést.
Nikorene 2016.06.13 15:21:24
@sweeney todd: write only? :)
Nem hisztizem, teljesen egyszerû, normális kérés volt (mármint a legelsô hozzászólásom).
De nem is tudom mit vártam ... :D
Nikorene 2016.06.13 15:44:07
@Zacskóstej: Commentcomos cikk volt. Mindegy.
Mégeccer utoljára, mert úgy látszik félreérthetôen foglamaztam.
Az, hogy a cikkben belül mit írnak, milyen kép van, teljesen mindegy, és nagyon jó az a gyakorlat, hogy oda van írva az elejére, hogy ne olvasson tovább, aki nem akar spoilert. Aki mégis tovább olvas, az sztem is hülye. Kommentelni is lehet nyugodtan, hiszen azt is csak az olvassa, aki akarja.
Az én szerény és tisztelet teljes kérésem arra vonatkozott, hogy nem-e lehetne arra egy picsit figyelni, hogy ami az Index fôoldalra kikerül és bármiféle kattintás nélkül olvasható/látható, az ne legyen spoileres. Valaki azt is biztos szerkeszti, az ô irányába szerettem volna eljuttatni a kérést.
Kérés, nem követelés, nem hiszti, csak egy kérés, aztán vagy eljut, vagy nem...
Vigyázat, spoilerveszély! Legalábbis ezt nyilatkozta most a Variety-nek a két showrunner, David Benioff és D.B. Weiss. A mostani évad után már csak 13 epizódot készítünk, és mindent az utolsó körre teszünk fel. Jelenlegi állás szerint tehát lesz egy 7 részes 7. évad, aztán egy 6 epizódos 8.…..
Pataky Attila vagy egy zseni, aki úgy trollkodja szét a Mokkát évente egyszer, ahogy azt senki más nem tudja, vagy egy súlyos téveszméktől és tévképzetektől terhes rockénekes. A legutóbb még a marslakókkal és ufókapcsolataival haknizó Edda-énekes ma reggel bent járt a…..
Ahogy Lilu a nézőket, úgy én is tengermély tisztelettel köszöntöm az olvasókat. Elfogulatlan reggelre virradtunk. A lakók egészen a szakadékig hajtották a bulibuszt. Lesz itt sírva vigadás, paréj részegség, könnyes búcsúzkodás és véres végrendelkezés. Az utolsó hétre se…..
Hét lakónk van, hét becenévvel, a konfúzió elkerülése végett itt vannak a hogyvoltban használt nevek, legalábbis azok, amiket én használok. UPDATE: tévedés vagyon, ez nem az a poszt, ahol javaslatokat várunk kommentben, hanem egy szolgálati közlemény, hogy ne legyen kérdés…..
Tékozló Homár Akció Spar-módra 2014.11.20 12:29:00
Akció van, csak nem nem úgy és nem annyiért, de holnapra már jól lesz kiírva! Hát ez hol a vevő problémája? Azon túl, hogy kötelesek lennének annyiért adni a bort, amennyiért hirdetik, az is kínzó kérdés, hogy vajon mért tart 1 napig, hogy javítsák a feliratokat? Kedves…..
Nikorene 2014.11.26 15:59:05
@Tiborfalvi Tibor: @▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓: Ugyanakkor ott van az egységár, és a literenkénti ár is, a kiírt árak közül pedig a legalacsonyabb az érvényes. Tehát hiába bacták el a negatív kedvezménnyel a dolgot, az egységár "kijavítja".
Több mint két éve indult a Tesco Mobile, az áruházlánc virtuális mobilszolgáltatása, és eddig még semmilyen vele kapcsolatos levelet nem kaptunk, amihez ezúton is gratulálunk, bár kissé későn, mert itt van Máté elégedetlenkedése. A tájékoztatás tényleg kissé hiányosnak…..
Nikorene 2014.11.20 08:34:32
