Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Banya30

0 bejegyzést írt és 75 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Despota barátnője kezében alig másfél hónap után pattant szét a Samsung Galaxy S képernyője. A szerviz szerint mechanikai hatás érte, azaz nem garanciális, a telefon árában cserélnék csak, amúgy meg fizethetik még 21 hónapig a részleteket a semmiért:A történetünk másfél…..
Üdvözlöm!   Nem szeretnék hosszasan írni. Gyorsan vázolom a történetet.   A munka adóm olyan papírt akar velem aláíratni amiben a következő van:   7:50- re be kell érnem a munkahelyemre. ( munkaszerződésemben 8:00 a munka kezdés időpontja). De ez még rendben is…..
„Egyik reggel egy levél vár tőle, hogy azért nem írt eddig, mert az utolsó levelemben elveivel ellentétes dolgokat állítottam” - amikor egy kapcsolatban túlságosan előtérbe kerülnek a felek világnézeti hitvallásai, elindulhat egy meddő elvi vita – vagy mint…..
A szeptember az a hónap, amikor még nem értek véget a nyári útfelújítások, de elkezdődött az iskola szezon, aminek egyenes következménye az, hogy a nagyobb városok bedugulnak, senki nem halad, viszont kékülő fejjel üvöltöznek a sofőrök. Gyula még jó helyzetben van, mert…..
comment:com A Tv2 uralja a híreket 2010.08.25 08:15:00
A hírek folyamatosan a Megasztárról, meg az X-faktorról szólnak, legfeljebb Kozsó párkeresése kap még néhány mondatot, pedig az utóbbi hónapokban a Tv2 átvette a vezetést a hírműfajban. A Mokka és a Tények is rendre elveri az RTL Klub párhuzamosan futó műsorait. Augusztus…..
A Mokkában olyan lehet emelt díjas kérdéseket írni, mint mondjuk a Blikkben minden nap kiszenvedni egy pikáns mondatot a napi csöcs alá. Egyszerűen tűnik, de pár hónap után nagyon idegőrlő lehet. A Tv2 reggeli műsorában ráadásul nehezíti a feladatot, hogy minden nap három…..
„Legszívesebben felpofoztam volna Ritát is meg a csávót is” – Ha egy nő fiatal és jól néz ki, esze ágában sincs lecövekelni bárki mellett is. Levélírónk megtapasztalta, mennyire így van ez: túl sokáig hagyta magát kihasználni. Ez az a bizonyos rózsaszín…..
Egy férfi megszólít egy nőt az utcán : - Mondja hölgyem lefeküdne velem egymillió dollárért ? - Egymillió dollárért? Le. - És húsz dollárért ? - Na de uram mit gondol mi vagyok én? - Hogy ön micsoda azt már megbeszéltük.Most már csak az áron vitatkozunk! Magyarok!…..
Banya30 2010.08.24 11:44:45
@Szekuriti Blogger: Nagyon otthon vagy az árak területén az "ismerősök" miatt. :)))))
Egy háromnapos ünnep igazi durva próbatétel minden önkormányzati dolgozónak, teljesen érthető tehát, hogy a sorozatterhelés előtt a Rózsadomb jegyzője rendeletileg mentette föl a bányászokat a csütörtök délutáni munkavégzés alól. Teljesen érthetelen, hogy az irigy Tamás…..
MedIQ A világ legjobb országai 2010.08.23 07:30:00
A Newsweek-ben jelent meg ez az interaktív infografika, melyben az oktatás, az egészségügy vagy az életszínvonal alapján osztályozták az országokat. Az egészségügy szempontjából a top…..
Banya30 2010.08.23 12:57:17
@Vogel Zs: nem is az egyesült királyságban játszódik...
A vicces angolsággal a világ elé álló celebek sora ezen a héten Babinyecz Tímea szépségkirálynővel folytatódott, politikusaink nyelvtudásához hasonló nyelvi bravúrjai a YouTube-közösség nagy örömére bármikor megtekinthetők innentől fogva.   Elég ijesztő dolgokat bír…..
