Regisztráció Blogot indítok
Adatok
atika13

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MJ háziorvosa, Conrad Murray valószínűleg álmában sem gondolta, hogy egyszer majd (gonosz) főszerepet kaphat Michael Joseph Jackson (1958.08.29 - 2009.06.25) életrajzi filmjében. Sokkal reálisabbnak tűnt, hogy majd a 60 éves Tiger Woodsot fogja eljátszani valamilyen golfos…..
atika13 2010.02.12 12:41:31
Varánusz Férfi virtus 2009.12.10 23:02:00
 A napokban voltam egy könnyűzenei koncerten. A műsor végeztével próbáltuk kipihenni a fáradalmakat, kicsit lehűteni magunkat mielőtt kimennénk a téli éjszakába, meg hát sokan is álltak sorban a kabátos fiúnál. Mikor végre rászántuk magunkat az indulásra egy 4 fős…..
atika13 2009.12.11 10:07:35
@Kósza: minden sörnyitó, csak van amit máshogy neveznek. :)
Egyáltalán nem lepődött meg a Homár, hogy a Vodafone mobilnet ATM-es feltöltése még a fél évvel ezelőtti árakon lehetséges, azaz csak vagy többet vagy kevesebbet lehet a számlára tenni, mint amit kellene. Az 5GB-os csomag áfaemelés során nettó 4166-ról 4400 forintra csusszant…..
Hattyú, fattyú, tojások avagy: Léda Minden út Zeuszhoz vezet (akiről még nem is mondtuk eddig, hogy a rómaiak Jupiterként tisztelték), de leginkább a kívánatos nőszemélyek útja, akárhová is indultak eredetileg. Így esett ez Lédával, az akkori spártai királynéval is, akit…..
Mindenfelől azt hallani, hogy a vasutasok családtagjainak járó szabadjegyet vissza akarják vonni, tehát csak a vasutasok utazhatnának ingyen (és a rászorulók természetesen). A szabadjegyek, ingyenes bérletek évente több milliárd forint kiesést jelentenek a tömegközlekedési…..
Régen volt már mozgássérült gigaposzt, azóta azért potyogtak be a témába passzoló fotók a tahóságot és intoleranciát elutasító olvasóinktól, íme ezekből egy kisebb válogatás, Gáborral kezdve. Kedd, Budaörs, stílusos parkolás. Aztán itt van Jibberish fotója, úgy…..
Olvasónk javaslatára következzen egy komment innen.  Ordítozni, fenyegetőzni lehet következmények nélkül? Sziasztok! Kérdéssel fordulok hozzátok! Szegény asszony sírva jött haza a munkahelyéről. Hogy miért? Mert a T.főnöke ( lehet, hogy a sötétben megkeresem és…..
w Lagzi Lajcsival 2009.03.10 06:30:00
Antall József szelleme, mint Boross Pétertől megtudtuk, perben-haragban áll Bokros Lajossal. Bokros EP-, illetve miniszterelnöki jelölése, egyáltalán a felléptetése MDF-színekben ezért állítólag hiba, sőt gyalázat. De miért is? Mindenekelőtt: szellemek nem szavazhatnak. Antallé…..
LOL, ROTFL és LMAO.  Egészen hihetetlen nagy bakit követett el a Blic. Lesz mit magyarázni. A galiba egy hirdetésből támadt.  A Blicben ugyanis nem más  adott fel hirdetést mint a Koszovói Köztársaság. Gerillamarketingnek, médiahacknek is zseniális. Emelem a kalapom. A…..
Nem tudom látták-e Sylvester Stallone szörnyűségét, a Demolition Man című filmet, amelyben a filmkészítők egy olyan világot álmodtak meg, valahol (valamikor) a jövőben, amelyben a leggyötrőbb bűncselekményeket graffitisek okozzák. Ez a film jutott az eszembe, amikor az…..
atika13 2009.01.20 10:53:16
@bspbsy: stílusodat, intelligenciádat, műveltségedet (írásod alapján) elnézve szüleid drogos alkoholisták lehettek, esetleg politikusok.