@Hoppácska: Ósztirába, meg Dojcselandba lehet venni. Aktiválni itt is kell, de az aktiválás itt aktiválást jelent. Megveszed, tárcsázod az ügyfélszolgálatot, vagy smst kûcc nekik, és kész.
Nem tudom, hogy Feri tényleg akkora májer-e, hogy a kedvéért festik újra a felezővonalat (még, ha hülyén is), mindenestre Feriként igazán jó lehet ezt képzelni, hacsak egy picit is.  Ha a hülyeség fájna, akkor most a Magyar Közútnál valaki nagyon ordítana. És tényleg.…..
Nikorene 2014.11.17 15:39:03
@▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓: mert sávváltásnál is érvényes a jobbkézszabály, tehát ha 3 sávos autópályánál a belsô sávból valaki pl. a jobbra tartás miatt a középsô sávba váltana, azzal szemben elsôbsége van annak, aki a legszélsô sávból menne a középsôbe. Ezt írja felül a macisajt, hogy ne az autópályára felhajtónak legyen elsôbbsége, amikor sávot vált.
Nikorene 2014.11.17 15:40:05
@atpijkamo: @Nikorene: jah, itt már volt... sorry.
Bár nagy a kísértés, hogy az ember gúnyosan közelítse meg ezt a kérdést, maradjunk higgadtak, s próbáljuk Vida Ildikó fejével végiggondolni: mi történt hétfőn az amerikai nagykövetség előtt?A NAV-elnök Futó Barnabás jogi képviselőjével érkezve rajtaütésszerű támadást…..
Nikorene 2014.11.12 08:56:44
@balfaszokkal sáncoló: Akkor eccerû, minden kérdés megválszolva... _angolul volt a levél_ (!!!)
Az elmúlt napokban messze terelődött a szó a Samsung tévé sorszámáról, pedig jólfejlett Homár-pozitív eset a drága. Ezúttal azonban ezt egy nagyon hasznos kanyarnak tartom, mert kibuktak azok a blog működésével kapcsolatos kérdések és problémák, amik az idejáró…..
Nikorene 2014.09.15 13:28:57
Elek az IKEA FYND részlegében vásárolt, ahol néha csuda dolgokat lehet fillérekért találni, néha meg a nagy semmit. Elek a csudadolgos eset lenne, ha nem érte volna otthon egy kis meglepetés. Aztán amikor visszavitte a cuccot, még egy. Pedig a cég a fenyőbútorai meg a húsgolyói…..
Nikorene 2014.08.14 10:42:49
@agresszív kismalac: +1
Mikor kiköltöztünk egy darab bútort nem hoztunk magunkkal, mindet össze kellett legózni. Bárkit hívtam segíteni, mind tudott bútort összerakni, a jányok meg kaját fôztek addig.
Nikorene 2014.08.14 11:14:04
@herk: remek összefoglaló
@sugargiraffusplumps.: problémád van? Akarsz róla beszélni?
Nikorene 2014.08.14 11:23:40
@sugargiraffusplumps.: nem töltök le semmit erre a gépre. De mivel látom már Te is magadévá tetted az ötletet, így most már csak egy kis idô kérdése lehet mire Hilda "meggyôzôdik"...
No... akkor ha más érdemi hozzászólás nincs, csak a szokásos fikatenger, akkor én jobbra el.
63 éves korában eltávozott Robin Williams, kit elsősorban színészként, humoristaként jegyeztek. Szavakba önteni nehéz azt a hiányt, melyet halála okozott. A "nagyok" között tartották számon, gyorsan hozzáteszem, méltán. Munkássága maga volt a művészet, ha kellett bohóc volt,…..
Nikorene 2014.08.14 08:49:25
@maxval a bircaman: Valóban... az viszont Téged minôsît, ha egy tökfözelék szeretô poszthoz odakommenteled, hogy a tökfôzelék undorító. Hogy mivé minôsít, azt sztem mindenki vágja.