Budapest szépül, egyre több az élhető sétálóutca, a jó étterem, esküszöm, még a csajok is egyre jobban néznek ki, de mi van azokkal a helyekkel, amiknek per definitionem szakadtan kell kinézniük? Az ócskásokkal, akik szerethető limlomokat árulnak elfogadható áron? A…..
Banya30 2010.08.18 16:17:44
@simon mondja: te meg még nem jártál a blahán ha szerinted szépül...
Lehet épületekben igen, de a "lakosság" ad annyi mínuszt, hogy hányás legyen a környezet.
Ne a budai csillivilli negyedeket vegyük alapul, hanem azt a várost ahol naponta kénytelen vagy járni.
Új MÁV blog Lehúzás? 2010.08.18 08:00:00
Kedves szerkesztő! Az alábbi történetben ma már leginkébb csak az érdekel, hogyan tud így csalni a kaller. A többit hozzáírom a MÁV amúgy is hosszú: "nem érdekel az utas, úgysincs más választása és vonattal fog utazni" hozzáállásához. Sokat járok vonattal,…..
Gyurcsány Ferenc vásárolni volt, és ezt egy blogbejegyzésben is megírta. A boglári Tescoban nagybevásárlást tartott, és a tejeknél érdekes választás elé került: most melyiket vegye meg, az olcsó, 120 forintnál alig drágább szlovák tejet, vagy a 240 Ft-os magyar tejet? Te…..
Csatlakozás     Nemrég olvastam az az egyik álláskereső oldalon, hogy egy felháborodott fejvadász nő, leírta lépésről-lépésre, hogyan dolgozik; Elsősorban a referenciákat nézi, ha a jelentkező munkavállaló csak az évszámot adta meg, akkor az előbb említett…..
Banya30 2010.08.11 15:46:31
@mojszipupi: vagy nincsenek HR-esei, mert a közvetítő cég olcsóbb, mint a HR-eseknek fizetendő bér. :)
Banya30 2010.08.11 16:55:39
@Strici: Hidd el nagyon sok anyagi és jogi előnye van a munkaerő kölcsönzésnek, közvetítésnek, fejvadászatnak (mást ne említsek, te mint munkáltató nem diszkriminálhatsz, de mint szolgáltatást vásárló... és így a másik cég felett lebeg az esetleges bírósági per).
De anyagit is fel lehetne sorolni ezret, szóval elég egy skót-rasszista tulaj és máris kész a biznic. :)
Banya30 2010.08.11 16:59:43
@MPL firstlady: igen bírói döntés nincs még ebben a témában, de lehetne, ha a magyarr ember nem olyan lenne, hogy áhh b...ssza meg a róka a porszívóját...
De abban igazad van, hogy nem ez az az ország ahol ilyen perek le szoktak zajlani. :)
A fiatalember, aki igényt tartott az egész heti publikálásra, érzelmi okokra hivatkozva visszavonta posztjait, így most egy vadiúj történetet olvashattok, ami teljesen független az előző szériától. Mit tennél, ha rajtakapnád a pasidat, hogy egyszerre 60 lánnyal levelezik és nem az…..
A Károlyi Kórház II. Kardiológia Belgyógyászati Osztályáról tudom elmondani a véleményemet, amelyet szerintem le kellene dózerolni és eltüntetni a föld színéről. Könyörgöm, aki jót akar ne menjen oda, vagy ha a hozzátartozójáról van szó, akkor valaki legyen a beteg…..
Banya30 2010.07.30 16:25:13
@flora.a: Hát én voltam az Uzsoki belgyógyászatán pár éve egy egyszerű kivizsgáláson, a régi épületben van a belgyógyászat, nem az új csilliben. Bűz, omló vakolat és kosz. Ráadásul a szobában volt egy "nagymama", aki szintén zavart lett és sajnos el is hunyt. Láttam hogyan bánnak vele, a "nagyhírű" Uzsokiban. A fülem hallatára ordított vele a nővér és ráncigálta, hogy mit makacskodik DIREKT, holott én laikusként megállapítottam, hogy szegény már nincs magánál. Aztán elvitték valahova Ct-re és fél nap múlva kiszáradva hozták vissza mint kiderült kint ült nagyrészt a folyosón, mert azt persze nem lehet leszervezni, hogy a betegszállító időre vigye, megvan a vizsgálat és már hozza is a betegen, ahhoz plusz egy logisztikus kellene alkalmazni.
Még most is felkavar ha eszembe jut az az embertelenség, nem is folytatom. A legszörnyűbb, hogy mikor felháborodtam ezen még én voltam a szemét és közölték velem, hogy akkor én (beteg) foglalkozzak a nénivel ha nem tetszik!?
Nem is folytatom, mert regényt tudnék írni a felháborodásomról. Balkán...
Egy biztos én az Uzsokiba be nem teszem többé a lábam.
Összevetve a Vp-i kórház személyzetével az Uzsoki mészárosok gyülekezete, tisztelet a kivételnek. Ha Pesten ez a minőség mi lehet a fent említett kórházban?!!!!
Nemrég kezdték el a McDonald's amerikai üzleteiben, pontosabban a McCafékban árusítani az új erdei gyümölcsös és eper-banánosturmixokat (és mindezt egy jópofa kis virtuális rajzolós játékkal is megfejelték), azok népszerűsége máris kiverte a biztosítékot a kifejezetten ezen…..
Banya30 2010.07.28 14:22:55
@twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX: Hát a műtejet saját tapasztalatból cáfolom.
Tejérzékeny vagyok, nem iszom belőle. :)
A Jobbik kezdeményezi a koronás címert is ábrázoló nemzeti zászló újbóli használatát, továbbá az iskolákban kifüggesztené a 'Magyar Hiszekegyet'... Pörzse Sándor, a párt országgyűlési képviselője hétfőn, Budapesten tartott sajtótájékoztatóján hangsúlyozta: a nemzeti…..
Banya30 2010.07.27 14:28:17
@domewalk_R: "védték a magyar érdekeket, amit te teljességgel feleslegesnek titulálsz azzal hogy megkérdőjelezed az akkori felső vezetés döntéseinek a helyességét,"
Nos ha szó szerint valaki ezt Gy F-ről írja sztem annak lehúzod a bőrt a képéről. :)))))))
Pont attól haladunk előre, hogy megkérdőjelezzük a múlt döntéseinek helyességét, elemezzük és ha hibás volt tanulunk belőle. Remélem ezt teszi mostani kormányunk is (minden múltbeli rendszerre vonatkozóan!) és nem egy múltbeli hatalmat keres amit "leutánoz". :)
Tanuljunk már a hibákból és egy kicsit legyünk eredetiek.
Banya30 2010.07.27 15:07:26
@domewalk_R:
1. Bocs igaz, csak kicsit ki akartam ficamítani a mondatod, hogy érthető legyen a mondandóm a múlt megkérdőjelezhetőségével kapcsolatban.
2. Ok igen utólag könnyű okosnak lenni (és nem irigylem a helyzetet, sőt becsülöm is valamilyen szinten az akkori vezetőséget, amiért tudott lavírozni ameddig lehetett), de ha okosak lehetünk ennyi év után, akkor miért akarunk visszafelé menni, még ha oly jelképes dolgokkal is, mint egy vers, vagy ima vagy mindenki nevezze ahogy akarja, kifüggesztésével.
3. Akkor értelmezzük szélesebb látókörben a történelmet és lássuk meg, hogy valakiknek igenis fájhat látni egy Horthy korhoz köthető "akármit", mert lehet az elhurcolt, megalázott nagyszülőkre emlékezteti, még ha ez nem is a rendszer/vezető hibája volt, mint ahogy másokat valami nemesre emlékeztet. Ezek az emberek kirakhatják otthon, nem tilos, akár a saját osztálytermükbe is, de azért kötelezően ne kínozzuk azokat, akikben ez visszás érzéseket szül.

Szerintem a blog írója ezt akarta megfogalmazni.
Mit tehet egy csaj, ha a pasija egy idő után lakótársként kezeli? Pedig annak idején mindent megtett az illető, hogy ezt a lányt megszerezze. Ha a lángok csitulnak feltétlenül törvényszerű, hogy a pasi bunkó legyen? Levélírónk volt annyira talpraesett, hogy határozott döntést…..