@poszt + kommentek: csodálkozom, hogy a "Csodás álmok jönnek" filmet nem említette senki. Természetesen láttam a lista összes fílmjét, de amíg ezt nem láttam, addig nekem csak egy jó színész volt... Aztán az egyik kedvenc színészem lett. Igazából nem is értem hogy lehet valaki öngyilkos, miután fôszereplô volt egy ilyen filmben... én tuti nem mertem volna.
Nikorene 2014.08.14 08:53:50
@maxval a bircaman: Egyszerûen nem értem miért olvasod ezeket a blogokat, ennyi az egész.

Vallással foglalkozó blogok is vannak sokan, mégse olvasom ôket, mert nem érdekel, ha mégis olvasom, nem kommentelek oda, mert minek, ôk nem tudnak, meggyôzni, én nem tudom ôket meggyôzni, veszekedni nem szeretek, trollkodni se, így kihagyom.
Nikorene 2014.08.14 10:27:33
@maxval a bircaman: "De egy tehetségtelen színész volt, emlékezetes szerepe sosem volt. Nem fog senki rá emlékezni 10 év múlva."

Pont az a baj, hogy nem elemezted. Ha elemezted volna, akkor lennének érveid, amikkel lehet vitatkozni, illetve lehet lennének, akiket meg tudnál vele gyôzni. Az idézett részt így ebben a formában máshogy hívják.
Minden szempontból csudás levél. Magyarul van, helyesírásilag is oké, tartalmilag meg egészen fenomenális. Tipikusan az az eset, amit átélni kicsit kellemetlen, cserébe viszont egy örök darab vicces sztorival gazdagodik a családi legendárium. Kiindulásnak van benne egy kis T-Home,…..
Nikorene 2014.08.13 09:39:00
@Dr. Kix: Igen, valami írásos formás panaszt lehetne talán tenni, ami alapján visszahallgatják a telefonbeszélgetést... ha már "minôségbiztosítás-szempontjából-hívását-rögzítjük".
Mondjuk naivitás feltételezni, hogy bármi is lenne egy ilyen vizsgálat eredménye... talán vmi olyasmi, hogy a "munkatársunkat továbbképzésre kûtük"... stb.
A pult másik oldaláról ezúttal Albert jelentkezett, aki az egész szállodaipar nevében tartja tükrét vádlón a szőrszál- és berendezéshasogató, pökhendi olcsójános vendégek orra elé. Kétségtelenül elég förtelmes kép, ahol a nem-köszönés meg az ide-odarókázás szinte…..
Nikorene 2014.08.12 10:39:25
@Troppauer_Hümér:
OFF
az csak az átszinkronizálás után. Elôtte a Mikó jobb volt sztem.

ON
Nekem sajna már az elsô bekezdés után kinyílott a bicska a zsebemben, így, holott érzem/tudom, hogy van igazságtartalma a posztnak, nem tudtam szimpatizálni "legyen Albert"-tel.
Azé kapod a fizetést, hogy elviseld az embereket, ha nem megy, akkor keress más melót. Ha meg szereted csinálni, akkor meg a keményebb eseteket le lehet kevésbé bicskanyitogatóan is írni, úgy hogy az a része az olvasóknak, akik egyátalán nem olyanok, mint a posztban leírtak ne gondoljanak egy ellenszenves facnak.
Nikorene 2014.08.12 10:42:33
@Nikorene: toom. elbactam a vesszôket.
Nikorene 2014.08.12 10:43:45
@Troppauer_Hümér: nembaj, majd kiszûröm a tahót az új szûrôgombbal, amit zsiráf talált ki...
Előző posztunkban öntudatos fogyasztónk kimaxolta a vacak cipő miatti ügymenetet. Erőfeszítéseit maga az üzletvezető is elismerte, ha kicsit sajátosan is ("Ja, ha ez neked megéri!"). Hár Barbarának megérte, mi pedig kisokosban foglaljuk össze mindazt, amit jó ha…..
Nikorene 2014.08.07 09:35:37
@Homár Hilda: valóban, és a számlát az fizeti, akin a bizonyítási kényszer, aztán pedig ha neki van igaza, akkor polgári pert indíthat a költségek megtérítéséért.

Tehát az elsô hat hónap alatt elvihetem 10 független szakértôhöz is akár, ha az eladó nem fogadja el... a cehhet meg ô állja :)

Elvileg... persze gyakorlatban nem tudod kényszeríteni a kereskedôt, hogy valóban kifizesse a szakértôket. Csak perelheted. Viszont ô sem fizzettethet Veled az elsô hat hónapban, csak perelhet.
Vacak volt az Asics futócipő plusz bumburnyák elemekkel tarkított a panaszkezelés az Intersportban, de mindegyiknél sokkal fontosabb a történetben az, hogy olvasónk nem hagyta magát. Forradalmi hangulatú levél egy  lyukas sportcipő ürügyén.  Sziasztok, Muszáj leírnom az…..
Nikorene 2014.08.05 15:13:50
@atpijkamo: bezárták a Józsefvárosi piacot... így legközelbb gagyi kínai ruházati cuccot csak a plázákban kapsz :)